Siskos5 έγραψε:Anthony,Και 22 να εχεις απολυτήριο, αν δεν εχεις μέσον δεν γίνεται τίποτα... Σταράτα λόγια!
Φίλε μου με όλη μου τη συμπάθεια και χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, δεν λες σταράτα λόγια αλλά λόγια του αέρα. Αν έχεις τα προσόντα και μορφωτικά και σωματικά - αθλητικά δεν μπορεί κανένας να σε "καβαλήσει" όσο βύσμα και να έχει. Μην λέμε και ότι θέλουμε δηλαδή απλά για να γράφουμε κάτι.Και ο φίλος με το απολυτήριο 17 είναι οκ πιθανότατα εαν έχει και άλλα προσόντα που θα του δώσουν έξτρα μόρια όπως ξένες γλώσσες, δόκιμος στο στρατό κλπ.
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Παιδιά δεν γίνονται αυτά τα πράγματα εγώ δεν τα πιστεύω. Μία και καλή θα πάρει το καλοκαίρι που θα βγεί η προκύρηξη κατά την γνώμη μου. Δεν μπορεί να πάρει στο ίδιο ημερολογιακό έτος δύο φορές και μάλιστα με διαφορά μόνο 4-5 μηνών. Καταρχή έχει βγεί ΦΕΚ που λέει η εισαγωγή από φέτος στο Λ. Σ μόνο με πανελλήνιες. Πως θα συμβαδίσει αυτο με την προκύρηξη ανευ πανελλαδικών; Τα σαίνια οι δικηγόροι θα πλακώσουν τις προσφυγές. Μακάρι αλλά χλωμό το βλέπω. Τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να λέει αυτές τις μπαρούφες γιά ψηφαλάκια. ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός μας έχει συνηθίσει πλέον από τέτοια. Και για να μην παρεξηγηθώ και μου την πέσετε γιά τα γραφόμενά μου εκφράζω την άποψή μου και τίποτα παραπάνω μακάρι να βγεί και εγώ ενδιαφέρομαι.
Kkkk έγραψε:Βρε τζιτζακε δεν θα ξαναβγάλει προκυρηξη μετά είναι με σύστημα πανελλαδικών. Τωρα είναι για να καλυφτούν οι θέσεις μέχρι να περάσουν 2 χρόνια να βγουν τα επόμενα παιδιά, πυρηνική φυσική είναι ρε #@^&@! Το...
Γιατί αυτοί που θα μπούν σύμφωνα με τα γραφόμενά σου με την προκύρηξη χωρίς πανελλαδικές πότε θα βγούν από την σχολή; Θα είναι λιγότερη σε χρονική διάρκεια η εκπαίδευσή τους από αυτή των εισαγομένων με πανελλαδικές; Κάτι δεν κολλάει.
Διαβάζοντας τα μηνύματα νιώθω απογοήτευση να μην ξέρει ο υποψήφιος αν και πότε θα δώσει εξετάσεις. Άλλοι περιμένουν 4 χρόνια, άλλοι πρέπει να φύγουν για μπάρκο και δε μπορούν να προγραμματίσουν, άλλα λέει το Υπουργείο, άλλα διαδίδονται και άλλα τελικά γίνονται. Απλά απαράδεκτοι, παίζουν με τη αγωνία και τα όνειρα των παιδιών στην ήδη δύσκολη κατάσταση. Μπράβο σε όσους προσπαθούν και επιμένουν σε αυτή τη χώρα. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους!
ΗΡΑΚΛΗΣ έγραψε: Διαβάζοντας τα μηνύματα νιώθω απογοήτευση να μην ξέρει ο υποψήφιος αν και πότε θα δώσει εξετάσεις. Άλλοι περιμένουν 4 χρόνια, άλλοι πρέπει να φύγουν για μπάρκο και δε μπορούν να προγραμματίσουν, άλλα λέει το Υπουργείο, άλλα διαδίδονται και άλλα τελικά γίνονται. Απλά απαράδεκτοι, παίζουν με τη αγωνία και τα όνειρα των παιδιών στην ήδη δύσκολη κατάσταση. Μπράβο σε όσους προσπαθούν και επιμένουν σε αυτή τη χώρα. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους!
Και αλλοι ειναι ηδη μπαρκαρισμενοι και ανυπομονουν αν θα βγει... και αν συο τελος βγει, αν θα μπορουν να ξεμπαρκαρουν... αν θα τους ξεμπαρκαρει η εταιρεια(παθων :p)
Kkkk έγραψε:Βρε τζιτζακε δεν θα ξαναβγάλει προκυρηξη μετά είναι με σύστημα πανελλαδικών. Τωρα είναι για να καλυφτούν οι θέσεις μέχρι να περάσουν 2 χρόνια να βγουν τα επόμενα παιδιά, πυρηνική φυσική είναι ρε #@^&@! Το...
Γιατί αυτοί που θα μπούν σύμφωνα με τα γραφόμενά σου με την προκύρηξη χωρίς πανελλαδικές πότε θα βγούν από την σχολή; Θα είναι λιγότερη σε χρονική διάρκεια η εκπαίδευσή τους από αυτή των εισαγομένων με πανελλαδικές; Κάτι δεν κολλάει.
Τζιτζικακο συγνωμη κιολλας αλλα εχεις ψαξει καθολου να δεις ποσο καιρο φοιτανε στην σχολη λιμενοφυλακων εως τωρα; Η απλα πετας την αποψη σου και εισαι τοσο αρνητικος; Ψαξε πρωτα να και μετα ψαξε να δεις με το νεο συστημα ποδο καιρο θα κατσουνε και μετα κατσε και γραψε στο φορουμ μην πετας 'γνωμες' απλα για να πεις κατι...
ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ.76 Λιμενοφυλάκων (07-08-2018) - Οργάνωση και Λειτουργία της Σχολής Δοκίμων Λιμενοφυλάκων και ένταξη αυτής στην ανώτερη βαθμίδα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Άρθρο 69 Μεταβατικές Διατάξεις:
1. Οι διατάξεις του παρόντος εφαρμόζονται Με την κατάταξη Δοκίμων στη Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων μετά την ημερομηνία έναρξης της ισχύος του παρόντος με την προϋπόθεση να έχουν εισαχθεί με το σύστημα των εισαγωγικών εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο.
2. Ο χρόνος φοίτησης των Δοκίμων Λιμενοφυλάκων στη Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων λογίζεται ως πραγματικός χρόνος υπηρεσίας αλλά δεν λογίζεται ως χρόνος για την προαγωγή τους στον επόμενο βαθμό.
3. ; Αν κατά τον χρόνο δημοσίευσης του παρόντος φοιτούν Δόκιμοι Λιμενοφύλακες στη Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων εφαρμόζονται οι προϊσχύουσες διατάξεις μέχρι και την αποφοίτησή τους.
Τζιτζικακο συγνωμη κιολλας αλλα εχεις ψαξει καθολου να δεις ποσο καιρο φοιτανε στην σχολη λιμενοφυλακων εως τωρα; Η απλα πετας την αποψη σου και εισαι τοσο αρνητικος; Ψαξε πρωτα να και μετα ψαξε να δεις με το νεο συστημα ποδο καιρο θα κατσουνε και μετα κατσε και γραψε στο φορουμ μην πετας 'γνωμες' απλα για να πεις κατι...
Ότι πεις εντάξει γιά να δούμε αναμονή λοιπόν ας περιμένω αν και εκφράζω την δυσπιστία μου.