Επαναφορά ΕΠΟΠ στο στράτευμα
Βρηκα αθτο που ηθελα. Τελικα γινετε. Ευχαριστω για την βοηθεια. Αν και εδω δεν εχουν μυρωδια και το παιζουν και οτι τα ξερουν και ολα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
Ωραια, εφοσον κανουμε οτι τα ξερουμε ολα, θα μας διαφωτισεις κ εμας για τον τροπο; Η θα το κρατησεις για την παρτη σου;
Παιδια λιγο ασχετο με αυτο που συζηταται αλλα ειναι επειγον και θελω να μαθω αν γινεται. εκανα την βλακεια και παραιτηθηκα λιγο πριν την ορκωμοσια. ημουν στο στρατο ξηρας. ξερει κανεις αν υπαρχει περιπτωση να με παρουν πισω. μετα απο 12 ωρες εκανα αιτηση ανακλησης της παραιτησης. ευχαριστω.
Εχουν μια ημερομηνια που εξεταζουν αυτα τα θεματα. Κοιταξε να παρεις πληροφοριες απο εκει που εκανες την αιτηση για την ημερομηνια. Και μαλιστα αμμεσα. Αφου δεν ορκιστηκες το βλεπω λιγο δυσκολο να σε παρουν πισω. Αν εχεις "γνωριμιες" Χρησιμοποιησε τες αλλα δυσκολα. Να ενημερωνεσαι απο κει που εκανες την αιτηση σου.ΔΕΚΑΝΕΑΣ16 έγραψε: Αποχωρησα απο εποπ λιγο πριν την ορκωμοσια. Μετα απο 12 ωρες εκανα αιτηση ανακλησης της αποχωρησης. Υπαρχει περιπτωση να με δεχτουν πισω; Παρακαλω οποιος γνωριζει να μου απαντησει. Ειναι επειγον. Ημουν στο στρατο ξηρας.
Ευχαριστω πολυ. αφου ειναι δυσκολο χλωμο το κοβω. δηλαδη οταν εφυγα καλεσαν αμεσως τον επιλαχοντα που θα παρει τη θεση μου?
Το σιγουρο ειναι οτι Τη θεση σου θα την παρει επιλαχων. Αν δεν μπορεσεις να κινηθεις αμμεσα. Πανε εκει που εκανες την αιτηση και πες Οτι θελεις να αποσυρεις την αιτηση Πριν προωθηθει. Και ρωτα αυτα που σου ειπα.
Πηγα την αμεσως επομενη μερα πισω στο στρατοπεδο και εκανα αιτηση ανακλησης της αποχωρησης και τωρα περιμενω. δεν μου το ξεκοψαν οτι δεν θα με παρουν πισω απλα μου ειπαν να περιμενω. εκανα μεγαλη βλακεια αλλα στρεσαρηστηκα και τωρα το εχω μετανιωσει. ευχαριστω πολυ
Παιδια καλησπερα. Ειμαι επ. Οπ 4 η σειρα στο πολεμικο ναυτικο.25 αυγουστου κλεινω 7 ετια και εχω δικαιωμα παραιτησης και εισπραξης αποζημιωσης. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να φυγω γιατι η κατασταση δεν παλευεται αλλο. Επιδη ομως η κατασταση εξω ειναι καπως εκρηκτικη δεν μπορω να το αποφασισω ευκολα. Καποιες επιλογες εξω τις εχω για μια αλλη δουλεια με ιδια περιπου λεφτα. Απλα θελω να ρωτησω σε περιπτωση που σε ενα ή δυο χρονια το μετανιωσω (που δεν νομιζω) μπορω να επιστρεψω; Ειμαι ι1, αριστα φυλλα ποιοτητας, κανενα ποινολογιο, καμια αναρρωτικη στα εφτα χρονια. Α! Σημειωτεον εχω περασει σε εναν διαγωνισμο του ασεπ και περιμενω προσληψη το 2012 ή το 2013.
-
- Στρατηγός
Ειναι σιγουρος ο διορισμος σου; αν ναι τοτε, με την μια φυγε... εγω αυτο θα εκανα παντως αν ημουν απολυτα σιγουρη!
Dum spiro spero
Οχιgeneral έγραψε:. Απλα θελω να ρωτησω σε περιπτωση που σε ενα ή δυο χρονια το μετανιωσω (που δεν νομιζω) μπορω να επιστρεψω;
Φιλε μου εχεις δικιο. Το διατυπωσα λαθος. Για να κανω αποδοχη της αλλης θεσης πρεπει να παραιτηθω τωρα. Ο διορισμος μπορει να γινει απο 01/01/2011 εως 31/12/2013. Η διαδικασια απολυσης ειναι χρονοβορα και φοβαμαι μη γινει η στραβη και χασω την θεση. Αν σε περιπτωση στην πορεια το κρατος (παρ ολο που εχει ψηφισει νομο και μας εχει διαβεβαιωσει πως θα γινει η προσληψη) μας την φερει και ακυρωσει τον διαγωνισμο μπορω να κανω δικαστηριο εχοντας σαν αφορμη οτι παραιτηθηκα γι αυτον τον λογο και πως ημουν σιγουρος για τον διορισμο (λογω του νομου) αλλα τωρα που μας την εφεραν θελω πισω την δουλεια μου γιατι εξαιτιας των παραπανω βρεθηκα στον δρομο?
Η γνωμη μου ειναι να συνεχισεις εκει που εισαι και να μην εχεις εμπιστοσυνη στους διαγωνισμους μεχρι τελευταια στιγμη. Να φυγεις μονο αν δεις στην εγκυκλιο το ονομα σου μεσα αλλιως μην πεσεις σε κανενα τρυπακι γιατι μετα θα χασεις και τα 2 σε περιπτωση που ακυρωθει ο διαγωνισμος η κατι παει στραβα. Δεν βλεπεις τι γινεται εξω ; Η ανεργια χτυπαει κοκκινο. Γιατι να βρεθεις στη δυσαρεστη θεση να χασεις και Τις 2 ευκαιριες; Η νομιζεις οτι αν επιλεξεις αλλο επαγγελμα θα εισαι παλι ευχαριστημενος; Αλλωστε οι ενοπλες δυναμεις θελουν τα αξιομαχα στελεχη. Προσωπικη μου αποψη μεινε εκει Που εισαι. Τα χρονια που ερχονται θα ειναι ακομα πιο δυσκολα. Περασες εποπ μεινε εκει. Αλλοι αμαν κανουν να μπουνε.
Φιλε μου κανε αυτο που αισθανεσαι και θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα, αμα δεν την παλευεις και εχεις σκασει εχοντας εξω δουλεια με ιδια λεφτα σηκω κ παρατα τους αλλα να εισαι 100% σιγουρος για την επιλογη που εχεις εξω γιατι οπως το ειπες ειναι δυσκολα εκτος και αν εχεις δικο σου ατομο η καποια καλη δουλεια. Οσο για την επιστροφη να ξερεις οτι δεν υπαρχει ο δρομος, καλη τυχη!general έγραψε:Παιδια καλησπερα. Ειμαι επ. Οπ 4 η σειρα στο πολεμικο ναυτικο.25 αυγουστου κλεινω 7 ετια και εχω δικαιωμα παραιτησης και εισπραξης αποζημιωσης. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να φυγω γιατι η κατασταση δεν παλευεται αλλο. Επιδη ομως η κατασταση εξω ειναι καπως εκρηκτικη δεν μπορω να το αποφασισω ευκολα. Καποιες επιλογες εξω τις εχω για μια αλλη δουλεια με ιδια περιπου λεφτα. Απλα θελω να ρωτησω σε περιπτωση που σε ενα ή δυο χρονια το μετανιωσω (που δεν νομιζω) μπορω να επιστρεψω; Ειμαι ι1, αριστα φυλλα ποιοτητας, κανενα ποινολογιο, καμια αναρρωτικη στα εφτα χρονια. Α! Σημειωτεον εχω περασει σε εναν διαγωνισμο του ασεπ και περιμενω προσληψη το 2012 ή το 2013.
Γεια σας παιδια κ εγς ημουν εποπ στο στρατο ξηρας. ΠΒ ημοθν και τωρα θελω να ξαναμπω ποια τα πρωτα βηματα για να καταφερω κατι; Παιζει καμια περιπτωση;
-
- Στρατηγός
Φιλε οταν βγει το φεκ κ δεις το ονομα σου οτι διοριζεσαι κ οταν σου ερθει το χαρτι για την ημερομηνια παρουσιασης σου στη δουλεια τοτε μονο παραιτησου, τοτε θα εισαι απολυτα σιγουρος οτι περασες
Dum spiro spero
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης