Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 201
1) μπραβο σου.2) καλα χριστουγεννα.3) κοπηκαν πολλα ατομα σημερα; .4) αυτα κ σε ευχαριστω.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Για πες μας λοιπον στα ψυχοτεχνικα τι ρωτανε στα αθληματα ειανι ελαστικοι η με το παρα μικρο κοβουν
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 44
HARMONICA έγραψε:Λοιπόν παιδιά, σήμερα ολοκλήρωσα όλες τις διαδικασιές στο Χαλικάκι και πήγαν όλα καλά. Πλέον έχω όσο χρόνο θέλετε για να λύσω στους επιλαχόντες απορίες σχετικές με τις υγειονομικές, τα ψυχοτεχνικά και τ' αθλήματα. Ότι απορία έχετε, λοιπόν, θα χαρω πολύ να σας τη λύσω. Επομένως μπορείτε να τη διατυπώσετε στα σχετικά θέματα ή σε προσωπικό μήνυμα...
μελοντικε συναδελφε! Τα φωτα σου! Λοιπον! Τριτη παω για υγειονομικα... Πες μ αν η διαδικασια ειναι ευκολη και αν πρεπει να προσεξω καπου. Μετα την μερα που θα δειξω την καρτελα καπακι τηνη ιδια κανουμε ψυχοτεχνικα; Χρειζεται προσοχη καπου εκει; Και τελος στα αθληματα ειμαι προπονημενος επαιζα κ μπαλα μεχρι περσυ που πρεπει να προσεξω. Για τα γνωστα αθληματα ακουσαμε πολλα για την σκαλα κ το αλλο με τα βαροι ειναι ευκολα; Αυτα φιλε μ κ οτι αλλο θυμηθεις να μ πεις. Α! Και επειδη οπως ειπα εχω τατουαζ να το καλυψω; Στο χερι φενετε. Τι πιστευεις; Καθονται κ ελενχουν αναλυτικα; Αυτα φιλε μ!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 28
1) ευχαριστώ 2) επίσης 3) 2-3 στο μήκος απ τη 14άδα μου. Συνολικά μπορεί να κόπηκαν καμιά δεκαριά γιατί έδιναν και κάποιοι το πρωί που "χρωστούσανε" το μήκος.4) να 'σαι καλά...δημητρης25 έγραψε:1) μπραβο σου.2) καλα χριστουγεννα.3) κοπηκαν πολλα ατομα σημερα; 4) αυτα κ σε ευχαριστω.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 28
TOMIS έγραψε:Για πες μας λοιπον στα ψυχοτεχνικα τι ρωτανε στα αθληματα ειανι ελαστικοι η με το παρα μικρο κοβουν
Για τα ψυχοτεχνικά και τ' αθλήματα θα γράψω σε λίγο στα αντίστοιχα θέματα...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 201
Η τσουτσουνα; Βαθια. Πολυ βαθια! Συγνωμη για την εκφραση αλλα το ριξαμε λιγο στην πλακα! Μεχρι εχθες ειχαν καλεσει το 258 νομιζω.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 23
πιστεύω θα καλέσουν και άλλους... Υπομονή παίδες.δημητρης25 έγραψε: Η τσουτσουνα; Βαθια. Πολυ βαθια! Συγνωμη για την εκφραση αλλα το ριξαμε λιγο στην πλακα! Μεχρι εχθες ειχαν καλεσει το 258 νομιζω.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
- Ενδιαφέροντα: Αναρρίχηση- Ελέυθερη Κατάδυση
- Επάγγελμα: Μηχ. Μηχανικός
Παίδες, έχει περάσει τον 106 επιλαχών που ήμουν εγώ!
Κάλεσαν κι εμένα, επιτέλους!
Τρίτη πρέπει να παρουσιαστούμε για καρτέλα κλπ.
Υπομονή στα παιδιά που περιμένουν ακόμη, λίγη πίστη κι έρχεται η σειρά τους
!
Κάλεσαν κι εμένα, επιτέλους!
Τρίτη πρέπει να παρουσιαστούμε για καρτέλα κλπ.
Υπομονή στα παιδιά που περιμένουν ακόμη, λίγη πίστη κι έρχεται η σειρά τους

- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 23
όλα καλά θα πάνε.phaethon έγραψε: Παίδες, έχει περάσει τον 106 επιλαχών που ήμουν εγώ! Κάλεσαν κι εμένα, επιτέλους! Τρίτη πρέπει να παρουσιαστούμε για καρτέλα κλπ. Υπομονή στα παιδιά που περιμένουν ακόμη, λίγη πίστη κι έρχεται η σειρά τους!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
- Ενδιαφέροντα: Αναρρίχηση- Ελέυθερη Κατάδυση
- Επάγγελμα: Μηχ. Μηχανικός
handballer έγραψε:όλα καλά θα πάνε.phaethon έγραψε: Παίδες, έχει περάσει τον 106 επιλαχών που ήμουν εγώ! Κάλεσαν κι εμένα, επιτέλους! Τρίτη πρέπει να παρουσιαστούμε για καρτέλα κλπ. Υπομονή στα παιδιά που περιμένουν ακόμη, λίγη πίστη κι έρχεται η σειρά τους!
Ευχαριστώ πολύ, καλή σταδιοδρομία σε ΄σενα και σε όλα τα παιδιά που πέρασαν με επιτυχία τα αγωνίσματα!
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 67
Παιδιά κανένα νεότερο από σήμερα έχει κανένας;
μην εισαι τοσο σιγουρος... Για να λεω κατι ξερω βαση νομου που ψιφήστηκε την ανοιξη το ασεπ δεν παρεμβαινει καθόλου. Ψαχτο και θα δεις οτι εχω δικιοδημητρης25 έγραψε:Ολες μεσο ασεπ ειναι.
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
Ρε παίδες κανενα νεότερο από το μέτωπο έχουμε; Μπόρεις κάποιος να μας δώσει κάποια ενημέρωση?
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
Καλήμέρα σε όλους τους εναπομείναντες... Βγάλανε ακόμη μια λίστα σμρ καθω΄ς και λεπτομέρειες για το πότε δίνουν αθλήματα κτλ οι μεγάλη η φουρνιά των επιλαχόντων... Πλεόν έχουν καλέστι στην κατηγορία του ΓΕΛ μέχρι και την θέση 593
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες