Μεταθέσεις στο στρατό (2020)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
G.A64
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από G.A64 »

Καλησπερα εγω ειμαι παραμεθωριο 364 σειρα! Και το βυσμα μου μου ειπε να κανω κατ εξαιρεση μεταθεση για να παω στο τοπο μου. Τα χαρτια τα δηλωσα πριν μια βδομαδα. Μου ειπε οτι θα βγει η απαντηση αυτην την βδομαδα. Μηπως ξερεις τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις;
G.A64
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από G.A64 »

Ειμαι 364. Το βυσμα μου ειπε να κανω κατεξαιρεση μεταθεση κ τα χαρτια τα δηλωσα πριν μια βδομαδα. Μου ειπα θα βγει αυτες τις μερες. Τι γινεται σε αυτην την περιπτωση;
ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΚΡΗΤΙΚΟΣ »

Απο αυριο ξεκινουν να στελνονται στις μοναδες ή απο αυριο ξεκινουν να υπογραφονται απο τον στρατηγο;
ma

Δημοσίευση από ma »

βυσματικες στο 3 μηνο δεν βγαινουν για 364;
Steve

Δημοσίευση από Steve »

Δεν υπάρχει χρονικός ορίζοντας για μια βυσματικη. Έχει να κάνει με το πόσο το πιέζεις και πόσο ψηλά ή χαμηλά είσαι στην λίστα των μεταθέσεων. Από την στιγμή που εγκρίνεται από το υπουργείο μια μετάθεση περνάει στα χέρια του γες και από εκεί είναι στην διάθεση τους ποτε θα σταλεί σήμα στην μονάδα για να φύγεις. Για κατ εξαίρεση απ' όσο ξέρω έχει να κάνει με την σοβαρότητα των κριτηρίων.
Dimos7

Δημοσίευση από Dimos7 »

Χριστός Ανέστη μάγκες !! Θα δούμε καμία μετάθεση ή θα λέμε συνέχεια την άλλη και την άλλη εβδομάδα ξέρεις κανεις τίποτα για 364 αναφέρομαι !!
era64
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από era64 »

Μεταθεση θα δούμε το θέμα είναι το πότε γτ ο καθένας λέει ο, τι να ναι. . Και επιπλέον μπερδεύουν τις κατεξαιρεση μεταθεσεις με τις κανονικές μεταθεσεις και γίνεται μπάχαλο εν τέλει.
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Δεν κουνιέται τίποτα ακόμα αποτι μου λέει το βυσμα
Giota93

Δημοσίευση από Giota93 »

Μάγκες ξέρετε κάτι για Τατόι; Είμαι αεροπορία στρατού και ένα βύσμα λέει ότι μπορεί να με πάει εκεί.
Άβαταρ μέλους
ΣτρατιωτηςΤΕΦ
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΣτρατιωτηςΤΕΦ »

Παίδες καλησπέρα Χριστός Ανέστη γνωρίζει κάποιος τι γίνετε με τις εξόδους μας και πότε θα μας αφήσουν να βγαίνουμε με Διανυκτέρευση; Εικόνα
364

Δημοσίευση από 364 »

Και με τις άδειες αν γνωρίζει κανεις (εβρο. σουφλι); Εικόνα
Mg3

Δημοσίευση από Mg3 »

Μάγκες γνωρίζει κανείς ποτέ ποτε βγαίνουν οι επόμενες κατ εξαιρεση..
Ρινοςτσικος

Δημοσίευση από Ρινοςτσικος »

Παιδια εγω ξερω οτι θα παω στο ΓΕΣ μεταθεση και θελω να ρωτησω.. δεν ειμαι απο αθηνα αλλα εχω αεκετους θειους στην αθηνα θα μπορεσω να περνω ΔΝ αν παω να φτιαξω τα χαρτια οτι θα ειμαι στον θειο μου γνωριζει κανεις;
Kalithiteia

Δημοσίευση από Kalithiteia »

Sos παίδες, οι 8μηνοι δικαιούνται μετάθεση στο 5μηνο από παραμεθοριο;
Pspol

Δημοσίευση από Pspol »

Παιδες, ειχατε τελικα καποιο νεο για βυσματικες που θα ετρεχαν αυτη την εβδομαδα;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες