Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
300lele

Δημοσίευση από 300lele »

Ρε παιδια και εγω αποκλειεται να μην ισοβαθμω με κανεναν 2700 στην Α δεν με πηραν τηλ. Ανυσηχω αν ειμαι απ εξω σε αυτην προκυρηξη θα τρελαθω!
Stratos 13

Δημοσίευση από Stratos 13 »

310 λελε εσένα σε πήραν τηλ?
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Σωτηρης »

300lele και εγω στην Α κατηγορια ειμαι και εχω 2610 μορια. Προφανως δεν ισοβαθμησαμε με κανεναν. Ισα ισα δεν χαιρεσε γι αυτο;(για οποιους δεν γνωριζουν για να ισοβαθμισεις με καποιον αλλον πρεπει να εχεις και ιδιο απολυτηριο εκτος απο ιδια μορια)
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Πλακα μας κανεις με 2700 Α απ' έξω; Εισαι τρελός; Μας δουλευεις;
Macedonian

Δημοσίευση από Macedonian »

Πω ρε μαγκες, ετσι και η βαση ειναι 2360 και κοπω για 10 μορια θα φουνταρω! Η μονη μου ελπιδα (γιατι λογικα θα ειμαι επιλαχων) θα ειναι να κοπει καποιος ή καποια κοπελιτσα στα αγωνισματα! Με εχει φαει η αγωνια! Φφφφφφφφφφφφφφ...
τιποτα

Δημοσίευση από τιποτα »

Παιδια ειμαι β κατηγορια εχω απολ 17,5 τεε κ βγαζω 2550 κ με πηραν τηλ σημερα για ισοβαθμια πηγα απο το τμημα στον κοριδαλλο κ ηπεγραψα ενα χαρτι κ μου ειπαν αυριο 11 ηωρα αν θελλω να παω για την κληρωση! Λετε να ειμαι επιλαχων; Ο αξιοματικος εκει μ ειπε πος καλουν μονο οσοι εχουν πολλα μορια κ ισοβαθμουν! Εσεις τι λετε;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Greek_Army »

Άσχετο

Ρε μάγκες μην ρωτάτε πότε θα σας καλέσουν για τις υπόλοιπες διαδικασίες, τι σας έχει πιάσει, καθίστε να δείτε τα αποτελέσματα και μετά θα ενημερωθείτε για τα υπόλοιπα

Είπαμε άγχος άγχος αλλά μερικοί έχετε καταντήσει γραφικοί

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από 310LELE »

2610 β κατηγορια; Χριστε μου... Ουτε επιλαχον δεν θα ειμαι με 2600...
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από athis »

310LELE έγραψε:2610 β κατηγορια; Χριστε μου... Ουτε επιλαχον δεν θα ειμαι με 2600...

κοιτα φιλε μου συμφωνα με τα λεγομενα του λεω και καραισκακη λενε 2360 α και β 2650! Θα το δουμε σε μια βδομαδα αν ισχυουν.
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από 310LELE »

Βγαινει ο ενας λεει 2640 τον πηραν τηλ... Ο αλλος 2627 τηλ... Σε τι να ελπιζω δηλαδη;
Macedonian

Δημοσίευση από Macedonian »

Ρε παιδια, συγνωμη κιολας αλλα... Οσοι πηγατε και υπογραψατε αυτο το χαρτι δεν καθησατε να διαβασετε τι γραφει; Οπου να'ναι βαζετε την τζιφρα σας; Ειδα τοσα παιδια που πηγαν για υπογραφες και κανεις δεν μας εχει πει τι εγραφε μεσα αυτο το χαρτι!
Stratos 13

Δημοσίευση από Stratos 13 »

NIKE έγραψε:
310lele έγραψε:
nike έγραψε:παιδια εμαθε καποιος για την β κατηγορια; Με 2600 ειμαστε μεσα;

και εγω 2600 εχω... Τι απολυτηριο εχεις; Σε πηρανε κανενα τηλ;

εχω 17 κ 7/11 κ βγαζω πανω απο 2600 ρε αλλα με εχετε αγχωσει εδω μεσα γιατι κανεις δε λεει για ποιο λογο ισοβαθμουνε.(επιτυχοντες η επιλαχων;) οχι δε με πηρανε τηλ...
Απο ότι κατάλαβα προσωπική μου άποψη πάντα! Καλούν για κλήρωση άτομα που ισοβαθμούν που είναι επιτυχόντες η επίλαχόντες και αυτο διότι υπάρχουν αντίστοιχα Πολλα άτομα με χαμηλάς εώσ Αρκετα χαμηλά μόρια Και απο τις δύο κατηγορίες που σίγουρα ισοβαθμούν αλλα δέν τα έχουν καλέσει για κλήρωση! Δεν σημαίνει όμως οτί αν δεν σε πάρουν τηλ δεν είσαι μέσα μπορεί να μήν ισοβαθμείς με κανένα και αυτο λόγο δεκάτων! Από ότι υπόθηκε στο Φόρουμ από πηγες παιδιών Η βάση πρέπει να είναι 2645 β και 2360 αν ότως ισχύει πιστέυω ότι είσαι επιλαχών μη ισοβαθμούντας! Αν μπορεί κάποιος ας μας πεί εάν τον καλέσα για κλήρωση με 2600 στην β.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από handballer »

Υπομονή. Αύριο θα έχουμε καινούρια πράγματα να συζητάμε.
Άβαταρ μέλους
NASOSS
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από NASOSS »

http://www.sefeaa.gr/

το Γραφεί Αφορά Και μη Επιτυχόντες

Γ.Σκου-Δ-ΣΤΡ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Γ.Σκου-Δ-ΣΤΡ »

Macedonian έγραψε:Ρε παιδια, συγνωμη κιολας αλλα... Οσοι πηγατε και υπογραψατε αυτο το χαρτι δεν καθησατε να διαβασετε τι γραφει; Οπου να'ναι βαζετε την τζιφρα σας; Ειδα τοσα παιδια που πηγαν για υπογραφες και κανεις δεν μας εχει πει τι εγραφε μεσα αυτο το χαρτι!

το διάβασα εγώ. Γράφει αν θυμάμαι καλά ότι Συμφωνώ Να γίνει η κλήρωση κτλ... Ένας φιλος μου το 'εβγαλε και φωτοτυπία να το πάρει μαζι του.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες