Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2015)
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 21
Εχει ψηφηστει πολυ καιρο νομοσχεδιο. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βγαινει... Αν και προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δεν αξηζει. Μια ζωη σκοπια...
Δεν θα Τα κανεις αν βγει;
dimitris mak έγραψε:Εχει ψηφηστει πολυ καιρο νομοσχεδιο. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βγαινει... Αν και προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δεν αξηζει. Μια ζωη σκοπια...
Ναι, ενώ στο ΛΣ αν περάσεις δεν θα κάνεις σκοπιές ε;

Μαλλον νομιζουν μερικοι οτι θα πανε Στο Αφγνισταν... Λογικο ειναι οτι ολοι θελουν προσφερουν και να μην μεινουν μονο στις σκοπιες. Οι σωφρονιστικοι ειναι εσωτερικα τβν φυλακων... Δεν βαρανε σκοπιιες
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Δηλαδη δυκ κανεις συγκρηση λιμενικου με σωφρονιστικο συστημα; Γκλοκ εσυ θα τα εκανες;
Δεν ειναι κερος φιλε Μου να επιλεγεις δουλειες, σκεψου μονο οτι ειναι μονιμη δουλεια, ενστολη κ με ασφαλεια.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Εγω δουλευω και αν δεν γινει κατι πανω σε αυτα που θελω απο σεμπτεμβρη ανοιγω γραφειο. Δεν με νοιαζει η μονιμοτητα. Το πιο καλο που μπορει να κανει καποιος ειναι να μπει και να το συνδιασει με κατι αλλο. Για σωφρ που εμενα πχ δεν μου αρεσει και μπαινεις στον τοπο σου κατευθειαν. Κανενος εδω μεσα δεν του αρεσει το επαγκελμα του σωφρονιστικου... Αλλο αστυνομια, στρατος, στρατοςλιμενικο και αλλο σωφρ και πυροσβεστικη.
dimitris mak έγραψε:Δηλαδη δυκ κανεις συγκρηση λιμενικου με σωφρονιστικο συστημα; Γκλοκ εσυ θα τα εκανες;
Η δομή, η λειτουργία και η αποστολή τους είναι τελείως διαφορετική συνεπώς εγώ δεν κάνω καμία σύγκριση. Και για να στο θέσω και διαφορετικά εμένα δεν με άφορα και άμεσα το θέμα για να μπω στην διαδικασία να συγκρίνω.
Εσύ όμως πολύ απλά όταν και αν βγουν προκηρύξεις και για τα δύο σώματα θα κάνεις παντού τα χαρτιά σου γιατί η κατάσταση εδώ που έχουμε φτάσει δεν σου δίνει περιθώρια επιλογής. Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε.
Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Zwgrafiotis13 και 8 επισκέπτες