Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Γνωρίζει κανείς αν για την αεροπορία έστειλαν χαρτί μόνο σε αυτούς που πέρασαν ή στελνουν σε όλους που έκαναν την αίτηση;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Αεροπορε καί εγώ αεροπορία είμαι, εγώ που πήγα από 411 ο παθολόγος στό γνα μου ζήτησε εξετάσεις αίματος, ενώ στά παιδιά που ήταν Αθηναίοι και το παραπεμπτικό τους ήταν εξαρχής γιά γνα εκτός από αιματολογικές ζήτησαν καί εξέταση ούρων, ενώ εγώ που ήμουν από 411 μου ζήτησαν μόνο εξέταση αίματος στό ΓΝΑ.Νταξει γενικώς δέν ξέρουν τί κάνουν οι τύποι πολύ άρπα κόλλα.
Καλή επιτυχία νά έχουμε, αυτό που δεν ξέρω είναι άν κάλεσαν όλους όσους είχαν κάνει τις αιτήσεις ή μόνο αυτούς που πρόκειται νά πάρουν
Καλή επιτυχία νά έχουμε, αυτό που δεν ξέρω είναι άν κάλεσαν όλους όσους είχαν κάνει τις αιτήσεις ή μόνο αυτούς που πρόκειται νά πάρουν
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Mister στην Τρίπολη σου είχαν κυκλώσει τις αιματολογικές;Εσύ έκανες; Αν ναι βγήκαν γρήγορα; Γιατί είμαι από Πάτρα και δεν μπορώ να πηγαινοερχομαι
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Φίλε "αεροπορίαοβα" μάλλον όλοι περνάμε από εξετάσεις. Και αφού κριθούμε ικανοί θα γίνει η τελική επιλογή. Αλλά για να σου έστειλαν σίγουρα είναι θετικό.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Όχι δεν είχε καν επιλογή αιματολογικές γιά νά στις κυκλώσουν καί εγώ από Πάτρα είμαι φίλε, ναι τισ έκανα τις αιματολογικές γιατί μου τις ζήτησε εκεί στο παθολογικό γραφείο.Εντάξει άμα δεν στις ζήτησαν και αφού υπέγραψε ο παθολόγος του ΓΝΑ δεν υπάρχει θέμα
- xelistas25
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 29
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Hποτε λετε να εχουμε εξελιξεις για το επομενο βημα;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Φίλε μίστερ δεν έχω πάει ακόμα ΓΝΑ και γι αυτό ρωτάω.Άργησαν να βγουν οι εξετάσεις αίματος;
Ξεμπερδεψες την ίδια μέρα από το ΓΝΑ;
Εγώ μόνο Τρίπολη έχω πάει και Μ. Δευτερα θα πάω ΓΝΑ. Σε ρωταω γιατί έχω αγχωθει μήπως δεν προλάβω γιατί παίζει ο χρόνος και δεν μπορώ να πάω αλλη μερα Αθήνα...
Ξεμπερδεψες την ίδια μέρα από το ΓΝΑ;
Εγώ μόνο Τρίπολη έχω πάει και Μ. Δευτερα θα πάω ΓΝΑ. Σε ρωταω γιατί έχω αγχωθει μήπως δεν προλάβω γιατί παίζει ο χρόνος και δεν μπορώ να πάω αλλη μερα Αθήνα...
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Καλησπέρα μήπως γνωριζετε αν θα ανακοινωσουν και αλλον πινακα η μηπως ανανεωσουν κι αλλα ονοματα για τον στρατο ξηρας μιλαω εχω δηλωσει ΕΔ γιατι και απο ΕΔ δυναμεις τελειωσα σαν κδ-αλ απο ασπροπυργο ειχα ολες τις προυποθεσεις ειμαι 19 πολυβολητης μπλα μπλα τελος παντων τα εχω ολα εχω κανει την αιτηση μου απο 20 μαρτιου αλλα στον πινακα δεν με εχει ειχα κανει τα χαρτια μου στην πατρα στο κετες στην στρατολογια πατρων πηρα τηλ να δω γιατι δεν με εχει και μου ειπαν οτι θα βγαλουν και αλλον πινακα κατι θα ανακοινωσουν γιατι οσοι εκαναν εδω αιτηση δεν ειναι κανενας τους στον πινακα αυτο τον ελεγξα μου ειπε. Τωρα δεν ξερω οσοι κανετε απο εδω εξετασεις ειστε μεσα στον πινακα τελος παντων η ετσι κανετε; Γιατι και στον πινακα του στρατου ξηρας ειναι λιγα ατομα ανακοινωμενα τι γινεται ξερει κανεις; Η προθεσμια τελειωνει αυριο η "παραταση" τελος παντων θα δουμε.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Αεροπορε θα προλάβεις νά τά κανεισ όλα σε μία μέρα στο ΓΝΑ μήν αγχώνεσαι, θα σε βάλουν να κανεισ και αιματολογικές εκεί στο ΓΝΑ θα τους πεις ότι είσαι για προκυρηξη οβα εκεί που θά σού παίρνουν Αίμα και ότι χρειάζεται νά βγουν άμεσα τά αποτελέσματα.
Φίλε εμείς κάνουμε εξετάσεις γιατί μας ζητήθηκε από την αεροπορία. Στρατό ξηράς και ειδικές δυνάμεις δεν έχει βγεί ακόμα οι υπόλοιποι πίνακες, συνεπώς όσοι δεν έχετε επιλεχθεί μην απογιητευστε μέχρι νά βγει ο επόμενος πίνακας τουλάχιστον
Φίλε εμείς κάνουμε εξετάσεις γιατί μας ζητήθηκε από την αεροπορία. Στρατό ξηράς και ειδικές δυνάμεις δεν έχει βγεί ακόμα οι υπόλοιποι πίνακες, συνεπώς όσοι δεν έχετε επιλεχθεί μην απογιητευστε μέχρι νά βγει ο επόμενος πίνακας τουλάχιστον
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Φίλε μιστερ τελικά στο ΓΝΑ άλλου γι αλλού. Με έβαλαν να κάνω εξετάσεις αίματος μόνο και μόνο για ομάδα αίματος, πράγμα που φαίνεται και από το μητρώο!!! Ότι να ναι...
Τελικά έμαθε κανείς αν είμαστε επιλεγόμενοι ή απλά περνάμε όλοι εξετάσεις;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 48
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Αεροπορος έγραψε:Φίλε μιστερ τελικά στο ΓΝΑ άλλου γι αλλού. Με έβαλαν να κάνω εξετάσεις αίματος μόνο και μόνο για ομάδα αίματος, πράγμα που φαίνεται και από το μητρώο!!! Ότι να ναι...
Το έχετε ρωτήσει 100 φορές.
Όλοι θα περασουν εξετάσεις.
Οσοι δεν είναι επιτυχοντες, θα μπουν σε λίστα επιλαχοντων.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Τέλος και αυτή η προθεσμία. Να δούμε τώρα τι θα κάνουν; Πιστεύεται αυτό με τα άτομα και τους πίνακες που έχετε γράψει, να έχει γίνει πλήρωση των θέσεων;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Άποψη μου ότι επειδή είναι λίγες οι αιτήσεις αν είμαστε όλοι καλά με τις εξετάσεις λογικά θα μας πάρουν. Άποψη μου πάντα..
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Εγώ προσωπικά με παλιές μου σειρές που μίλαγα δεν ήθελαν ούτε καν να το σκεφτούν. Πιστεύω ότι ούτε τώρα θα έχει συμμετοχή πολύ. Βέβαια ο χρόνος θα δείξει. Τώρα υπομονή και βλέπουμε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Nikolaosk και 5 επισκέπτες