Πρώτα θα πρέπει να ξεκολλήσει η 6κ2018 και μετά θα έρθουν οι υπόλοιπες. Έχει 13 Απρίλη ο μήνας και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα, ας υποθέσουμε ότι αύριο βγαίνουν τα ψυχοτεχνικα της 6κ2018 και παράλληλα τα έγγραφα αποδοχής σύμβασης με τα προσωρινά αποτελέσματα με διάρκεια 10 ημερών για την κατάθεση της αποδοχής, πάμε αυτόματα 24 Απριλίου, μεγάλη βδομάδα Πάσχα κτλπ. Άρα ζήσε μου Μάη να φας τριφύλλι.
Ιούνιο θα ξεμπερδέψει η 6κ2018 και από φθινόπωρο οι υπόλοιπες
ARN έγραψε:Πρώτα θα πρέπει να ξεκολλήσει η 6κ2018 και μετά θα έρθουν οι υπόλοιπες.Έχει 13 Απρίλη ο μήνας και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα, ας υποθέσουμε ότι αύριο βγαίνουν τα ψυχοτεχνικα της 6κ2018 και παράλληλα τα έγγραφα αποδοχής σύμβασης με τα προσωρινά αποτελέσματα με διάρκεια 10 ημερών για την κατάθεση της αποδοχής, πάμε αυτόματα 24 Απριλίου, μεγάλη βδομάδα Πάσχα κτλπ. Άρα ζήσε μου Μάη να φας τριφύλλι.
Ιούνιο θα ξεμπερδέψει η 6κ2018 και από φθινόπωρο οι υπόλοιπες
Και πάλι η υποθεση είναι πολύ θετική γιατί το να προχωρήσει η 6Κ με συμβάσεις δεν είναι τόσο γρήγορη διαδικασία. Αρχικά μόλις σήμερα τελείωσε η επεξεργασία του νομοσχεδίου και είναι έτοιμο προς συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής. Όταν συζητηθεί, ψηφιστεί και βγει ΦΕΚ με τον νόμο τότε θα ξεκινήσει και ο ΑΣΕΠ να εκτελεί τις αρμοδιότητες του...
Μου φαίνεται πολύ καλό για να ναι αληθινό δηλαδή να βγει Απρίλιο, πιστεύω καλό Μάιο η Ιούνιο, μακάρι να έβγαινε τώρα έτσι ώστε να μη μας τρώει άλλο η αγωνία
Καλησπέρα glock από ότι έμαθα όχι εγώ προσωπικά αλλά από πρόσωπο της οικογένειας μου του είπαν Ιούνιο με Ιούλιο θα βγει! Που είναι φυσιολογικό πιστεύω!
Στο συγκεκριμένο σύνδεσμο που έστειλε ο glock και καλά έκανε το παλικάρι! Γράφει ότι πήρε σήμα αλλά όχι ότι θα βγει τώρα στην εν λόγω προκηρυξη Δράμας!
ΕΦ21 έγραψε:Στο συγκεκριμένο σύνδεσμο που έστειλε ο glock και καλά έκανε το παλικάρι! Γράφει ότι πήρε σήμα αλλά όχι ότι θα βγει τώρα στην εν λόγω προκηρυξη Δράμας!
Αν βγεί Ιούνιο -ιουλιο συμφέρει διότι τότε αυτοί θα δωσουν Πιστοποίηση δε θα χουν βγει τα αποτελέσματα για αυτούς, τέλος αναμένουμε όλοι, καλή επιτυχία σου εύχομαι
EcoMike έγραψε:Δεν έχει βγει ανακοίνωση για εξετάσεις πιστοποίησης, οπότε θα αργήσουν να γίνουν.Η φετινή φουρνιά δε προλαβαίνει, πιστεύω όμως ότι από β επικουρία θα ναι οι περισσότεροι
Αν δε συμμετάσχουν και αυτοί της 6κ, τότε στη νέα προκήρυξη θα μπουν οι περισσότεροι από Β επικουρια. Οπότε έχουν ελπίδες και αυτοί χωρίς πολλή προϋπηρεσία.