eva1 έγραψε:και δεν είμαι καμία ελαττωματική στην εμφάνιση, απεναντίας!
eva1 έγραψε:Black_Knight αγαπητέ συνταγματάρχη, κολλάει στο καλός καγαθός. Βασικά στο υπόλοιπο κόσμο επικρατεί η ιδέα ότι για να πηγαίνει μια γυναίκα στρατιωτικά, κάπου πάσχει. Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι είσαι ολίγον επιθετικός και σε προηγούμενα ποστ σου. Καλά στον ελληνικό στρατό δεν διδάσκουν τη νηφαλιότητα;
Εμείς οι αντρες δεν θα κανουμε οικογένεια; Ποια η διαφορα να εισαι γυναίκα; Στο 2010 είμαστε...eva1 έγραψε: Δυστυχώς ή ευτυχώς είμαι γυναίκα και θα ήθελα να κάνω οικογένεια κοντά στα 30
Είμαι καλή μαθήτρια (ιδιαίτερα στα μαθηματικά, φυσική, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αλλά δεν υστερώ εμφανώς κάπου), μου αρέσουν πολύ οι πολεμικές τέχνες (δύο χρόνια-μπλε ζώνη καράτε, διέκοψα λόγω έλλειψης χρόνου, μετά τα 18 θα ασχοληθώ και πάλι), τα πολεμικά όπλα, η στρατηγική, η στρατιωτική ιστορία και δεν είμαι καμία ελαττωματική στην εμφάνιση, απεναντίας! Επίσης ξέρω πολύ καλά και μου αρέσει να μαθαίνω (φιλομαθής προέκυψα!) ξένες γλώσσες Γερμανικά και Αγγλικά, όμως τα πτυχία θα τα πάρω μετά τα 18 γιατί έχω δώσει το βάρος όπως προείπα στα μαθήματα των πανελληνίων.eva1 έγραψε: Διαβάζω το πολύ ενδιαφέρον φόρουμ σας συνεχώς και αδιαλείπτως!
Είμαι 17 χρονών κορίτσι δίνω καλοκαίρι 2011 πανελλήνιες και πιάνω όλα τα όρια σωματομετρικά και αγωνισμάτων και μένω Αθήνα. Είμαι καλή μαθήτρια (ιδιαίτερα στα μαθηματικά, φυσική, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αλλά δεν υστερώ εμφανώς κάπου), μου αρέσουν πολύ οι πολεμικές τέχνες (δύο χρόνια-μπλε ζώνη καράτε, διέκοψα λόγω έλλειψης χρόνου, μετά τα 18 θα ασχοληθώ και πάλι), τα πολεμικά όπλα, η στρατηγική, η στρατιωτική ιστορία και δεν είμαι καμία ελαττωματική στην εμφάνιση, απεναντίας! Επίσης ξέρω πολύ καλά και μου αρέσει να μαθαίνω (φιλομαθής προέκυψα!) ξένες γλώσσες Γερμανικά και Αγγλικά, όμως τα πτυχία θα τα πάρω μετά τα 18 γιατί έχω δώσει το βάρος όπως προείπα στα μαθήματα των πανελληνίων.
Μου αρέσει ο στρατός (ιδιαίτερα ότι αφορά την άμυνά μας αλλά ακόμα και η καλή πλευρά της νοοτροπίας του) και η ζωή σε αυτόν. Άρα λοιπόν θα ήθελα στρατιωτικές σχολές. Υπάρχει όμως το όμως! Δυστυχώς ή ευτυχώς είμαι γυναίκα και θα ήθελα να κάνω οικογένεια κοντά στα 30, άρα ποια στρατιωτική σχολή θα ήταν καταλληλότερη;
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες