Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 52
Γράφει παρατηρήσεις - Κατάληλος επιλαχών με 350 μόρια...
γιαννη μηπως μπορεις να μου πεις τι ενοεις οταν λες οτι μπορουμε να παμε μετα ειδικες δυναμεις;ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Θα επρπε. Οπως πχ για ειδικες δυναμεις δεν περνουν κατω απο 168... Αλλα δεν το αναφερουν ουτε αυτο... Παντως μαλλον αυτο συμβαινει... Πηγαινε αυτη την βδομαδα να δεις... Η παρε τηλ... Τι να σου πω... Κανονικα επρεπε να σε βαλλουν σε αλλη ειδικοτητα οπωε εβαλαν αλλους... Αλλα σου ειπα. Εκτος αν εχεις βγει Ι2... Μηπως φιλε λογω του υψους σου εχει ελαφρα καμπουρα η το αντιθετο; Κυφωση; Η καποια ανωμαλια στην μεση που δεν το ξερεις... Γιατι συνηθως γι αυτο βγαινουν Ι2...
ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Θα επρπε. Οπως πχ για ειδικες δυναμεις δεν περνουν κατω απο 168... Αλλα δεν το αναφερουν ουτε αυτο... Παντως μαλλον αυτο συμβαινει... Πηγαινε αυτη την βδομαδα να δεις... Η παρε τηλ... Τι να σου πω... Κανονικα επρεπε να σε βαλλουν σε αλλη ειδικοτητα οπωε εβαλαν αλλους... Αλλα σου ειπα. Εκτος αν εχεις βγει Ι2... Μηπως φιλε λογω του υψους σου εχει ελαφρα καμπουρα η το αντιθετο; Κυφωση; Η καποια ανωμαλια στην μεση που δεν το ξερεις... Γιατι συνηθως γι αυτο βγαινουν Ι2...
Οχι δεν παιζει κατι τετοιο... Ισως βγαλω ακρη αυριο. Παντος ειναι μεγαλη αδικια, ας μπουνε ολοι οι χοντροι και οι κοντοι, ελεος ποια!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 39
Δεν καταλαβα τι εννοεις... πως μπορεις να πα ειδικες δυναμεις απο πεζικο?
-
Παντως επειδη στα στρατολογικα γραφεια αυριο θα τους τα πριξουν... Καλυτερα οηγαινε απο τεταρτη που θα ηρεμησουβν τα πραγματα... Γιατι αν απς αυριο μπορει να μην σε αξυπηρετησουνκαι να στην πουν κι ολας...
εγω περασα ΤΘ ειχες πει αν δεν κανω λαθος οτι μπορουμε να παμε ειδικες δυναμεις αλλα θα πρεπει να περασουμε καποια αθληματα σωστα; Ή αυτο ισχυει μονο αν εισαι στο πεζικο;ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Δεν καταλαβα τι εννοεις... Πως μπορεις να πα ειδικες δυναμεις απο πεζικο;
capo έγραψε:εγω περασα ΤΘ ειχες πει αν δεν κανω λαθος οτι μπορουμε να παμε ειδικες δυναμεις αλλα θα πρεπει να περασουμε καποια αθληματα σωστα; Ή αυτο ισχυει μονο αν εισαι στο πεζικο;ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Δεν καταλαβα τι εννοεις... Πως μπορεις να πα ειδικες δυναμεις απο πεζικο;
Εσυ ρε φιλε ποσο υψος εχεις;
-
- Ανθυπασπιστής
Γιάννη γεινετε να με έβγαλαν ι2 και να λέει στην κατάσταση μου παρατηρήσεις κατάληλος επιλαχών με 350 μορια;
1.74NIKOS έγραψε:capo έγραψε:εγω περασα ΤΘ ειχες πει αν δεν κανω λαθος οτι μπορουμε να παμε ειδικες δυναμεις αλλα θα πρεπει να περασουμε καποια αθληματα σωστα; Ή αυτο ισχυει μονο αν εισαι στο πεζικο;ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Δεν καταλαβα τι εννοεις... Πως μπορεις να πα ειδικες δυναμεις απο πεζικο;
-
Ισχυει και για τθ... Αφου μπεις θα περασεις ΛΥΒ (σχολειο γι ανα παρεις το δεκαννοσημο) μετα δηλωνεις οτι θες να πας ειδικες δυναμεις... Κανεις καποια αθληματα... Μιλι 7 7 λεπτα,40 καμψεις 40 κοιλιακους 4 η 6 μονοζυγο 100 αρη μηκος και υψος... Αφου τα περασεις συμετεχεις σε ενα σχολειο οπου περνας εκεπαιδευσι ειδικων δυναμεω και περνεις πρασινο μπερε (3 μηνες ειναι το σχολειο) και μετα περνας σχολειο αλεξιπτωτιστη που ειναι υποχρεωτικο... Αυτα αν τα περασεις πας ειδικες δυναμεις... Και καθε εξαμηνο δινεις τα ιδια αθληματα, και μετα απο τα αθληματα κανεις και 2 αλματα με αλεξιπτωτο... Αυτο συμβαινει καθε εξαμηνο και περνεις 1500 ευρο καθε φορα επιδομα... Δεν ειναι τραγικα τα αθληματα... Και ειναι ωραια στις ειδικες δυναμεις... Α και διπλα συνταξιμα τα χρονια... Αν εχεις κανει φανταρος στα 22 χρονια συνταξη... Πως σου φαινεται; Στα 45 κοντα να περνεις συνταξη;
ηθελα να δηλωσω ειδικες δυναμεις αλλα φοβηθηκα μηπως δεν περνουσα με τα μορια... Τα αθληματα τα βγαζω δεν εχω προβλημα... Αν γινετια αφου το λες εσυ θα την ψαξω την δουλεια πολυ ασχημα...ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Ισχυει και για τθ... Αφου μπεις θα περασεις ΛΥΒ (σχολειο γι ανα παρεις το δεκαννοσημο) μετα δηλωνεις οτι θες να πας ειδικες δυναμεις... Κανεις καποια αθληματα... Μιλι 7 7 λεπτα,40 καμψεις 40 κοιλιακους 4 η 6 μονοζυγο 100 αρη μηκος και υψος... Αφου τα περασεις συμετεχεις σε ενα σχολειο οπου περνας εκεπαιδευσι ειδικων δυναμεω και περνεις πρασινο μπερε (3 μηνες ειναι το σχολειο) και μετα περνας σχολειο αλεξιπτωτιστη που ειναι υποχρεωτικο... Αυτα αν τα περασεις πας ειδικες δυναμεις... Και καθε εξαμηνο δινεις τα ιδια αθληματα, και μετα απο τα αθληματα κανεις και 2 αλματα με αλεξιπτωτο... Αυτο συμβαινει καθε εξαμηνο και περνεις 1500 ευρο καθε φορα επιδομα... Δεν ειναι τραγικα τα αθληματα... Και ειναι ωραια στις ειδικες δυναμεις... Α και διπλα συνταξιμα τα χρονια... Αν εχεις κανει φανταρος στα 22 χρονια συνταξη... Πως σου φαινεται; Στα 45 κοντα να περνεις συνταξη;

-
- Ανθυπασπιστής
Λογικά θα έλεγε στις παρατηρίσεις ι2 επιλαχων με 350 μόρια τι να πώ μας έχουν γ... Σει με τις μ... Ες τους ρε πο... Τη μου έλεος πια ένα χρόνο άνχος για να μου πούν ακιρο...
-
Ναι αμα στην ειδικοτητα σου περνουν και Ι2... Στον πινακα με τους πρωτους και τους τελευταιοιυς γραφει διπλα απο καθε ειδικοτητα αν περνουν Ι1 η Ι2
capo έγραψε:1.74NIKOS έγραψε:capo έγραψε:εγω περασα ΤΘ ειχες πει αν δεν κανω λαθος οτι μπορουμε να παμε ειδικες δυναμεις αλλα θα πρεπει να περασουμε καποια αθληματα σωστα; Ή αυτο ισχυει μονο αν εισαι στο πεζικο;ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Δεν καταλαβα τι εννοεις... Πως μπορεις να πα ειδικες δυναμεις απο πεζικο;
Ρε παιδια τωρα που μου ηρθε το χαρτι στο στρατο παλι μου λεει τεθωρακισμενα, και δηλωσα και το υψος. Μιλαμε για καθαρη βλακεια η μαλλον καθαρο κοψημο...
210army έγραψε:φιλε εσύ που πέρασες τεθωρακισμένα ποσα μόρια έβγαλες;capo έγραψε:ηθελα να δηλωσω ειδικες δυναμεις αλλα φοβηθηκα μηπως δεν περνουσα με τα μορια... Τα αθληματα τα βγαζω δεν εχω προβλημα... Αν γινετια αφου το λες εσυ θα την ψαξω την δουλεια πολυ ασχημα...ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Ισχυει και για τθ... Αφου μπεις θα περασεις ΛΥΒ (σχολειο γι ανα παρεις το δεκαννοσημο) μετα δηλωνεις οτι θες να πας ειδικες δυναμεις... Κανεις καποια αθληματα... Μιλι 7 7 λεπτα,40 καμψεις 40 κοιλιακους 4 η 6 μονοζυγο 100 αρη μηκος και υψος... Αφου τα περασεις συμετεχεις σε ενα σχολειο οπου περνας εκεπαιδευσι ειδικων δυναμεω και περνεις πρασινο μπερε (3 μηνες ειναι το σχολειο) και μετα περνας σχολειο αλεξιπτωτιστη που ειναι υποχρεωτικο... Αυτα αν τα περασεις πας ειδικες δυναμεις... Και καθε εξαμηνο δινεις τα ιδια αθληματα, και μετα απο τα αθληματα κανεις και 2 αλματα με αλεξιπτωτο... Αυτο συμβαινει καθε εξαμηνο και περνεις 1500 ευρο καθε φορα επιδομα... Δεν ειναι τραγικα τα αθληματα... Και ειναι ωραια στις ειδικες δυναμεις... Α και διπλα συνταξιμα τα χρονια... Αν εχεις κανει φανταρος στα 22 χρονια συνταξη... Πως σου φαινεται; Στα 45 κοντα να περνεις συνταξη;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες