ΓΡΗΓΟΡΗΣ έγραψε: Τι λετε να γινει το 2012 λετε να γινει η Συντελεια, η να αλαξει η θρεισκεια; Η να γινει πολεμος
GenerX έγραψε:To 2012 λήγει το συμβόλαιο του Γκαλέττι νομίζω
αχχααχαχχχαχ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ έγραψε: Τι λετε να γινει το 2012 λετε να γινει η Συντελεια, η να αλαξει η θρεισκεια; Η να γινει πολεμος
GenerX έγραψε:To 2012 λήγει το συμβόλαιο του Γκαλέττι νομίζω
lolita έγραψε:Τα ***** παντου υπαρχουνε κι οσο για την αξιοκρατια για τον ΣΤΡΑΤΟ μιλαμε, παντα ετσι ητανε τα πραγματα καλως η κακως, συμβιβαζεσαι και το παλευεις.
markos_hdi έγραψε:Αχ αυτά τα πουτανάκια!
kaφενειον έγραψε:ωταν γαμιε... κουνιεσαι ; η
οταν των περνεις γερνεις;
Δεν εχεις και αδικο...Snakesh*t έγραψε:Μη γελας ωρε! Πίσω απ'την πλάτη μου τα κάνατε όλα!
Su-35 έγραψε:Δεν εχεις και αδικο...Snakesh*t έγραψε:Μη γελας ωρε! Πίσω απ'την πλάτη μου τα κάνατε όλα!...
Στέλιος έγραψε:
Πού μπορούμε να βλέπυμε τις προκυρήξεις στο ιντερνετ;
yandr έγραψε:Το site αυτό δεν σου κάνει;
Tina έγραψε:Καλα εσυ πρεπει να εισαι το παιδι της ζουγκλας! Οχι απλα να γραφεις δεν ξερεις αλλα ουτε καν να μιλας! Εισαι καραζωο του κερατα! Με τι ασχολεισαι; Ασε μην μου πεις. Πρεπει να κανεις το λαντζιέρη σε κανα γυφτόσπιτο ! Ουτε να μιλας δεν ξερεις!******! Ουστ
Παναγιωτης έγραψε:Αντε μορη πανε να απλωσεις την μπουγαδα σου... Μπηκες στο στρατο κ νομιζεις εγινες θεος παλιοκοτα.
Ρε αμπαλε των πολεμικων τεχνων επειδη παω στοιχημα οτι φορας και καλσον με περουκα το βραδακι ακου οτι ι περσινη απογραφη της ποκ εβγαλε πανω απο 45000 αθλητες. Α και το καλυτερο μαθε οτι σχεδον ολες οι σχολες των Κιτρινιαρηδων δε ξερω για πιο λογο αλλα διδασκουν και κικ μποξινγκ τωρα τελευταια. Μηπως αρχισανε να πεινανε; Χαχαχαχαχαχαχαχα
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης