Κατάταξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
Αν επίσημη πηγή ειναι να παρω τηλ σε υπουργεία, αρχηγεία κτλπ όχι, απλα το τέλος έφτασε , υπομονή 3 βδομάδες!
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 52
Σταμάτα να λες πράγματα που δεν ισχύουν. Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που λες τόσους μήνες. Δεν είσαι καν επιτυχών, δεν είσαι ούτε στο λιμενικό. Που είναι αυτοί που έλεγαν για κατάταξη Φεβρουάριο και μετά Μάρτιο; Ξέρουμε που είναι γιατί είστε τα ίδια άτομα που προσπαθείτε να μας εμποδίσετε να κάνουμε κάτι πέρα από υπομονή και αναμονή. Οι επιλαχόντες έχουν πάει σε εφετεία, σε ΣΤΕ κι εμείς κάνουμε υπομονή. Θεωρώ ότι κάνουμε λάθος. Ο χρόνος που περνάει είναι εις βάρος μας και κρίμα που δεν το καταλαβαίνετε.cuervo έγραψε:Αν επίσημη πηγή ειναι να παρω τηλ σε υπουργεία, αρχηγεία κτλπ όχι, απλα το τέλος έφτασε, υπομονή 3 βδομάδες!
Τότε οργανώσου, υπάρχει μία ομάδα στο facebook ''Επιτυχόντες Υπαξιωματικοί Λιμενικού 2014'', μπες και κάνε την πρότασή σου.
Ρε παιδιά να κάνω και εγώ μία ερώτηση με αφορμή το παραπάνω μήνυμα της πιτσιρίκας; Γιατί αν και το ενέκρινα τελικά πρέπει να είμαι πολύ αφελής.
Ποιο το νόημα του παρόντος νήματος εάν θεωρείται ότι πρέπει να οργανωθείτε από εκεί;
Θέλετε μήπως να το κλείσω να ξεμπερδεύουμε;
Ειλικρινά κάνω poll και σας ρωτάω να μου απαντήσετε χωρίς καμία δόση ειρωνείας.
Ποιο το νόημα του παρόντος νήματος εάν θεωρείται ότι πρέπει να οργανωθείτε από εκεί;
Θέλετε μήπως να το κλείσω να ξεμπερδεύουμε;
Ειλικρινά κάνω poll και σας ρωτάω να μου απαντήσετε χωρίς καμία δόση ειρωνείας.
Δ. Υ. Κ συγνώμη δεν ήθελα να σε θίξω, ίσα ίσα που είναι πολύ σημαντικό το φόρουμ και η προσπάθειά σας. Το είπα γιατί σε παλαιότερη ανάρτηση είχε γραφτεί και γνωρίζω ότι έχουν μαζευτεί αρκετά παιδιά.
Δεν υπάρχει παρεξήγηση και κανένα θίξιμο.
Το παρόν νήμα όμως δημιουργήθηκε ακριβώς γι'αυτό το σκοπό καλώς ή κακώς.
Υπάρχει νήμα για τους επιλαχόντες της Πυροσβεστικής από το 2011 οι οποίοι οργανώθηκαν και συνεχίζουν τον αγώνα τους μέσα από το φόρουμ χωρίς να διαφημίζουν ομάδες κλπ κλπ.
Επειδή δεν έχω καλυφθεί υπενθυμίζω και πάλι το ερώτημα μου και σας ρωτάω αν θέλετε να κλειδώσω το νήμα ή όχι ώστε να συνεχίσετε τον αγώνα σας μέσω των social media.
Θα παρακαλέσω μέχρι αργά το βράδυ να έχω πάρει απαντήσεις για να αποφασίσω.
Ευχαριστώ!
Το παρόν νήμα όμως δημιουργήθηκε ακριβώς γι'αυτό το σκοπό καλώς ή κακώς.
Υπάρχει νήμα για τους επιλαχόντες της Πυροσβεστικής από το 2011 οι οποίοι οργανώθηκαν και συνεχίζουν τον αγώνα τους μέσα από το φόρουμ χωρίς να διαφημίζουν ομάδες κλπ κλπ.
Επειδή δεν έχω καλυφθεί υπενθυμίζω και πάλι το ερώτημα μου και σας ρωτάω αν θέλετε να κλειδώσω το νήμα ή όχι ώστε να συνεχίσετε τον αγώνα σας μέσω των social media.
Θα παρακαλέσω μέχρι αργά το βράδυ να έχω πάρει απαντήσεις για να αποφασίσω.
Ευχαριστώ!
Εννοείται πως θέλουμε να μείνει ανοικτό. Δ. Υ. Κ ισχύει ότι έχουν καλέσει τους Τεχνικούς έως τις 30 Μαρτίου να είναι μέσα?
Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο, αλλά όπως και να χει αν δεν βγει επίσημη ανακοίνωση στο hcg δεν υπάρχει τίποτα. Εσύ από που το έμαθες αυτό elati;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 22
Πιστευω θα πρεπει να μεινει ανοιχτο για οσους δεν εχουν προφιλ στο facebook αρα δεν μπορουν να συμμετεχουν στην ομαδα που εχει δημιουργηθει εκει. Η πληροφορια για την καταταξη των αξιωματικων ειδικοτητας τεχνικου αναρτηθηκε στην εν λογω ομαδα απο κοπελα που γνωριζει καποιον απο τα 9 αυτα ατομα που θα καταταγουν. Ωστοσο στη σελιδα του ΛΣ δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση, οπως δεν υπαρχει και το αναλογο ΦΕΚ καταταξης τους νομιζω.
Άντε με το καλό ρε φίλε και καλή σταδιοδρομία.O Άη Νικόλας μαζί σας. Παιδιά και στα δικά μας...
Γνωρίζει κανείς γιατί δεν έχει δημοσιευτεί η πράξη κατάταξης?
Γιατι δεν υπαρχει πραξη καταταξης των τεχνικων στο διαυγεια; Και γιατι επισης δεν υπαρχει πραξη διορισμου επιτροπης αυτεπαγγελτου ελεγχου των δικαιολογητικων οπως μας λενε οτι γινεται για τους σημαιοφους. Ειναι βαση νομου η συσταση αυτης της επιτροπης
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 52
Πάρε στο 2131371750 και ρώτησε. Εκεί είναι οι αρμόδιοι.331 ΣΧ. ΑΛ έγραψε:Γνωρίζει κανείς γιατί δεν έχει δημοσιευτεί η πράξη κατάταξης;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: mikeangel, niasimas και 5 επισκέπτες