Φυλακή στο στρατό
Φυλακή στο στρατό
Εξαρταται απο το λοχαγο σου. Το πιο πιθανο ειναι να κανεις τα 5φ και να παρεις αργοτερα αδεια.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 3
Φυλακή στο στρατό
Συνήθως αν πρώτα έχεις προλάβει να κάνεις αίτηση για άδεια και στην
έχουν εγκρίνει και μετά φας φυλακή, τότε η άδεια παραμένει και η
φυλάκιση ισχύει μετά την άδεια. Φυσικά όπως είπε και ο από πάνω
όλα είναι στο χέρι του λοχαγού.
έχουν εγκρίνει και μετά φας φυλακή, τότε η άδεια παραμένει και η
φυλάκιση ισχύει μετά την άδεια. Φυσικά όπως είπε και ο από πάνω
όλα είναι στο χέρι του λοχαγού.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Φυλακή στο στρατό
Την αδεια την αιτηθηκες και την πηρες πριν τιμωρηθεις. Το παραπτωμα και η ποινη σου ειναι γεγονοτα μεταγενεστα της εγκρισης της αδειας, που αλλαζουν τα δεδομενα. Κανονικα δεν δικαιουσαι να παρεις την αδεια, γιατι υποτιθεται οτι εγκριθηκε με προηγουμενα δεδομενα, προ ποινης δηλαδη.
Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να αιτηθεις διακοπη ποινης, για να παρεις την αδεια και να εκτισεις την ποινη απαξ επιστρεψεις. Το αν θα παρεις τελικα την αδεια ειναι θεμα προφανως λοχαγου αλλα και διοικητη, και μεταξυ αλλων θα παιξει ρολο ο λογος της αδειας, καθως και αν υπαρχουν αλλα θεματα, οπως πχ το να εχεις κανονισει την αδεια συμφωνα με αδειες αλλων προσωπων για να τα δεις, η εαν εχεις κλεισει καποια εισιτηρια τα οποια θα χασεις κλπ. Θελει διπλωματια στο πως θα το παιξεις. Καλη τυχη.
Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να αιτηθεις διακοπη ποινης, για να παρεις την αδεια και να εκτισεις την ποινη απαξ επιστρεψεις. Το αν θα παρεις τελικα την αδεια ειναι θεμα προφανως λοχαγου αλλα και διοικητη, και μεταξυ αλλων θα παιξει ρολο ο λογος της αδειας, καθως και αν υπαρχουν αλλα θεματα, οπως πχ το να εχεις κανονισει την αδεια συμφωνα με αδειες αλλων προσωπων για να τα δεις, η εαν εχεις κλεισει καποια εισιτηρια τα οποια θα χασεις κλπ. Θελει διπλωματια στο πως θα το παιξεις. Καλη τυχη.
Φυλακή στο στρατό
Θα συμφωνήσω με τον Αντώνη. Κανονικά, η άδειά σου ακυρώνεται (ή τουλάχιστον ξεκινά μετά την φυλάκηση) εφόσον επιβλήθηκε ποινή, ακόμη και να την έχει υπογράψει ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.
Επειδή όμως είμαστε στο Ελλάντα, θα εξαρτηθεί από τον Διοικητή της μονάδας σου.
Επειδή όμως είμαστε στο Ελλάντα, θα εξαρτηθεί από τον Διοικητή της μονάδας σου.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 19
Φυλακή στο στρατό
Το πιθανότερο είναι να παγώσει η ποινή σου όταν φύγεις για άδεια και να ισχύσει όταν γυρίσεις πίσω, τουλάχιστον αυτό γινότανε στην μονάδα που ήμουνα εγώ
Φυλακή στο στρατό
Τις περισσοτερες φορες η αδεια σου "γειωνεται" και ιδιως αν εισαι στο ματι του λγου σου. Μετα την ποινη ζητας απο επχια σου να ξαναβγεις αναφορα για αδεια. Και ο θεος βοηθος. Αλλιως πανε συζητα το κατ ιδιαν με το λγο σου το πως θα γινει. Αν ειναι συζητησιμος ο λγος σου βεβαια. Σε αντιθετη περιπτωση μπορει να ακουσεις και τα εξ αμαξης
...
...
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Φυλακή στο στρατό
Εγώ ξέρω άτομο που του επιβλήθηκε 4 μέρες φυλάκιση και αντί για αυτό το
έδωσαν 4 μέρες άδεια.
έδωσαν 4 μέρες άδεια.
Φυλακή στο στρατό
Θα ηταν ιδιαζουσα περιπτωση. Η θα λειτουργησε το βυσματακι του.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Φυλακή στο στρατό
Βύσμα ηλεκτροφόρο!
Φυλακή στο στρατό
γινεται να φας 20 μερες φυλακη επειδη αργησες να κανεις την αλλαγη θαλαμοφυλακα 10λεπτα αν δεν κανω λαθος ειναι παραληψη καθηκοντων τι ποινη προβλεπεται; σημειωση πως ο διοικητης της μοναδος μου ειναι αυτος που θα μου τις ριξει
Φυλακή στο στρατό
Εγώ παρ'ολίγον να φάω 10 ημέρες φυλακή στη Λέσβο επειδή ως θαλαμοφύλακας δεν πρόσεξα ότι σε ένα όπλο του οπλοβαστού ο προηγούμενος δεν έβαλε το λουκέτο.
Αντ'αυτού ο ΕΜΘ Επιλοχίας (ΔΒ) που ήταν εφοδεύων έριξε 5 ημέρες φυλακής στον κάτοχο του όπλου.
Αντ'αυτού ο ΕΜΘ Επιλοχίας (ΔΒ) που ήταν εφοδεύων έριξε 5 ημέρες φυλακής στον κάτοχο του όπλου.

Φυλακή στο στρατό
Εγώ έχω φάει 10 μέρες ποινή φυλάκησης ένα μήνα πριν ολοκληρώσω τη θητείας μου ως ΔΕΑ (δηγλαδή τον 22ο μήνα.
Την έφαγα από τον υποδιοικητή της ταξιαρχίας γιατί καθυστέρησα να γυρίσω από άδεια (αντισυνταγματάρχης) αλλά έφαγε άκυρο από την διευθύντριά μου (ο θεός να την έχει καλά), επίσης αντισυνταγματάρχη.
Την έφαγα από τον υποδιοικητή της ταξιαρχίας γιατί καθυστέρησα να γυρίσω από άδεια (αντισυνταγματάρχης) αλλά έφαγε άκυρο από την διευθύντριά μου (ο θεός να την έχει καλά), επίσης αντισυνταγματάρχη.
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
Φυλακή στο στρατό
Εγω παιδια εκανα ολο το στρατιωτικο μου με πολυ παθος και ημουν πολυ πορομενοσ. Προσεχα τα παντα και ημουν παντα προβλεπομενος (εκανα σαν δεα 18μηνο). Αλλα για κακη μου τυχη 15 μερες πριν απολυθω (1μαλ) μου εριξε ο λοχαγος (χουρ... ) 5φ επειδη δεν εβαλα τα παιδια του λοχου διοικησεως την προηγουμενη μερα Που ειχα υπηρεσια να σηκωσουν και να πεταξουν κατι κοτρωνες (που τις θεωρουσε σκουπιδια. Αρα ηταν σαν να μην ακουσα την εντολη για καθαριοτητα.) και ο διοικητης (μπικ.) τις εκανε 10 γιατι ειναι ντοπη λεει να απολυθω μετα απο 18 μηνες χωρις ποινη. Τοτε εφαγα τα κομματια μου. Αλλα τωρα γελαω.

Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 19
Φυλακή στο στρατό
Αγγελος έγραψε:Ξερει κανενας ποσες μερες φυλακη μπορει να ριξει ο ταξιαρχος;
Όσο ποιο μεγάλο βαθμό έχει τόσο ποιο πολλές μπορείς να φας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες