Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020B)
- shootmann
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
Καλημέρα παιδιά υπάρχει καμία νέα ενημέρωση για το πότε θα βγεί η προκήρυξη;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 28
Καλημέρα ακόμα τπτ... Αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα τους το πρώτο τρίμηνο του 21 θα βγει κάτι... !
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Καλημέρα ανά ρωτήσω και εγώ... Εάν μπει κάποιος συνοριακός ποτε γίνεται αστυφύλακας;
- Wolf93
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Αν μπει συμβασιουχος δε γινεται ποτε αστυφυλακας! Καθως δε θα μονιμοποιηθει ποτε!
Όπως τα λέει ακριβώς ο Wolf... Εμείς οι συμβασιούχοι δν θα γίνουμε ποτέ μόνιμοι.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 28
Εάν ήταν μόνιμοι και όχι συμβασιούχοι ατα 8 χρόνια αστυφύλακας... !
- shootmann
Το όριο παίζει να ανέβει; Ακούγεται πολύ έντονα!
Του Έβρου πολύ πιθανόν να βγει και μέχρι τέλη του έτους. Επίσης πιέζουν πολύ για αύξηση του ορίου ηλικίας.
https://www.facebook.com/Dimoschakis/posts/3131490823617174
https://www.facebook.com/Dimoschakis/posts/3131490823617174
- shootmann
Κι έχουν δικαίωμα όλοι για την προκήρυξη έτσι;
Με Μιχαλάκη υπουργό κανείς δεν ξέρει. Θα δείξει σύντομα.
Αν καταφέρει να βρει 800 μόνιμους κατοίκους κάτω των 32 του νομού ας δώσει μόνο για Εβρίτες.
Μην ξεχνάμε ότι άμεσα βγαίνουν και προκηρύξεις για ΕΠΟΠ όπου θα απορροφήσει αρκετούς και εκεί από παραμεθόριο.
Αν καταφέρει να βρει 800 μόνιμους κατοίκους κάτω των 32 του νομού ας δώσει μόνο για Εβρίτες.
Μην ξεχνάμε ότι άμεσα βγαίνουν και προκηρύξεις για ΕΠΟΠ όπου θα απορροφήσει αρκετούς και εκεί από παραμεθόριο.
Εγω πιστευω θα το ανεβασει μονο και μονο για τις ψηφους. Θα το κανει! Θα κανει αυτοματα καταΓαλανο τον Εβρο!
Ανέκαθεν γαλάζιοι ήταν οι Εβρίτες με μικρές παραλλαγές. Ο νομός είναι μεγάλος και εκεί πιέζουν ΜΜΕ, τοπικοί παράγοντες και πολιτικοί παράγοντες.
Δεν γράφεις έτσι εύκολα έναν ολόκληρο νομό που μαστίζεται από την ανεργία στα παλαιότερα των υποδημάτων σου.
Αν το κάνει, περαστικά του.
Δεν γράφεις έτσι εύκολα έναν ολόκληρο νομό που μαστίζεται από την ανεργία στα παλαιότερα των υποδημάτων σου.
Αν το κάνει, περαστικά του.
Guardian έγραψε:Εγω πιστευω θα το ανεβασει μονο και μονο για τις ψηφους. Θα το κανει!Θα κανει αυτοματα καταΓαλανο τον Εβρο!
Φωστήρα Guardian αφού είναι δίκαιο αιτημα ας το ανεβάσουν, και ας πάρουν ψήφους, που ειναι το μεμπτο; Επίσης ανέκαθεν ο Έβρος ψήφιζε ΝΔ.
Δεν βαρέθηκες με τις ειρωνείες.
Εγω δεν ειπα οτι ειναι μεμπτο, ειπα οτι λογικα θα το ανεβασει για τις ψηφους. Εσυ νομιζεις θα το ανεβασει για τη καλη του τη καρδια; Ολα για ψηφους γινονται. Επισης τραβα τωρα σε κανα δικηγορο για το οριο ηλικιας, γιατι εμενα κοροιδευες για τους τριτεκνους αλλα ειδα στο νημα "Αυξηση οριου ηλικιας" που παροτρεινεις να πανε ολοι δικαστικα για την ηλικια, οποτε ασε αυτα τα "φωστηρα" σε μενα τενεκε!
Guardian έγραψε:Εγω δεν ειπα οτι ειναι μεμπτο, ειπα οτι λογικα θα το ανεβασει για τις ψηφους. Εσυ νομιζεις θα το ανεβασει για τη καλη του τη καρδια; Ολα για ψηφους γινονται.Επισης τραβα τωρα σε κανα δικηγορο για το οριο ηλικιας, γιατι εμενα κοροιδευες για τους τριτεκνους αλλα ειδα στο νημα "Αυξηση οριου ηλικιας" που παροτρεινεις να πανε ολοι δικαστικα για την ηλικια, οποτε ασε αυτα τα "φωστηρα" σε μενα τενεκε!
Άρα έγραψες για να μας πεις ότι διαπίστωσες πως αν ανέβει το όριο θα το ανεβάσουν για τις ψήφους και όχι για την καλή τους την καρδιά, εσενα αγόρι μου πρέπει να σε βάλουν Mastermind στο σώμα μετά πα αυτό το λαβράκι που έβγαλες.
Τωρα για τα όρια ηλικίας κτλ που λες, απ το μυαλό σου που έχει γίνει φραπες δεν βγάζω άκρη.
Για το τενεκες κτλ, ένα πράγμα θα πω και δε θα το ξανά πω γιατί βαριέμαι να βρίζω πίσω απ τo πληκτρολόγιο. Αν ποτέ έχεις την τύχη να μπεις στο σώμα, και έρθεις για εκπαίδευση στο Διδυμότειχο στειλε μου ένα μήνυμα εδώ, να πεταχτώ να τα πούμε από κοντά, εννοειτε πως θα μαθω αν περασες και που. Δεν είναι απειλή, θα σου δείξω μόνο πως δεν έχεις να κάνει με τενεκεδες εδώ μέσα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες