Δοκ. Ιμος έγραψε:hcg ωπ ο σχετικός, για πες μας σχετικε εσύ που γνωρίζεις, τ γίνεται;
Αν ήτανε να πάρει επιλαχόντες θα είχε πάρει, πέρασε το 20ημερο που γράφει η προκήρυξη, το είχαμε πει εξαρχής η φετινή σειρά δεν θα έχει πολλούς επιλαχόντες όπως είχε σε προηγούμενες προκηρύξεις.
Ρε παιδια πως γινετε να μπηκαν τωρα αυτοι που ειναιβσε αυτα τα νουμερα που λετε αυτοι θα επρεπε να εχουν μπει απο την αρχη μονο απο αυτους που κοπηκαν στα αθληματα και στα ψυχοτεχνικα... εξηγηστε μου μηπω κανω εγω καποιο λαθος μετα νουμερα αυτα που λετε
φίλε είναι δύο κατηγορίες γι'αυτό, και πάλι εγώ πριν 2-3 βδομάδες είχα ακούσει ότι είχε μπει ο 1217, μετά από τοτε κοπηκαν και άλλοι για ποινικά ζητήματα, ποιος ξέρει τι γινεται, πάρτε τηλ στο αρχηγείο
φίλε είναι δύο κατηγορίες γι'αυτό, και πάλι εγώ πριν 2-3 βδομάδες είχα ακούσει ότι είχε μπει ο 1217, μετά από τοτε κοπηκαν και άλλοι για ποινικά ζητήματα, ποιος ξέρει τι γινεται, πάρτε τηλ στο αρχηγείο [/QUOTE Σου εστειλα μηνυμα δοκιμε
χθες Κομοτηνή μπήκαν 11 άτομα τώρα μίλησα με φίλο π είναι μέσα, δ ξέρω από ποια κατηγορία, μπήκαν τώρα π έχει περάσει το 20 ήμερο, και άκουσε ότι δεν θα πάρουν άλλους, εγώ σε περίπτωση π υπάρχει κενό θα κινηθω νομικά απλά τα πράγματα, τ μια βάζουν όριο τ 20 ήμερο και μετά σταματάνε όπου θέλουν; πρέπει επίσημα να μάθουμε τ θέση επιλαχών έχει μπει τελευταιος, και τ κενό υπάρχει αν υπάρχει , επίσημα ομως, πάρτε τηλ αύριο Κομοτηνή και αρχηγείο, εγώ θα πάρω
Παιδια εσεις που αγωνιατε τι θεση ειστε; Ειστε κοντα στους 1217-1218 κλπ; Ψαξτε το μη το αφησετε ετσι αν ειστε κοντα. Οτι γουσταρουν κανουν οι πρασινοφρουροι του Μιχαλακη!