Jrhellas έγραψε:D.S. έγραψε:[
Οπότε καταλαβαίνεται πως τελικά δεν είναι βλακ... Σ αυτά που λένε πως υπάρχουν και δυστυχήματα στις πτώσεις των αλεξιπτωτιστών!
Το λέω αυτό γιατί υπάρχουν άτομα που λένε πως δεν γίνονται αυτά!
Δεν είπαμε βέβαια ότι συμβαίνει συχνά αλλά δεν παύουν και να υπάρχουν!
να πούμε βέβαια ότι στο συγκεκριμένο (τραγικό) συμβάν δεν είχαμε θάνατο από την "πτώση" αλλά θάνατο από πνιγμό.Και ο πνιγμός δεν συνέβη από την «πτώση» αλλά από κακό χειρισμό του αλεξιπτώτου κατά την «προσθαλάσσωση»
Και ναι....η προσθαλάσσωση ήταν κάποτε μέσα στα βασικά πράγματα που μάθαινε αλλά και εφάρμοζε ο κάθε αλεξιπτωτιστής και φυσικά κανείς δεν πνιγόταν με αυτό.... Η συνεχής μείωση θητείας και η ανεπαρκής (λόγω χρόνου) εκπαίδευση αυτά επιφέρει... Και μετά θέλετε (δεν εννοώ κάποιον προσωπικά αλλά το ευρύ σύνολο) να μειωθεί και ακόμα περισσότερο η θητεία....
Και παράλληλα να γίνετε και αλεξιπτωτιστές, καταδρομείς και δεν ξερώ και εγώ τι άλλο..... Ε αυτά τα ΔΕΝ πάνε μαζί τι να κάνουμε;Το εξοργιστικό είναι πως κατηγορήθηκε ο Διοικητής του (ένας αξιωματικός με λαμπρή καριέρα και καταξίωση στις Ε. Δ.) Λες και αυτός ζήτησε την μείωση θητείας .....λες και αυτός ζήτησε να παίρνει η Πατρίδα ανεκπαίδευτα παιδιά και να τα ονομάζει Αλεξιπτωτιστές, καταδρομείς, Κοσμοναύτες και ότι άλλο....
Φιλαράκο μου ούτε εμείς θέλαμε να μειωθεί η θητεία!
"Άλλοι" κάνουν κουμάντο σε αυτά!
Εγώ πίστεψέ με ξενέρωσα πάρα πολύ που μειώθηκε η θητεία γιατί τον γουστάρω τρελά το στρατό κι ας μην έχω πάει ακόμα!
Όσο για τους αλεξιπτωτιστές εμείς λέμε ότι μας λένε οι γνωστοί μας πρώην αλεξιπτωτιστες και ότι ακούμε από τους γύρω "γνωστούς" και αυτά δεν είναι σενάρια τις φαντασίας μας!
Και αν το εμείς είμαστε ικανοί να πάμε καταδρομείς σε οποιοδήποτε σώμα δε θα μας το πεις εσύ!
Και μην τρελαίνεσαι με αυτά που γράφουμε! Όπως σου είπα και πάλι : ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΜΕ !
Ούτε και εσύ νομίζω, άκουγες τα καλύτερα για το στρατό πριν μπεις!