Shoutbox !!!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 15
Shoutbox !!!
Το τσατ δεν ειναι ξεχωριστο απο το φορουμ, οποτε οτι δεδομενα παιρνει το υπερφορτωνει... Ειναι ενας σερβερ και για φορουμ κ για τσατ, αφου μεσω του φορουμ μπαινουμε στο τσατ... Γιαννη αν κανω λαθος διορθωσε με... Και μην ξεχνας πως παρολο που μπορει να μιλανε 5-10 ατομα, ομως μπαινουν κ ποσοι αλλοι που απλα χαζευουν την συνομιλια οποτε παλι ειναι εξτρα δεδομενα
Dum spiro spero
Shoutbox !!!

Shoutbox !!!
NA βρασω της γνώσεις πoy έχεται, Όταν κολλάει ο εξυπηρετητης Δηλαδή otan υπέρφορτώνεται σημαίνει oti einai χαμηλής απόδοσης, δhλaδh απίθανο ο σουτμποξ to απενεργοποίησε ο διαχειριστής δεν Είναι λογικό na λειτουργεί to φόρουμ κανονικά kai to τσατ oxi προφανώς το επισκευάζει.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 15
Shoutbox !!!
χαχαχαχαMarina2 έγραψε:Αρε ΙΛΛΙ μου με αποστόμωσες με τις γνωσεις σου. Χαραμιζόμαστε εμεις αγαπη μου. Χαραμιζόματε! Ουτε στο στρατό δεν θελουν να μας παρουν οι βλαμένοι!

Dum spiro spero
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
Shoutbox !!!
και εγώ αυτό είπα, μάλλον το επισκευάζει ο διαχειριστής είναι κουφό να σκάλωσε μονο το chat όταν το υπόλοιπο φόρουμ λειτουργεί κανονικάtech έγραψε:NA βρασω της γνώσεις πoy έχεται, Όταν κολλάει ο εξυπηρετητης Δηλαδή otan υπέρφορτώνεται σημαίνει oti einai χαμηλής απόδοσης, δhλaδh απίθανο ο σουτμποξ to απενεργοποίησε ο διαχειριστής δεν Είναι λογικό na λειτουργεί to φόρουμ κανονικά kai to τσατ oxi προφανώς το επισκευάζει.

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Shoutbox !!!
Το shoutbox που ειναι ρε παιδια και δεν το βλεπω εγω;
Shoutbox !!!
Το έχω κρύψει επίτηδες για να μην μπαίνετε ... 
Στην αρχική σελίδα του φόρουμ, στα αριστερά δίπλα στο Facebook

Shoutbox !!!
Μα δεν θελουμε φεις μπουκ θελουμε δωματιο συζητησης
Shoutbox !!!
ωπ συγνωμη στραταρχα Νομιζα ελεγες να μπαινουμε εκει αχαχαχαχαχyandr έγραψε:Το έχω κρύψει επίτηδες για να μην μπαίνετε ...
Shoutbox !!!
Βασικά έκανα μία βλακεία και δεν παίζει.
Θα προσπαθήσω να το φτιάξω κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Θα προσπαθήσω να το φτιάξω κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Shoutbox !!!
Βλακεια ετσι οπως ειναι ναι αν ομως "το σουλωπωσεις" λιγο οπως ειπαμε μια χαρα θα ειναι και επειτα ειναι χαλαρωτικο διαβασε σε παρακαλω τις προτασεις μας γι αυτο
Shoutbox !!!
Επειτα νομιζω οτι το τσατ μπορεις να το κανεις και κατω απο το φορουμ στην αρχικη σελιδα αλλα απο κατω να εχουμε οπτικη εικονα στο τι γινεται και στο φορουμ και στο Τσατ να υπαρχουν χρωματισμοι αλλο για τους ενεργους και αλλο χρωματισμο γι αυτον που φευγει θα ειναι πιο λειτουργικο
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Shoutbox !!!
Εγώ θέλω να κάνει και καφέ... !

Shoutbox !!!
Ξαναλειτουργεί το shoutbox, κάντε μια δοκιμή ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες