Αποτελέσματα Πυροσβεστικής (2012)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 20
Παιδες καλησπερα! Θα πω κατι ασχετο με το θεμα της συζητησης αλλα πιστευω οτι μας αφορα ολους. Επειδη και γω περιμενω την ανακοινωση των αναθεωρημενων πινακων για την προκυρηξη και επειδη μπαινω στην Ιστοσελιδα της Πυροσβεστικης μπορει και 10 φορες την ημερα, σημερα κατι παρατηρησα. Αν κανω λαθος Διορθωστε με. Παρατηρησα λοιπον το εξης: Εκει που λεει τελευταια νεα και ανεβαινουν τα αρθρα μονα τους, και μεχρι το μεσημερι ειχε τελευταια αναρτηση στις 21/8/2012 την επισκεψη Δενδια στο Κεντρο Επιχειρησεων του Π. Σ. Σημερα και συγκεκριμενα το μεσημερι προστεθηκαν και αλλα αρθρα και με ημερομηνιες 11/9,12/9,13/9,14/9 και 17/9. Μηπως προσπαθουν να περασουν τιποτα και χωρις να παρουμε ειδηση; Μπορει να ειμαι λιγο καχυποπτος αλλα, ξερω γω, τοσα ακουγονται και γινονται. Ξαναλεω αν κανω λαθος συγχωρεστε με για την αναστατωση απλα το ειδα και ενημερωνω να εχουμε το νου μας.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 30
Φίλε Στέλιο μερικοί έχετε γεννηθεί αγχωμένοι και δεν σας φταίνε οι υπόλοιποι σε τίποτα, μην αναστατώνεται τους άλλους επειδή εσείς είστε καχύποπτοι, είπαμε η προκήρυξη θα συνεχιστεί, δεν τίθεται θέμα ακύρωσης, να δω πόσες φορές θα το γράψουμε αυτό το πράγμα
- jali
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Φιλε εκεινα που ειδες ειναι συμβαντα! Ανδιαβασεις λιγο τι γραφουν θα καταλαβεις. Δεν μπορουν να περασουν πλεον κατι στο "ετσι".
Να ρε παιδες γιατι ξερω εγω θα εβγαιναν και θα λεγαν οχι ακυρωθηκε η προκυρηξη μην εχετε ελπιδες... Να εχει δικαστικους αγωνες απο το πουθενα το Π. Σβαλατε την απαντηση του βουλευτη και ολοι χαρηκατε. Λες και δεν ξερετε οτι οι βουλευτες λενε οτι θελετε να ακουσετε... Δεν λεω οτι θα ακυρωθει. Αλλα τα επιχειρηματα αυτα ειναι ψιλο οτι να ναι
JELLOW έγραψε:βαλατε την απαντηση του βουλευτη και ολοι χαρηκατε. Λες και δεν ξερετε οτι οι βουλευτες λενε οτι θελετε να ακουσετε... Δεν λεω οτι θα ακυρωθει. Αλλα τα επιχειρηματα αυτα ειναι ψιλο οτι να ναι
Δεν ήταν απάντηση βουλευτή. Ήταν απαντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης.
Μη τα μπερδεύουμε!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Ρε παιδια γιατι εχουν βγαλει την Ενοτητα "Ανακοινωσεις" απο τη σελιδα της πυροσβεστικης; Ή μηπως δεν τη βλεπω εγω... ;
-
- Υποδεκανέας
Αν ανακοινωθει κατι για μας θα μπει στη στηλη που λεει τελευταια νεα, αλλα θα μπει και στην αρχικη σελιδα πιστευω painkiller. Εισαι το 83 και συ; Πως το βλεπεις το θεμα θα κανουμε τιποτα;
ΣΤΕΛΙΟΣ 83 έγραψε:Αν ανακοινωθει κατι για μας θα μπει στη στηλη που λεει τελευταια νεα, αλλα θα μπει και στην αρχικη σελιδα πιστευω painkiller. Εισαι το 83 και συ; Πως το βλεπεις το θεμα θα κανουμε τιποτα;
Για τον προσδιορισμό της ηλικίας μπορείτε να δείτε το νόμο του Μαρτίου του 2012 /forum/uploads/8645/n_4058_2012.pdf μέσω του οποίου έγινε τροποποίηση στην προκήρυξη των πυροσβεστών του 2012. Επισυνάπτω το ανάλογο αρχείο. Οι αλλαγές που αναφέρονται στην εν λόγω προκήρυξη βρίσκονται στη σελ.9, Άρθρο 17, Παράγραφοι 7,8 και 9.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αν και είναι άσχετο με την παρούσα προκήρυξη, δείτε αυτό που αφορά τωρινή ενημέρωση του ακυρωθέντος διαγωνισμού των πυροσβεστών για το 2003.
Υ. Γ.1: Σε καμία περίπτωση δεν έχω πρόθεση να ανησυχήσω κανέναν. Η προκήρυξη του 2012 είναι άλλο πράγμα και από διαβεβαιώσεις που υπάρχουν θα προχωρήσει κανονικότατα.
Το πιο πάνω link το παραθέτω μόνο για ενημέρωση.
Υ. Γ.2: Παρακαλώ Greek_Army μη το σβήσεις.
-
- Υποδεκανέας
Ευχαριστω πολυ φιλε μου που απαντησες! Εμενα επειδη με πεταξαν εκτος για μερικες μερες και συγκεκριμενα για 12, με διευκρινιστικη, ετσι το λεγαν ενα χαρτι που τους ηρθε. Δικαιωμα συμμετοχης ειχαν μονο οσοι ηταν ελεγε απο 16/1/1983, εκανα ενσταση απο την οποια δικαιωθηκα αλλα ακομα περιμενω, οπως ολοι μας δηλαδη, τους νεους πινακες. Απλα ρωτησα τον φιλο που ειναι και αυτος το 83 μηπως ειναι και αυτος σαν την περιπτωση μου.
Οι νεοι πινακες που θα βγουν θα εχουν μεγαλες διαφορες με τους προσωρινους λετε εγω δεν νομιζω το πολυ 5 θεσεις πιστευω
Παιδια σε 10 μερες τελειωνουν οι φωτιες, αν θελουν να την τρεξουν την προκυρηξη πιστευω οτι δεν υπαρχει λογος να περιμενουν να τελειωσει η αντιπυρικη. Ευχομαι να μην φαμε ολο τον οκτωβριο. Κι εγω δικαιωθηκα απο τον ασεπ αλλα για την προυπηρεσια του οδηγου και περιμενω τους πινακες αλλα δε νομιζω να υπαρξει προβλημα.
Εσεις παιδια που εχετε δικαιωθει απο τον ασεπ ποσοι περιπου ειστε και ποσα μορια εχετε να δουμε αν θα αλλαξουνε κατα πολυ οι τελικοι πινακες απο τους προσωρινους αν μπορειτε απαντηστε να ξερουμε τι θα περιμενουμε μην βρεθουμε προ εκπληξεων
- jali
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Νομιζω οτι δυσκολα θα ξεκινησει κατι πριν την αντιπυρικη και πριν την "κανει" απο δω η τροικα. Θελουμε να παρουμε τα 31δις, θα ειναι ευκολοτερο να γινουν ολα. Να σας θυμισω τα περσινα; Βγηκαν 3 προκυρηξεις μετα την δοση που πηρε ο Γιωργακης.
Ευχομαι οπως ολοι να εχουμε θετικα νεα... Εστω τους πινακες στις αρχες του Οκτωμβρη.
Ευχομαι οπως ολοι να εχουμε θετικα νεα... Εστω τους πινακες στις αρχες του Οκτωμβρη.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Φιλε Στελλιο κι εγω του '83 ειμαι αλλα επειδη ειμαι Αυγουστο δεν ειχα καποιο προβλημα... Τωρα το τι θα κανουμε Δε ξερω. Εγω οταν ειδα το ονομα μου στους επιτυχοντες δε ξετρελαθηκα κι ολας. Οχι οτι δε θελω να μπω. Εννοειται! Απλως ηξερα τι θα επακολουθουσε. Και γενικα αν δε πατησω το ποδι μου εκει μεσα δε μπορω να χαρω. Εχω μια συγκρατιμενη αισιοδοξια ομως και νομιζω οτι ολα θα πανε καλα για ολους μας. Απλως θελει υπομονη οπως θελουν ολα ς'αυτο το... Ας το πουμε "κρατος".
-
- Υποδεκανέας
Σωστο σε βρισκω φιλε! Εχουμε πολυ δρομο ακομα. Μακαρι να πανε ολα καλα και γιατι οχι να ειμαστε και συναδελφοι! Οπως λες μονο οταν πατησουμε το ποδι εκει θα χαρουμε. Για αυτο, προσπαθεια, πρποπονηση και οτι καλυτερο στα αποτελεσματα. Ειναι μακρυς ακομα ο δρομος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες