very expierenced έγραψε:Διάβασα και τις 35 σελίδες, ωστόσο δεν έβγαλα μια τελική άποψη, σχετικά με το χρώμα του τ-σιρτ και του φούτερ. Ποιό είναι προτιμότερο πράσινο ή παραλλαγή; Ευχαριστώ
Εγώ θα σου πρότεινα φαιοπράσινο, γιατί το παραλλαγής μου φαίνεται υπερβολικό.
Από πλευράς στρατού είναι ακριβώς το ίδιο, οπότε είναι θέμα προσωπικής επιλογής.
Για οταν παμε σχηνακια, θα χρειαστουμε εκτος απο υπνοσακο και υποστρωμα; Γιατι αν οι σκηνες δεν εχουν πατο, τοτε δεν γινεται να κοιμηθεις με τον υπνοσακο στοπ χωμα.
G47 έγραψε:Για οταν παμε σχηνακια, θα χρειαστουμε εκτος απο υπνοσακο και υποστρωμα; Γιατι αν οι σκηνες δεν εχουν πατο, τοτε δεν γινεται να κοιμηθεις με τον υπνοσακο στοπ χωμα.
G47 έγραψε:Για οταν παμε σχηνακια, θα χρειαστουμε εκτος απο υπνοσακο και υποστρωμα; Γιατι αν οι σκηνες δεν εχουν πατο, τοτε δεν γινεται να κοιμηθεις με τον υπνοσακο στοπ χωμα.
ε φυσικα θα χρειαστεις! Και extra κουβερτουλα, αλλα και κρεμουλα για να πιαστει η μεσουλα σου
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Καλησπέρα και απο μένα. Και εγώ μπαίνω στις 16 του μηνος ΚΕΥΠ Λαμίας. Αυτό που με ενδιαφέρει βασικά και το μόνο που δεν έχω μα΄θει είναι τι χρώμα χρειάζεται να είναι τα εσώρουχα, οι κάλτες. Οι φανέλες κτλ... Οποιος μπορεί να βοηθήσει...
zarko έγραψε:Εφοσον αποφασιζεις να απαντησεις στο ποστ γιατι δεν γραφεις και την απαντηση (ναι, οχι κλπ) αφου κανεις π κανεις τον κοπο... Φαιοπρασινες η μαυρες να ειναι οι καλτσες κ τα εσωρουχα...
δεν είναι τσατ αγόρι μου. Φόρουμ είναι. Δεν θα ιδρώσει το δαχτυλάκι σου αν κάτσεις και διαβάσεις 2-3 σελίδες