Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
illy

Δημοσίευση από illy »

ΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:Ωραιο το συναισθημα. Εχουμε μια θεση εξασφαλισμενη και παλευουμε για οτι καλυτερο χωρισαγχος πλεον. Οτι και να γινει ειμαστε μεσα.
χρηστο οδηγος ετσι ε; Τελεια! Χλιδη ειναι... Πιστεψε με κ εμπιστεψου με! Αντε καλε κανε λογαριασμο, αντε ελα να τα πουμε κ πριβε! ΑχαχαχαχαχαχαχαχαΕικόναΕικόνα Ξερω αρκετα για την ειδικοτητα του οδηγου στο σεμ

ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

Χιχι. επιτελους ιλλυ. οδηγος. σε μια εποχη που η ανεργια θα φτασει στα 20 τοις εκατο εξασφαλισαμε μια θεση. εμενα με ηρθε παρα πολυ καλα το 2010. περασα ανοιχτο πανεπιστημιο πηρα πτυχιο ιταλικων περασα στρατο περασα αεροπορια χαχαχαχχαχαχαχχχαχ. πολυ γουρλιδικο το 2010 για μενα. εφαγα βεβαια πολλες πικρες. πιστευω τ αξιζα

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από illy »

Βρε γινε μελος! Τα μορια του της υψηλοτερης βαθμολογιας ηταν δικα σου ετσι; Περιμενω να γινεις μελος... Αντε βρε!ΕικόναΕικόνα Μπραβο σου, συγχαρητηρια! Αλλωστε σου ελεγα οτι θα περασει 1000%Εικόνα Ειπες θα γινει μελος, ετσι ειπες... Αντε να δω αν θα το τηρησειςΕικόνα

Dum spiro spero
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από helen »

illy έγραψε: Βρε γινε μελος! Τα μορια του της υψηλοτερης βαθμολογιας ηταν δικα σου ετσι; Περιμενω να γινεις μελος... Αντε βρε!ΕικόναΕικόνα Μπραβο σου, συγχαρητηρια! Αλλωστε σου ελεγα οτι θα περασει 1000%Εικόνα Ειπες θα γινει μελος, ετσι ειπες... Αντε να δω αν θα το τηρησειςΕικόνα

illy σε τι ειδικοτητα περασες;
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

Ετοιμος. γραφτηκα μελος. αλλα δεν καταλαβα και καμια διαφορα. τι μπορω να κανω τωρα που ειμαι μελοσ?
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

Η δεν γραφτηκα?
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Αχαχαχαχαχαχαχαχα! Πατα συνδεση βρε Χρηστο!
Dum spiro spero
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

Εκανα συνδεση ρε ιλλυ. προσπαθω να σου στειλω ενα μυνημα και μου λεει δεν εχω δικαιωμα και μονο τα κατοχυρωμενα μελη και κατι τετοιο. αφου εκανα συνδεση κανονικα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

axaxaxaxaxa. Βγες κ ξαναμπεςΕικόναΕικόνα
Dum spiro spero
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

eΝω κανω επιτυχη συνδεση και συνδεομαι κανονικα. κανω κλικ στη εικονα σου βγαινει μια λιστα αποστολη μυνηματος παω να στειλω και μου λεει οτι πρεπει να ειμαι κατοχυρωμενο μελος. ε μαιλ δεν εβαλα απλα κωδικο και user name εβαλα
πιπις

Δημοσίευση από πιπις »

Παιδια συγχαρητηρια στους επιτιγχωντες. Και εγω ειδικοτιτα μχ γνωριζει κανεις που μπορει να παρουσιαστουν?
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από capo »

Με τις αναβολες τι κανουμε ρε αλανια; Τι κοβουμε Ή θα κοπουν αυτοματα παο μονες τους επειδη γιναμε εποπ;

ΑΤΙΘΑΣΗ Ε.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. »

Σε αυτο που ρωτας capo δεν ξερω εγω να σε απαντησω
σε αυτο πο ρωταει ο πιπις η απαντηση ειναι μαλλον μηχανικο πηγαινει ναυπλιο σε τι ειδικοτητα περασες;
Παιδια με το κκινητο τι γινεται μπορουμε να το παρουμε μαζι μας;
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

ατιθαση ε. έγραψε:σε αυτο που ρωτας capo δεν ξερω εγω να σε απαντησω
σε αυτο πο ρωταει ο πιπις η απαντηση ειναι μαλλον μηχανικο πηγαινει ναυπλιο σε τι ειδικοτητα περασες;
παιδια με το κκινητο τι γινεται μπορουμε να το παρουμε μαζι μας;
εννοειται θα το παρουμε μαζι μασ... κλειστο την πρωτη μερα μεχρι να μας τακτοποιησουν και το βραδυ θα παρει φωτια... χωρις κιν. θα πεθανωΕικόναΕικόνα επισης πηρα τηλ στο στρατολογικο γραφειο της περιοχης μου και μου ειπαν οτι ακομα δεν ηρθαν οι λιστες με το που θα παρουσιαστουμε... και για το ποτε θαπαρουμε τα χαρτια μας απο εκει δεν εχουν ακομα καμια ενημερωση...
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 93
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. έγραψε:Παιδια με το κινητο τι γινεται μπορουμε να το παρουμε μαζι μας;

το κινητο με καμερα απαγορευεται. Αμα το βρουν στις βαλιτσες ή πανω σου (μας ψαχνουν κανονικα μολις μπουμε) θα το κρατησουν στην πυλη και θα το παρεις μολις βγεις μετα την ορκομωσια. Αν αγορασεις απλο χωρις καμερα μπορεις να το δειξεις και θα σε αφησουν να το κρατησεις. Εκτος αν το κρυψεις καλα αυτο με την καμερα... Εικόνα
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Nik007 και 11 επισκέπτες