Μεταθέσεις στο στρατό (2020)
Καλησπερα εγω ειμαι παραμεθωριο 364 σειρα! Και το βυσμα μου μου ειπε να κανω κατ εξαιρεση μεταθεση για να παω στο τοπο μου. Τα χαρτια τα δηλωσα πριν μια βδομαδα. Μου ειπε οτι θα βγει η απαντηση αυτην την βδομαδα. Μηπως ξερεις τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις;
Ειμαι 364. Το βυσμα μου ειπε να κανω κατεξαιρεση μεταθεση κ τα χαρτια τα δηλωσα πριν μια βδομαδα. Μου ειπα θα βγει αυτες τις μερες. Τι γινεται σε αυτην την περιπτωση;
Απο αυριο ξεκινουν να στελνονται στις μοναδες ή απο αυριο ξεκινουν να υπογραφονται απο τον στρατηγο;
Δεν υπάρχει χρονικός ορίζοντας για μια βυσματικη. Έχει να κάνει με το πόσο το πιέζεις και πόσο ψηλά ή χαμηλά είσαι στην λίστα των μεταθέσεων. Από την στιγμή που εγκρίνεται από το υπουργείο μια μετάθεση περνάει στα χέρια του γες και από εκεί είναι στην διάθεση τους ποτε θα σταλεί σήμα στην μονάδα για να φύγεις. Για κατ εξαίρεση απ' όσο ξέρω έχει να κάνει με την σοβαρότητα των κριτηρίων.
Χριστός Ανέστη μάγκες !! Θα δούμε καμία μετάθεση ή θα λέμε συνέχεια την άλλη και την άλλη εβδομάδα ξέρεις κανεις τίποτα για 364 αναφέρομαι !!
Μεταθεση θα δούμε το θέμα είναι το πότε γτ ο καθένας λέει ο, τι να ναι. . Και επιπλέον μπερδεύουν τις κατεξαιρεση μεταθεσεις με τις κανονικές μεταθεσεις και γίνεται μπάχαλο εν τέλει.
Μάγκες ξέρετε κάτι για Τατόι; Είμαι αεροπορία στρατού και ένα βύσμα λέει ότι μπορεί να με πάει εκεί.
- ΣτρατιωτηςΤΕΦ
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Παίδες καλησπέρα Χριστός Ανέστη γνωρίζει κάποιος τι γίνετε με τις εξόδους μας και πότε θα μας αφήσουν να βγαίνουμε με Διανυκτέρευση; 

Μάγκες γνωρίζει κανείς ποτέ ποτε βγαίνουν οι επόμενες κατ εξαιρεση..
Παιδια εγω ξερω οτι θα παω στο ΓΕΣ μεταθεση και θελω να ρωτησω.. δεν ειμαι απο αθηνα αλλα εχω αεκετους θειους στην αθηνα θα μπορεσω να περνω ΔΝ αν παω να φτιαξω τα χαρτια οτι θα ειμαι στον θειο μου γνωριζει κανεις;
Sos παίδες, οι 8μηνοι δικαιούνται μετάθεση στο 5μηνο από παραμεθοριο;
Παιδες, ειχατε τελικα καποιο νεο για βυσματικες που θα ετρεχαν αυτη την εβδομαδα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες