Είμαι στο 401 γύρω στους 3 μήνες τώρα και δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Πήγαινε 1-1 1-2 μέχρι να απολυθεί η 63 και τώρα κοντά ένα μήνα πάει 2-1 σταθερά.3-1 σε μερικές περιπτώσεις.Senz έγραψε: 401 απ ότι έχω ακούσει πολύ χαλαρά. 1-3,1-4 τους πάει. Θαλαμοφυλικι χωρίς όπλα πχ
401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο - Αθήνα
Καλησπερα φιλε μου μην ανυσηχεις καθολου το 401 ειναι ενα στρατιοτικο νοσοκομειο που κανεις της υπηρεσιες σου ωραια και ηρεμα δεν ειναι πολλες ωρες οπως μαλλον θα γνωριζεις απο παραμεθωριο το πρωι ασχολησε με την ειδικοτιτα σου σε καπιο ποστο του νοσοκομειου και μετα κανεις ηπιρεσια αν δεν εχεις απλα φευγεις 3 και γυρνας την επομενη μερα ο καιρος στο 401 περναει πολυ γρηγορα το προσωπικο του νοσοκομειου οσο και τα στελεχη ειναι πολυ αξιολογα και ξεκαθαρα ατομα αν εισαι και συ ετσι απεναντιτους δεν θα εχεις απολυτος κανενα προβλημα θα κανεις την θητεια σου και ουτε που θα το καταλαβεις
Παιδιά μου ήρθε και εμένα μετάθεση στο 401 γνωρίζει κανείς πως είναι τα πράγματα εκεί τώρα?
Καλησπέρα σε όλους. Σε λίγο καιρό φεύγω για 401 μια θα ήθελα να μάθω πως είναι τα πράγματα εκει από θέμα υπηρεσιών και στελεχών. Ευχαριστώ πολύ!
Γνωρίζουμε πως είναι οι υπηρεσίες αυτό τον καιρό στο 401; Πώς είναι το κλίμα; Τα στελέχη; Οι εγκαταστάσεις;
Ήμουν πέρσι τέτοια εποχή στο 401. Άοπλους τους πήγαινε 1 μέσα 3 έξω και ενόπλους 1-1. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι αλλά γενικά είναι αρκετά καλή μετάθεση, βασικά από τις καλύτερες δυνατές. Τα πόστα είναι λίγο ζορικα αλλά και πάλι.
Γειά σας παιδια! Θα ήθελα να ρωτήσω, ως κάποιος που υπηρετεί στις ειδικές δυνάμεις γίνεται να πάρω μετάθεση για το 401; Και αν ναι θα υπηρετήσω κανονικά 9μηνο όπως υπηρετούν όλοι οι ειδικοδυναμητες;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
Peter2002 έγραψε:Γειά σας παιδια! Θα ήθελα να ρωτήσω, ως κάποιος που υπηρετεί στις ειδικές δυνάμεις γίνεται να πάρω μετάθεση για το 401; Και αν ναι θα υπηρετήσω κανονικά 9μηνο όπως υπηρετούν όλοι οι ειδικοδυναμητες;
Γίνεται αλλά θα πάρεις μετάταξη σε άλλο όπλο και θα χάσεις το 9μηνο.
Darth_Bane έγραψε:Γίνεται αλλά θα πάρεις μετάταξη σε άλλο όπλο και θα χάσεις το 9μηνο.
Αυτός ο πονηρός ήθελε να είναι ειδικές δυνάμεις και να υπηρετεί στο 401 και μετά να το παίζει πρασινομπερές

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Οκτ 02, 2021 4:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γνωρίζουμε στο 401 πως είναι η κατάσταση τώρα; Εννοώ από υπηρεσίες κτλ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες