anaktas έγραψε:Φιλε μου, σορρυ αν στο χαλαω αλλα δεν νομιζω να εχεις και πολυ χρονο για να παιξεις στο κεντρο. Οσο για το αν σε αφησουν να το παρεις μαζι σου, θα σου προτεινα να μην το παρεις διοτι, οντας και γω μπουζουξης, το μπουζουκι σου με την ζεστη και την υγρασια στο Πευκο που θα χει, μπορει να σκευρωσει, συν το οτι μπορει να σου πεσει, να το σπασεις στο θαλαμο και και και... Οποτε αστο καλυτερα. Απο κει και περα δικη σου επιλογη παρε τηλ στο κεντρο και ρωτα αν σου το επιτρεπουν, αν και χλωμο το βλεπω.
οο συνάδελφε. Μωρε το θελω για να εξασκουμε οποτε μπορω και να τσιμπησω και καμια αδεια οπως ειπε και ο φιλος ποιο πανω. Εχεις δικιο με αυτα που ειπες και συ περι σκευρωματος.
Λοιπόν, απο το κέντρο δέν έχεις και πολλές άδειες, άντε καμια έξοδο να έχεις. Στην μονάδα μετά τα ΠΕΝ, θα είναι πιο χαλαρά και θά έχεις περισσότερες άδειες. Τώρα για το Πέυκο άστο το οργανάκι σε κανα φίλο (στο σπίτι εχει και καλυτερες συνθηκες για το οργανο.) άν έχεις εκεί κοντά, και όποτε είναι να παίξεις, το παιρνεις και παίζεις. Όσο για την μονάδα, αν δώσεις κανα δυο φορές αίμα (αν θές και σου τύχει... ) θα τσιμπησεις 6 μέρες τιμητικη άδεια. Επίσης αν κανεις μαγειρία, θα πάρεις και απο κει καμιά πενταριά τιμητικές δηλαδή σχεδόν 2 βδομαδες στο σύνολο
Καλησπέρα! Έκοψα την αναβολή μου για να παρουσιαστώ τον Νοέμβριο. Θα θελήσω να υπηρετήσω στις Ειδικές Δυνάμεις ή στους Πεζοναύτες αλλά δεν το δήλωσα. Μπορώ να το δηλώσω εκ των υστέρων στη στρατολογία πριν μου έρθει το σημείωμα κατάταξης ή και στο κέντρο που θα παρουσιαστώ (λογικά Πεζικό) ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπέρα παιδια, ήθελα να πάω πεζικο αλλά Παρουσιάζομαι Μεγάλο πεύκο.και σκεφτομαι αφου μου παρουσιαζεται η ευκαιρια να μεινω Ε. Δ να το κανω.
Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι, πρεπει να περασω αθληματα για να μεινω η μας πανε κατευθειαν Ε. Δ; Ρωταω γιατι ειμαι λιγο λαπας και ισως δεν παλεψω τις ελξεις (τα αλλα τα εχω.)
Giorgos91 έγραψε:Καλησπέρα παιδια, ήθελα να πάω πεζικο αλλά Παρουσιάζομαι Μεγάλο πεύκο.και σκεφτομαι αφου μου παρουσιαζεται η ευκαιρια να μεινω Ε. Δ να το κανω.
Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι, πρεπει να περασω αθληματα για να μεινω η μας πανε κατευθειαν Ε. Δ; Ρωταω γιατι ειμαι λιγο λαπας και ισως δεν παλεψω τις ελξεις (τα αλλα τα εχω.)
Καλησπέρα και από έναν νέο. Έκοψα την αναβολή μου τον μάιο και δήλωσα Ειδικές δυνάμεις. Και καθώς περίμενα να μου έρθει το χαρτί για μεγάλο πεύκο μου ήρθε για καλαμάτα πεζικό στις 9/9. Αν και απογοητεύτηκα αρκετά θέλω να σας ρωτήσω γτ έγινε αυτό και κυρίως σε πόσες μέρες από την κατάταξη έρχεται κλιμάκιο από ειδικές δυνάμεις για διαλογή. Και αν έρθει γτ είναι επανασυσταμένο στρατόπεδο και όχι τόσο μεγάλο κέντρο όπως αυλώνα, θήβα κ. Α. Ευχαριστώ.
Φιλε και σε εμενα μου ηρθε χαρτι για καταταξη στη Σπαρτη παρολο που ειχα δηλωσει ειδικες δυναμεις. Απ'οτι εχω διαβασει στο φορουμ, περναει κλιμακιο των Ειδικων Δυναμεων την Δευτερα αφου καταταγουμε. Παντως μην ψαχνεις λογο και αφορμη που σε εστειλαν Καλαματα... Αρκετους τους εστειλαν Πευκο χωρις να εχουν δηλωσει Ειδικες Δυναμεις. Τρεχα γυρευε...
Υ. Γ. Θα ηθελα να ξερω αν μετραει στην επιλογη χαρτι πιστοποιησης απο πολεμικη τεχνη.