Γεια!KAMELARXIS έγραψε:Για και απο εμένα. Επίσης υποψήφιος διοικητικός στρατολογικού.
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατολογίας (2009)
Μήπως γνωρίζει κάποιος που θα εκπαιδευτουν και για πόσο καιρο οι δικοιητικοι στρατολογικού;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 13
PAULOS έγραψε:Μήπως γνωρίζει κάποιος που θα εκπαιδευτουν και για πόσο καιρο οι δικοιητικοι στρατολογικού;
Aπ'οσο γνωρίζω η εκπαίδευση θα είναι κάτι παραπάνω από 1 μήνα. Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσον αυτό το διάστημα περιλαμβάνει την εκπαίδευση σε όλα τα θέματα της ειδικότητας.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
Γράφτηκε το μεσημερι στο θέμα αποτελέσματα ΕΠΟΠ Ναυτικού. Οτι στην εκπομπή της Τσοπανίδου είπαν, οτι ξεπαγώνουν οι προκηρύξεις του ναυτικού και της αεροπορίας καμία αναφορά και πάλι όμως για τη στρατολογία.
-
- Λοχαγός
KAMELARXIS έγραψε:Γράφτηκε το μεσημερι στο θέμα αποτελέσματα ΕΠΟΠ Ναυτικού. Οτι στην εκπομπή της Τσοπανίδου είπαν, οτι ξεπαγώνουν οι προκηρύξεις του ναυτικού και της αεροπορίας καμία αναφορά και πάλι όμως για τη στρατολογία.
Tης στρατολογίας πρέπει να εξελίσσεται κανονικά, καθώς έχουν ήδη βγει εδώ και πολλές μέρες οι πίνακες καταλλήλων.
-
- Λοχαγός
Ας μην ξεχνάμε επίσης πως για διάφορους λόγους (λίγες θέσεις, λιγότερο γνωστή υπηρεσία) οι περισσότεροι ξεχνάνε την προκήρυξη του στρατολογικού σώματος.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
Ξέρεις είναι πολύ εκνευριστικό όταν γίνεται αναφορά σε μια κοινή ομάδα προκηρύξεων και κάποια απο αυτές συστηματικά να μην την αναφέρουν.
Ρε παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος που θα εκπαιδευτουν και για πόσο καιρο οι δικοιητικοι στρατολογικού;
Ρε παίδες κανεις δεν γνωρίζει στην ερώτηση που έχω θέσει;(που εκπαιδεύονται οι δικοιητικοι στρατολογικού);
Κοίτα θα μπουν σε στρατόπεδο να κανουν την στρατιωτική τους εκπαιδευση σιγουρα. Επειδή ομως μετα απο αυτην την εκπαιδευση πρεπει να γίνει κ η εκπαιδευση ειδικότητας τοτε θα Τους στειλουν λογικά εκει που μπορούν να Παρέχουν γνώσεις στην ειδικότητα δηλ σε Υπηρεσίες-Μονάδες του Κοινού στρατολογικού σώματος.PAULOS έγραψε:Ρε παίδες κανεις δεν γνωρίζει στην ερώτηση που έχω θέσει;(που εκπαιδεύονται οι δικοιητικοι στρατολογικού) ;
Marina2 σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Έχω ακούσει για στρατόπεδο στην Αθήνα θα γίνει η στρατιωτικη εκπάιδευση για ένα μήνα περίπου!Marina2 έγραψε:Κοίτα θα μπουν σε στρατόπεδο να κανουν την στρατιωτική τους εκπαιδευση σιγουρα. Επειδή ομως μετα απο αυτην την εκπαιδευση πρεπει να γίνει κ η εκπαιδευση ειδικότητας τοτε θα Τους στειλουν λογικά εκει που μπορούν να Παρέχουν γνώσεις στην ειδικότητα δηλ σε Υπηρεσίες-Μονάδες του Κοινού στρατολογικού σώματος.PAULOS έγραψε:Ρε παίδες κανεις δεν γνωρίζει στην ερώτηση που έχω θέσει;(που εκπαιδεύονται οι δικοιητικοι στρατολογικού) ;
Παύλο μου αν είμαστε τυχεροι κ μας πάρουν τελικά, ας μας στείλουν όπου θέλουν. Το δυσκολο ειναι να μας πάρουν. Να εισαι καλα κ καλη σου επιτυχια. Πηγαινε στο θεμα για την μοριοδοτηση να σε ρωτησω κατι.
Τι εννοείς αν Έχεις περάσει; Τα αποτελέσματα θέλεις; Αν ναι μπες στο site της στρατολογίας.ΙΟΥΛΙΑ έγραψε: Θελω να δω εαν εχω περασει στρατολογια
-
- Λοχαγός
PAULOS έγραψε:Τι εννοείς αν Έχεις περάσει; Τα αποτελέσματα θέλεις; Αν ναι μπες στο site της στρατολογίας.ΙΟΥΛΙΑ έγραψε: Θελω να δω εαν εχω περασει στρατολογια
Aποτελέσματα δεν έχουν βγει. Μόνο καταλληλότητες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης