Διαμονή εντός στρατοπέδου
Αυτα αναρωτιεμαι και γω. ειμαι παντρεμενος με δυο παιδια. περιπου 800χλμ. μακρυα απο τον τοπο καταγωγης μας κια μενουμε σε ενοικιο. πρεπει να μαζεψεις καποια μορια λενε. αν ειναι δυνατον. αυτα δεν τα βλεπει ο βανιζελος;
ριξε μαι ματια εδω περι σομυ και απευθυνσου στο 1ογρ της μοναδος σου /forum/forum_posts.asp?TID=5545sok έγραψε:Αυτα αναρωτιεμαι και γω. Ειμαι παντρεμενος με δυο παιδια. Περιπου 800χλμ. Μακρυα απο τον τοπο καταγωγης μας κια μενουμε σε ενοικιο. Πρεπει να μαζεψεις καποια μορια λενε. Αν ειναι δυνατον. Αυτα δεν τα βλεπει ο βανιζελος;
Καλημέρα παιδιά,
όσο για την κατοικία, όταν μπαίνεις για Επ. Οπ, σου δίνουν κάποιο περιθώριο να βρεις σπίτι, ή να μείνεις για λίγο μέσα στο στρατόπεδο μέχρι να ενοικιάσεις; Και πρέπει να πας καβαντζωμένος για να πληρώσεις νοικια κι έτσι ή σου δίνουν καμια προκαταβολή μέχρι να βολευτείς;
όσο για την κατοικία, όταν μπαίνεις για Επ. Οπ, σου δίνουν κάποιο περιθώριο να βρεις σπίτι, ή να μείνεις για λίγο μέσα στο στρατόπεδο μέχρι να ενοικιάσεις; Και πρέπει να πας καβαντζωμένος για να πληρώσεις νοικια κι έτσι ή σου δίνουν καμια προκαταβολή μέχρι να βολευτείς;
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 1
Παιδια εγω ξερω οτι αν εισαι τριτεκνος παιρνεις στρατιωτικη οικια δωρεάν για 3 χρονια και αν πολυτεκνος για 5 χρονια.
Αν μενεις μεσα στο στρατόπεδο, κανεις υπηρεσιερς εντος στρατοπέδου, όλη σου η ζωή θα ειναι ο στρατός. Τον εγκλεισμό δεν τον γλιτώνεις...
Μπορεις να μινεις και μεσα στο στρατοπεδο απο τι θυμαμαι αλλα δε παλευεται. Δουλεεις στρατο θα μενεις και μεσα; Θα βλεπεις αρβυλες στα ονειρα σου.
Αθλιες οι συνθηκες διαβιωσης εντος της μοναδας. Κοριοι, ζεστη το καλοκαιρι, φασαρια. Απλα την επομενη μερα εισαι σαν ζομπι. Οσον αφορα τη ζεστη γνωριζω αλλες μοναδες, που εχουν κλιματιστικα, στην δικη μου ομως δεν υπαρχουν. Το θεμα φασαρια κ κοριοι, δεν λυνεται. Αναβουν τα φωτα οποτε γουσταρουν κ συνεχεια πρεπει να τσακωνεσαι η να κανεις τον... Βλακα κ να θυσιαζεις τον υπνο σου. Μεσαιωνας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες