Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2015)
Ναι βέβαια, ενώ πριν τους ***** είχαμε να φάμε... 

Πάλι με Φάνη Πετραλιά, πάλι δικια μας θα'ναι...
- Konstantinos_
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 1
Σωστός!Soap έγραψε:Ναι βέβαια, ενώ πριν τους ***** είχαμε να φάμε...
Το οτι "ξεπαγώνουν" οι προκυρηξεις με τα σημαιοφόρια κλπ, καλό είναι, δειχνει μία κινητικότητα... Αυτό δεν μας αφορά εμάς τους μελλοντικούς λιμενοφύλακες αμμεσα, αλλά βλέπουμε οτι προφανώς έχουν την ατζέντα τους εκει στο υπουργειο και κοιτάνε να πραγματοποιηθούν τα προγράμματα... Ευχόμεθα να προχωρήσει σύντομα η φαση και να βγει και η προκύρηξη κατά το φθινόπωρο...
Ακόμα δεν έχει βγει κάτι όταν βγει το συζητάμε επίσης δεν βλεπω φως στο τούνελ μακάρι να βγει και εγώ το θέλω για ότι διποτε αλλά τπτ:/
Παιδιά, έχουμε κανένα νεότερο όσον αφορά για τις αλλαγές στην προκήρηξη των λιμενοφυλάκων; Αναφέρομαι για τον αριθμό των προσλήψεων και για τις κατηγορίες των υποψηφίων οι οποίοι θα μπορούν να συμετάσχουν.
Δεν προκειται να βγει τπτ φιλαρακι περιμενω απτο 13 και πλεον μπορω να πω με σιγουρια οτι τζαμπα περιμενα
http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/telos-septembrioy-h-katataksh-twn-ypaksiwmatikwn-ls-toy-diagwnismoy-toy-2014.html
Και τι σημαινει αυτο για εμας τους μελλοντικους λιμενοφυλακες;
Παιδιά συγνώμη κιόλας που ρωτάω τελικά θα βγει η όχι ξέρει κανείς τπτ έφαγε άκυρο Ιανουαρίο αν θυμάμαι καλά τελικά ξέρει κανείς τπτ;
apolitaLimenofylakas έγραψε:Και τι σημαινει αυτο για εμας τους μελλοντικους λιμενοφυλακες;
Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω "μελλοντικέ Λιμενοφύλακα".
Σπύρος1μαλ έγραψε:Παιδιά συγνώμη κιόλας που ρωτάω τελικά θα βγει η όχι ξέρει κανείς τπτ έφαγε άκυρο Ιανουαρίο by PN1" style="line-height:18.6666660308838px; "> ΑνΘυμάμαι καλά τελικά ξέρει κανείς τπτ;
Δεν νομίζω να βγει.
Και η ανακοινωση του αρχηγειου οτι θα παρουν μερος και οι 88αρηδες και οτι θα ολοκληρωθει ο διαγωνισμος που εμεινε στην μεση; Εχουμε δηλαδη καποια επισημη ενημερωση?
Σύμφωνα με την ανακοίνωση η προκήρυξη για να συμμετάσχουν και οι 88ρηδες όπως υποσχέθηκε το Υπουργείο θα πρέπει να βγει μέσα στο 2015 πράγμα εξαιρετικά δύσκολο με βάση τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και σύμφωνα με την δική μου εκτίμηση. Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει όχι αλλά αν λάβουμε υπόψη μας τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις που ουσιαστικά δεν έχει γίνει πράξη ούτε μία εσύ μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε αυτές;
ΔΥΚ... Μια ερωτηση ακομα θελω εγω τα αγγλικα ειναι απαρετιτα για να κανεις την δηλωση; ... ευχαριστω εκ το προτερον.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης