Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όχι δεν έχεις καμία ελπίδα
ΣΤΡ (ΠΖ)

Δημοσίευση από ΣΤΡ (ΠΖ) »

Ευχαριστω για την πληροφορια. Δηλαδη καποιος που ειναι β'κατηγορια σε μια προκυρηξη 1200 ατομων για παραδειγμα ποσα μορια περιπου πρεπει να εχει καποιος εστω κ στους τελεταιους?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Greek_Army »

2650 με 2700
ΣΤΡ (ΠΖ)

Κριμα. Πολλα μορια χρειαζονται. Κ ειδικες δυναμεις να ειχα παει παλι δεν θα εμπαινα. Εν το μεταξυ ειχα περασει τα αθληματα στο κεντρο κ δεν με πηραν... Εικόνατο μονο που μου μενει να προσπαθησω με πανελλαδικες για αστυφυλακων που ειναι επισης πολυ δυσκολο θελει απο επαλ 1800 κ... Θα προσπαθησω.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΛΑΞ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ΦΑΛΑΞ »

Εαν εισαι απο επα. Λ εισαι α κατηγορια. Αλλα και παλι εχεις πολυ λιγα μορια!
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από dimitris mak »

Φιλε στρατιωτη πεζικου. Αν δηλωσεις απολυτηριο του επαλ πηγαινεις στην α ομαδα. Αν δηλωσεις το πτυχιο σου, πηγαινεις στην β ομαδα.
ΣΤΡ (ΠΖ)

Βασικα απο τεε β κυκλου πτυχιο εχω δεν εχω καποιο απολυτηριο ξεχωριστω. Αυτο απο οτι ξερω θεωρειτε κ σαν απολυτηριο. Ειπα επαλ γιατι τα τοτε τεε τα λενε τωρα επαλ κ απο οτι ξερω ειναι τα ιδια απο οσα μας ειχαν πει τοτε που απο τεε εγιναν επαλ. Δεν γνωριζα οτι πλεον στα επαλ δινουν κ πτυχειο κ απολυτηριο. Ευχαριστω για την πληροφορια αν κ απο την στιγμη που στα τεε εδιναν μονο πτυχεια κ δεν εχω καποιο ξεχωριστω απολυτηριο δεν μπορω να παω στην α κατηγορια αλλα κ παλι εχω κ λιγα μοριαΕικόνα
αλεξιπτωτιστης

Δημοσίευση από αλεξιπτωτιστης »

Γεια σας φιλοι μου! Εχω τελιωσει ενιαιο νυχτερινο λυκειο, στην α' κατηγορια ειμαι; Και εχω 2630 μορια! Ας μου απαντησει καποιος! Ευχαριστω!
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Γεια σας μπορειτε να μου πειτε αν το τοεικ δινει μορια για ειδικους φρουρους ; Και το μισιγκαν ποσα μορια δινει ;
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από 310LELE »

γιωργος έγραψε:Γεια σας μπορειτε να μου πειτε αν το τοεικ δινει μορια για ειδικους φρουρους ; Και το μισιγκαν ποσα μορια δινει ;

το τοεικ δινει μορια μονο σε επιπεδο lower advanced οσον αφορα το μισιγκαν τωρα αναλογα τι επιπεδο εχεις... Λοουερ δινει 100 advanced δινει 200 και proficiency 300

γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Ευχαριστω πολυ φιλε!
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 26
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Με 2490 εχω πιθανοτητες για την α κατηγορια; ειδικες δυναμεις/πολυτεκνεια/Α, Β, Γ Κατηγορια/Λοουερ/και απολυτηριο με βαθμο 11

αναφορικα με την πολυτεκνεια τα μορια τα παιρνεις ασχετος απο ορια ηλικιας τον τεκνων σωστα; Η υπαρχει οριο για το αν καποιος υπερβει καποια ηλικια καταργουνται τα μορια;

"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Άβαταρ μέλους
chris85
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από chris85 »

OMEGA έγραψε:Με 2490 εχω πιθανοτητες για την α κατηγορια;ειδικες δυναμεις/πολυτεκνεια/Α, Β, Γ Κατηγορια/Λοουερ/και απολυτηριο με βαθμο 11

αναφορικα με την πολυτεκνεια τα μορια τα παιρνεις ασχετος απο ορια ηλικιας τον τεκνων σωστα; Η υπαρχει οριο για το αν καποιος υπερβει καποια ηλικια καταργουνται τα μορια;

Μια χαρά είσαι! Για τους πολύτεκνους δεν υπάρχει κανένα ηλικιακό όριο. Για τους τρίτεκνους υπάρχει και είναι μέχρι τα 25.

Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 26
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

chris85 έγραψε:
OMEGA έγραψε:Με 2490 εχω πιθανοτητες για την α κατηγορια;ειδικες δυναμεις/πολυτεκνεια/Α, Β, Γ Κατηγορια/Λοουερ/και απολυτηριο με βαθμο 11

Μια χαρά είσαι! Για τους πολύτεκνους δεν υπάρχει κανένα ηλικιακό όριο. Για τους τρίτεκνους υπάρχει και είναι μέχρι τα 25.

ευχαριστω φιλε μου

"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από 310LELE »

με 2490 σε προκ 500 ατομων ειναι καλα; Δεν ξερω και τη βαση...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες