290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΛΕΥΤΕΡΗΣ

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από ΛΕΥΤΕΡΗΣ »

Διαβασα για πρωτη φορα αυτη την ιστοσελιδα και την βρηκα απο τη μια ενδιαφερουσα αλλα απο την αλλη αμφιβολου αξιοπιστιασ αφου ο καθενας μπορει να γραφει οτι θελει ανωνυμα. θα μπορουσαμε να ειμαστε πιο πειστικοι εαν οταν αναφερομαστε σε γεγονοτα και χαρακτηριζουμε ανθρωπους γραφαμε και το ονομα μας. εξαλλου οπως λεει καποιοσ (θαραλλεοσ) φιλος δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτε οταν ειμαστε πλεον πολιτεσ - αλλα και ο ιδιος (θαραλλεος φιλοσ) δε γραφει το ονομα του. τυχαιο οχι. περασα απο το 290 μκτπ. δυσκολη μοναδα για ολους και προπαντος για τους στρτιωτες. μαχιμη μοναδα μονο για πραγματικους ανδρες και ευτυχως ειχε πολλους. ειχε και γυναικες εποπ πραγματικα αντρακια. οι υπολοιποι ειναι αυτοι που κλαιγονταν, κλαιγονται και δυστυχως για την Ελλάδα θα κλαιγονται μια ζωη. καλη θητεια σε ολους.

πετρος 21

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από πετρος 21 »

Θα φας καλα νεο... Αναβολαρα
Σπυρος

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Σπυρος »

Καλησπερα! Ξερουμε τι παιζει στο 290 τωρα; Ακουσα οτι εχουν φτιαξει τα πραγματα τελευταια
σκοπανθρωπος

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από σκοπανθρωπος »

Φιλαρακο παρε βαναβολη. Εγω ημουν πριν 2 μηνες εκει στο 290 στο λιβαδοχωρι. Το πρωι καθαριοτητες μετα χοσιμο σε διαφορα αλλα που σου λενε και μετα ξεκιναει το πραγματικο μιση... Ο διοικητης οι λοχαγοι οι εποπ ειναι πολυ... Γεια σου. Εγω εβαλα βισμα και εφυγα και ηρθα αθηνα.
κωστας 302

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από κωστας 302 »

Και δεν ντρέπεσαι ρε που έβαλες βύσμα

Κάτι σαν εσένα προκαλούν εμπλοκές

Κατά τα αλλά τα ας είναι καλά το 224 στο μουδρο

Πέρασα πολύ ωραία Μακρια απο 290

Την αγαπώ την Λήμνο

Πατρα 2011

οτι να ναι

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από οτι να ναι »

Ρε παιδια τι παιζει τωρα στο 290?
Περιπολάκιας

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Περιπολάκιας »

Όσοι πατε 290 βαλτε βύσμα να φυγετε!313 ειμαι και ηταν χαλια. Ήμουν και 18 μέσα. Το μεγαλυτερο γ... Σι το εφαγε η 312, που ήταν μέσα τα παιδία και 40 ημέρες. Αντιθέτως η 314 έκανε ζωάρα! Η εμπλοκή ήταν 1-1! Μακριά από 1ο λόχο όποθ οι εποπ καβατζώνονται και χώνονται οι φαντάροι!

λημνιοσ

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από λημνιοσ »

Είμαι λημνιός και παρουσιαστικα με την 2010 Δ ΕΣΣΟ και πήγα μετάθεση στο 290. Ένα έχω να σας πω. Αναβολή οποιος πάει.
Γιώργος minoas1969@h

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Γιώργος minoas1969@h »

Αμαααν τι μου θυμίσατε τώρα ! Σειρά 203 ... Υπηρέτησα εκεί το 1990 ! Πολύ μαυρίλα ρε παιδιά ! Τόσο οι μονιμάδες όσο και πολλοί φαντάροι από ΣΦΑ!
Και το φυλάκιο υπάρχει ακόμα; Μας είχαν ξεχάσει 2 βδομάδες εκεί.
Και δεν μας έφτγανε η μαυρίλα... Ήρθε και ο Μητσοτάκης (πρωθυπουργός ήταν τότε) για επίσκεψη ! Μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε...
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 2
Επικοινωνία:

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Nassos »

Ωχ, ωχ! Πώς και δεν βυθίστηκε το νησί;Εικόνα
298

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από 298 »

298 σειρα,3ος λοχος. Μαυρη μοναδα. Ατελειωτες σκοπιες, χωσιμο απο εποπ συνεχεια. Εγιναν και αυτοι στελεχοι. Ο καθε απολιτιστος πληρωνεται να ξυνει τα @ρ... Δια του και να γ@... Τον απλο φανταρο. Υπαρχουν βεβαια και οι εξερεσεις αλλα ελαχιστες. Απο μεταγενεστερες σειρες εχω ακουσει οτι παραμενει μαυρο. Υπομονη θελει μονο
233

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από 233 »

Ποιος ηταν 290 με Χατζη Διοικητη και μετα Καρουζο (Διοικητης Προεδρικης Φρουρας) οταν καηκανε τα παιδια; Καλο στρατοπεδο, μαυριλα απο τρεξιμο Μην μασατε ομως ρε !
Pylarxos290

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Pylarxos290 »

314. Δε φαγαμε το καβλι που εφαγε η 12 κ η 13 αλλα ειναι σκατενιο το στρατοπεδο. Πηγα εκει μαρτιο κ προλαβα αρκετα κρυα. Δε θελω να σκεφτομαι τι μπορει να γινεται εκει το χειμωνα. Οσοι μπητε εσσο αυγουστου η νοεμβριου παρτε εσωθερμικα κ οτι αλλο βρητε. Εχει τιγκα αερα κ κρυο. Μετα το απογευμα σκουφακι μεσα απο Το κρανος (για τους ενοπλους). ΜΗΝ ακουτε τις ***** που λενε για αναβολες κτλ. Οκ, βγαίνει αλλα ειναι *****. Οσοι εχετε βυσματα η δικαιουστε μεταθεση λόγο 8μηνου η κατ'εξαιρεση καντε τα χαρτια σας συντομα για να φυγετε. Οσοι πρεπει να μινετε εκει (9μηνοι) απλα υπομονη παιδια, ειναι μικρη η θητεια μας. Σκεφτητε τους παλιους δλδ. Μετα απο κανα μηνα-δυο μπαινετε σε μια σειρα κ θα ειστε οκ! Επισης τα 9μηνα βυσματα να κοιταξουν για αποσπαση εντως η εκτως του νησιου που μετραει full.

σημαντικο 1: Απλα ΑΓΝΟΗΣΤΕ τους εποπ. Το 80% ειναι κοπροσκυλα, πεταμενα λεφτα κ απλα ΒΛΑΚΕΣ (χαμηλο επιπεδο νοημοσινης). Μην τους κανετε την τιμη να ασχοληθητε μαζι τους.
σημαντικο 2: Οι αξιωματικοι πλην λιγων ειναι αρκετα οκ κ συζητισιμοι αν τους πιασετε να τους μιλησετε μονοι σας ιδιαιτερως για κατι που σας απασχολει.
σημαντικο 3: Οι 8μηνοι κ οι κατ'εξαιρεσεις κρατηστε επαφη με τους 2 στρατολόγους για να κανετε σωστα τη διαδικασια με τα χαρτια σας. Βοηθάνε αρκετα!

καλή τύχη παιδιά-μετα θα τα θυμαστε κ θα γελάτε (τα πιο πολλά τουλαχιστον)
πολιτης

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από πολιτης »

299 σειρά μας έφαγε η μαυρίλα... Πως είναι τα πράματα τώρα; Κατα τ άλλα ωραία περάσαμε στην Λήμνο τις λίγες φορές που είμασταν εξοδούχοι. Λάρισα
kapoios

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από kapoios »

Καλό κουράγιο στα παιδιά του 290 και της 101.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες