Ιατρικές Εξετάσεις Υπαξιωματικών ΛΣ (2014)
Το βαρος για τον ΔΜΣ σε ποια φαση το μετρανε; Στη σχολη Λ/Φ ή στην ΑΝΥΕ?
Παιδια κόβουν η οχι; πως παει;
Pn έγραψε:Παιδια κόβουν η οχι; Πως παει;
317ρης έγραψε:ΠΕρασα Ιατρικα σμρ... Παιζει να μην κοπηκε κανεις... Βαρια βαρια να κοπουν καμια 100αρα στο συνολο. Δεττςρα ΑΝΥΕ και βλεπουμε.
Διάβαζε και κανένα προηγούμενο μήνυμα. Είναι και φρεσκότατο!
317αρη πως ξερεις οτι δεν κοπηκε κανεις αφου στην ανυε βγαινει η αποφαση; Και σε ιατρικες και σε ανυε μεσημερι τελειωνει η διαδικασια. Αν εισαι στα πρωτα ονοματα ανυε θα τελειωσεις σχετικα νωρις , μπαινεις βγαινεις , σου λενε απλα αν περασες. Αν ειςαι μεςη και μετα, καλο μεςημερι... Για δεικτη μαζας δε χαριζουν!
Δημήτρης έγραψε:Παιδιά καλησπέρα,Μπορεί να πει κανείς ποσο διαρκεί η κάθε διαδικασία ξεχωριστά ; Είναι πάνω απο 1-1.5 ώρα η καθεμία ; Ελπίζω να μην γίνεται το ίδιο με την υψομετρηση που εμάς στο group των 12 μας φώναξαν στις 14:30. Ενα group είναι την ημέρα, πιστεύω θα μας ξεπεταξουν γρήγορα... Ή μηπως όχι ;
Την πρώτη μέρα στη σχολή λ/φ μας χώρισαν σε 5 όμάδες των 30 κοριτσιών. Υπήρχαν 3 αίθουσες, μία με τον οφθαλμίατρο που μπαίνει ένας-ένας για 1-2 λεπτά, μία με τον οδοντίατρο και τον ωρλ που μπαίνετε όλοι για 15-20 λεπτά και μία με τους πολλούς γιατρούς που μπαίνετε πάλι όλοι μαζί, γδύνεστε, μετράνε το βάρος σου, κτλ. Και σου παίρνει καμιά ώρα. Κάποια ομάδα τελείωσε 12.30, άλλη στις 2, αλλη στις 3, ΔΕΝ πάει αλφαβητικά, θέμα τύχης σε ποια αίθουσα θα μπείτε πρώτα.
Τη δεύτερη μέρα στην ΑΝΥΕ, πάει αλφαβητικά! Οπότε αν είσαι στην αρχή τελειώνεις νωρίς, εγώ ήμουν κάπου στη μέση κ τελείωσα 11.30, οπότε οι υπόλοιποι θα τελείωσαν πάλι μεσημέρι. Φωνάζουν έναν-έναν, μπαίνεις σε μια αίθουσα με 3-4 άτομα για 1-2 λεπτά κ σου λένε είτε "καλή επιτυχία στα επόμενα" είτε "κρίθηκες ακατάλληλος για τον τάδε λόγο".
Κάποιοι λόγοι που άκουσα ότι έκοψαν ήταν μυωπία, στίγμα και βάρος (υπέρβαρες αλλά και ελλιποβαρείς)
Αυτά...
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 21
Καλησπέρα... Σήμερα πέρασα κι εγώ τα ιατρικά... Πιστεύω ότι δεν κόπηκε κανείς από την ομάδα μου... Πιθανόν μόνο ένα άτομο που το ξεψάχνησαν... Η διαδικασία είναι πολύ χρονοβόρα... Στη μεγαλη αιθουσα ήμασταν με το εσώρουχο και μας έκαναν διάφορα, όπως πήραν ακροαστικά, μας εβαλαν να χωροπηδάμε, μας ζύγισαν και τέτοια... Σε κάποιο σημείο για ένα-δύο λεπτά μείναμε γυμνοί για να δουν αν εχουμε 2 απ' αυτά... Ξερετε... Αυτό όμως κράτησε ελάχιστα... Επίσης η ζυγαριά τους από ότι συζητήσαμε με άλλα παιδιά χάνει 1-2 κιλά... Οπότε καλό για μερικούς... Τέλος στην ΑΝΥΕ μας ειπαν να παμε 7.30 και όχι 8.30 που λέει το σάιτ του Λιμενικού... Καλή επιτυχία σε όλους...
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 25
Kris έγραψε:317αρη πως ξερεις οτι δεν κοπηκε κανεις αφου στην ανυε βγαινει η αποφαση; Και σε ιατρικες και σε ανυε μεσημερι τελειωνει η διαδικασια. Αν εισαι στα πρωτα ονοματα ανυε θα τελειωσεις σχετικα νωρις , μπαινεις βγαινεις , σου λενε απλα αν περασες. Αν ειςαι μεςη και μετα, καλο μεςημερι... Για δεικτη μαζας δε χαριζουν!
Δεν ανεφεραν τιποτα σε κανεναν, και ζητημα να ειχαμε 5-6 υπερβαρους σε ολα τα γκρουπακια.
Καλησπέρα διάβασα σε ένα προηγούμενο ποστ ότι κοπήκαν άτομα λόγω στίγματος. Να ρωτήσω κάτι και αν γνωρίζει κάποιος αν γίνεται ας απαντήσει! Έχω στίγμα αλλά διάβασα ότι γενικά στα σώματα ασφαλείας κοιτάνε την αιμοσφαιρίνη δηλαδή σε κόβουν αν έχεις κάτω νομίζω από 12 κ όχι καθαυτού επειδή έχεις στίγμα! Ισχύει αυτό; Ή δεν το κοιτάνε και κόβουν γενικά το στίγμα; Καλή επιτυχία σε όλους κ καλή συνέχεια με τις διαδικασίες!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 12
Ευχαριστώ Greek_Army να σαι καλά!
Παιδια εγω δυστυχως κοπηκα λογω στιγματος και χαμηλης αιμοσφαιρινης... Βεβαια σου δινουν ευκαιρια δυο ημερες να πας να ξανακανεις εξετασεις και σου αναφερουν τι ειναι καλο να τρως ωστε να ανεβει αλλα δε νομιζω οτι σε δυο μερες και συκωταρια ολοκληρη να φαω να το ανεβασω 0,6 που χρειαζομαι! Καλη τυχη και καλη συνεχεια σε εσας που συνεχιζετε! Και οσοι εχετε στιγμα προσεξτε την αιμοσφαιρινη πριν περασετε ανυε!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Κρίμα Mary αν θες προσπάθησε το η επόμενη απο μενα αλφαβητικά μου ειπε οτι εχει στίγμα αλλα περασε.. Για αιμοσφαιρίνη δεν ηξερα λογικα κατι θα ξερεις παραπανω
Προς leo : Το μήνυμα σου μεταφέρθηκε στο Όριο Μυωπίας Λιμενικού (2014).
Έχουμε πει εκατοντάδες φορές ότι πάντα υπάρχουν σχετικά θέματα με αυτά που σας απασχολούν, μην βαριέστε να ψάξετε.
Έχουμε πει εκατοντάδες φορές ότι πάντα υπάρχουν σχετικά θέματα με αυτά που σας απασχολούν, μην βαριέστε να ψάξετε.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 12
Το θέμα κλειδώνεται.
Συγχαρητήρια σε όσους συνεχίζουν και στις επόμενες διαδικασίες. Όσοι δεν συνεχίζουν καλή τύχη να τους ευχηθούμε σε ότι και αν κάνουν και αν θέλουν να γράψουν σχόλια, παράπονα, παρατηρήσεις μπορούν στο Απορριφθέντες Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
Συγχαρητήρια σε όσους συνεχίζουν και στις επόμενες διαδικασίες. Όσοι δεν συνεχίζουν καλή τύχη να τους ευχηθούμε σε ότι και αν κάνουν και αν θέλουν να γράψουν σχόλια, παράπονα, παρατηρήσεις μπορούν στο Απορριφθέντες Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες