Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 242
Αποκλείεται τον επόμενο χρόνο... Ο πρόεδρος ειπε μέσα στο 21 θα καλυφθούν οι θέσεις.
Πάντως για την πανεπιστημιακή αστυνομία έχουν βγει και τα κριτήρια συμμετοχής με ηλικίες Κλπ. ενω για αυτή των συνοριοφυλακων που θα βγει δεν εχουν πει ακόμα Επισημα κάτι...
Παίδες μήπως ξέρετε ποτέ και αν θα βγουν θέσεις για νησιά λεσβο δλδ ;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 207
Tony 99 έγραψε:Παίδες μήπως ξέρετε ποτέ και αν θα βγουν θέσεις για νησιά λεσβο δλδ ;
Πόσα account θα φτιάξεις για να ρωτήσεις το ίδιο πράγμα εσυ ρε ανθρωπε;1000+ πήρε νησιά σιγά μη ξαναπάρει
-
- Αντισυνταγματάρχης
Stauros22 έγραψε:Πάντως για την πανεπιστημιακή αστυνομία έχουν βγει και τα κριτήρια συμμετοχής με ηλικίες Κλπ. Ενω για αυτή των συνοριοφυλακων που θα βγει δεν εχουν πει ακόμα Επισημα κάτι...
Που τα είδες; . ακόμα δν εχει ψηφιστεί το νομοσχεδίο και βγήκαν ηλικίες και κριτήρια;
Αδερφε καινούργιος είμαι πρωτον δεύτερον 1000 + Δεν πήραν στα νησιά περίπου 530 πήραν πήγαν πριν και είδα την ερώτηση που έκανε το παλικάρι δεν ήξερα ότι κάναμε την ίδια ερώτηση
-
- Αντισυνταγματάρχης
Tony 99 έγραψε:Αδερφε καινούργιος είμαι πρωτον δεύτερον 1000 + Δεν πήραν στα νησιά περίπου 530 πήραν πήγαν πριν και είδα την ερώτηση που έκανε το παλικάρι δεν ήξερα ότι κάναμε την ίδια ερώτηση
Τι 530 μαζί με τους περσινους και τους φετινους ένα 800αρι έφτασε στα νησιά
266 πήρε στην λεσβο που είναι και το μεγαλύτερο νησί πως γίνανε 800 πολύ μεγάλο το νούμερο εγώ σε δημοσίευμα είδα ότι έχουν πάρει 530 στα νησιά τώρα θα δίξει μακάρι να ξανά πάρουν
Παιδιά για οποιαδήποτε απορία στείλτε μηνυμα στον Θωμά Μποζιαρη στο φβ, απαντάει σε όλους! Μόλις μίλησα μαζί του και μου είπε μέχρι το Πασχα θα πάρει σφ για Αττική
Ρώτησες μήπως πότε θα βγει η προκήρυξη για τον Έβρο?
- shootmann
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
Για ηλικία ακούστηκε τίποτα;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 242
Νιαρχο όντως;
Στείλτε του μήνυμα απαντάει σε όλους! Εγώ μίλησα μαζί μου και σας το μεταφέρω! Για Αθήνα μέχρι πασχα μου είπε
Επειδή γράφονται πολλά, η ενημέρωση έως τώρα απο τους προέδρους των ΣΦ τουλάχιστον,
κ Χαρέλα, Γιαλαμά, Μποζιαρη, για τα όρια ηλικίας
είναι πως κανένας δε ξέρει τίποτα για το τι θα γινει, όλοι αναμένουν.
Δεν θα είναι οι πρώτοι που θα μάθουν κάτι. Όσο για το υπουργείο αν δεν είναι κάτι σίγουρο,
δύσκολα να πάρεις πληροφορία.
Το αστείο είναι πως στην Κύπρο με συνοπτικές διαδικασίες το όριο ηλικίας για την εισαγωγή στην αστυνομία από 28 πήγε στα 35.
Στην Ελλάδα θα πεις 35, και θα εισαι το φτάρνισμα σε ενός λεπτού σιγή.
κ Χαρέλα, Γιαλαμά, Μποζιαρη, για τα όρια ηλικίας
είναι πως κανένας δε ξέρει τίποτα για το τι θα γινει, όλοι αναμένουν.
Δεν θα είναι οι πρώτοι που θα μάθουν κάτι. Όσο για το υπουργείο αν δεν είναι κάτι σίγουρο,
δύσκολα να πάρεις πληροφορία.
Το αστείο είναι πως στην Κύπρο με συνοπτικές διαδικασίες το όριο ηλικίας για την εισαγωγή στην αστυνομία από 28 πήγε στα 35.
Στην Ελλάδα θα πεις 35, και θα εισαι το φτάρνισμα σε ενός λεπτού σιγή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rad. την Δευ Ιαν 25, 2021 11:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το θεμα ειναι οτι εκτος απο φετος θα ξαναπαρει αλλη χρονιά σφ για τον Εβρο; Η θα περασουν 20 χρονια για επομενη προκηρυξη... ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες