Αναβολή για Πανελλήνιες Εξετάσεις

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Greek_Army »

bill1992 έγραψε:Ρε παιδια θελω λιγη βοη8εια... Ειμαι γεννημενος 03/09/1992... Εδωσα πανελληνιες και δεν περασα πουθενα και σκεφτομαι να δηλωσω με το 10% του χρονου... Να κρατησω δηλαδη τα μορια μου και να ανταγωνιστω με τους υπολοιπους που θα τα κρατησουν... Γνωριζει κανεις αν θα μπορεσω να παρω αναβολη;

πήγαινε στην στρατολογία και ρώτα αν και νομίζω ότι θα σου την δώσουνε την αναβολή
Σκύλος

Δημοσίευση από Σκύλος »

bill1992 έγραψε:Ρε παιδια θελω λιγη βοη8εια... Ειμαι γεννημενος 03/09/1992... Εδωσα πανελληνιες και δεν περασα πουθενα και σκεφτομαι να δηλωσω με το 10% του χρονου... Να κρατησω δηλαδη τα μορια μου και να ανταγωνιστω με τους υπολοιπους που θα τα κρατησουν... Γνωριζει κανεις αν θα μπορεσω να παρω αναβολη;

Και για μενα αυτο ειναι το ερωτημα που με βασανιζει απο τοτε που ανακοινωθηκαν οι βασεις οπου αν και εβγαλα 11 και κατι δεν περασα πουθενα λογω κακου μηχανογραφικου. Εγω ειμαι γεννημενος 14/11/1992 και θελω να δωσω με το 10% για να μην χασω τα μορια μου διχως ομως να εχω καμμια αναβολη στρατευσης. Πηρα τηλεφωνο στην στρατολογια και δεν γνωριζαν και μου ειπαν να περασω απο εκει αλλα δουλευω καθημερινα και δεν μπορω ουτε προλαβαινω να παω. Οποιος γνωριζει κατι ας μας πει να γνωριζουμε τι θα κανουμε το 2011... Ευχαριστω.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Σκύλος έγραψε:

Και για μενα αυτο ειναι το ερωτημα που με βασανιζει απο τοτε που ανακοινωθηκαν οι βασεις οπου αν και εβγαλα 11 και κατι δεν περασα πουθενα λογω κακου μηχανογραφικου. Εγω ειμαι γεννημενος 14/11/1992 και θελω να δωσω με το 10% για να μην χασω τα μορια μου διχως ομως να εχω καμμια αναβολη στρατευσης. Πηρα τηλεφωνο στην στρατολογια και δεν γνωριζαν και μου ειπαν να περασω απο εκει αλλα δουλευω καθημερινα και δεν μπορω ουτε προλαβαινω να παω. Οποιος γνωριζει κατι ας μας πει να γνωριζουμε τι θα κανουμε το 2011... Ευχαριστω.

οπως προανεφερε και ο κ.moderator παραπανω θα σας την δωσουν την αναβολη.πριν περασεις απο την στρατολογια (πρεπει να πας) θα ζητησεις απο το σχολειο σου μια βεβαιωση οτι με το 10% θα συμμετεχεις στις προσεχεις πανελληνιες, ωστε να τους αποδειξεις τελοσπαντων οτι εχεις κρατησει αυτο το 10% (λεπτομερειες γνωριζουν στα σχολεια για την μορφη αυτης της βεβαιωσης) και πηγαινοντας στη στρατολογια θα σου τη δωσουν την αναβολη. Μην σε ανησυχει αυτο.

Ντινος21
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Ντινος21 »

Γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα. Μου ήρθε το χαρτι του στρατου και παρουσιάζομαι 9/2. Θελω να παρω αναβολή. Το προβλημα ειναι το εξης. Εχω χασει μια χρονια και θα ξανα δωσω πανελληνιες. Αναβολη πως θα παρω; Πηγα στα ΚΕΠ και ρωτησα και μου ειπαν οτι πρεπει να παρω το χαρτι απο το σχολειο που λεει οτι ειμαι υποψηφιος για της πανελληνιες. Πηγα στο σχολειο για να παρω το χαρτι και μου λενε οτι το υπουργειο δεν εχει φερει τιποτα ακομα. Τι κανω?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ντινος21 έγραψε:Γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα. Μου ήρθε το χαρτι του στρατου και παρουσιάζομαι 9/2. Θελω να παρω αναβολή. Το προβλημα ειναι το εξης. Εχω χασει μια χρονια και θα ξανα δωσω πανελληνιες. Αναβολη πως θα παρω; Πηγα στα ΚΕΠ και ρωτησα και μου ειπαν οτι πρεπει να παρω το χαρτι απο το σχολειο που λεει οτι ειμαι υποψηφιος για της πανελληνιες. Πηγα στο σχολειο για να παρω το χαρτι και μου λενε οτι το υπουργειο δεν εχει φερει τιποτα ακομα. Τι κανω;

Πάρε τηλ στην στρατολογία άσε το ΚΕΠ
ηροδοτος
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ηροδοτος »

Γεια σας
στις 11 φεβρουαριου γινομαι 24 χρονων και η αναβολη μου ληγει τον μαιο. Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να δωδω πανελληνιες και να παρω αναβολη ή εχω υπερβει το ηλικιακο οριο. Οποιος γνωριζει θα εκτιμουσα πολυ αν με ενημερωνε
Άβαταρ μέλους
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν »

Καλησπερα φιλοι, εχω την εξης απορια, εγω απετυχα στις πανελληνιες και δεν μπαινω στη σχολη που θελω... Στα μεσα της χρονιας περασα περιοδευον και πηρα ενα χαρτι που λεει "αποδειτκικο καταθεσης-συμπληρωσης δελτιου απογραφης" αυτο ειναι το χαρτι της αναβολης; Τι πρεπει να κανω για να παρω την αναβολη ωστε να καναδωσω του χρονου πανελληνιες; Για ποσο καιρο διαρκει αυτη η αναβολη; Ευχαριστω προκαταβολικα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν έγραψε:Καλησπερα φιλοι, εχω την εξης απορια, εγω απετυχα στις πανελληνιες και δεν μπαινω στη σχολη που θελω... Στα μεσα της χρονιας περασα περιοδευον και πηρα ενα χαρτι που λεει "αποδειτκικο καταθεσης-συμπληρωσης δελτιου απογραφης" αυτο ειναι το χαρτι της αναβολης; Τι πρεπει να κανω για να παρω την αναβολη ωστε να καναδωσω του χρονου πανελληνιες; Για ποσο καιρο διαρκει αυτη η αναβολη; Ευχαριστω προκαταβολικα

Η αναβολή για τις πανελλήνιες διαρκεί 1 χρόνο

Το χαρτί που σου δώσανε είναι ότι πέρασες περιοδεύων
Άβαταρ μέλους
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ρε παιδια καποιος να μου απαντησει σας παρακαλω ειναι επειγων, εγω αυτο το μηνα γινομαι 18, μηπως ξερετε ποτε θα με καλεσουν στο στρατο; Εγω απετυχα στις πανελληνιες και θελω να ξαναδωσω του χρονου, εκτος απο το να γραφτω σε καποια σχολη πως αλλιως μπορω να παρω αναβολη για να δωσω του χρονου σε περιπτωση ας πουμε που η σχολη που θα περασω ειναι αρκετα μακρια; Σας παρακαλω απαντηστε μου γρηγορα

Ναι αλλα δεν μου απαντησες, εγω τι πρεπει να κανω ωστε να παρω αναβολη για να ξαναδωσω του χρονου πανελληνιες; Εκτος βεβαια να γραφτω σε καποια σχολη μπορω να παρω καποιο χαρτι απο το σχολειο μου και ποτε; Σε παρακαλω απαντησε μου ειναι επειγων
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Athan έγραψε: Δεν υπάρχει πρόβλημα,
Θα πάς στο γραφείο του σχολείου σου και θα ζητήσεις χαρτί για την στρατολογία.
Μετα το πας στο στρατολογικό γραφείο που υπαγάγεσε και (νομίζω) θα πάρεις 1-2 χρόνια παράταση αναβολής...dont worry... Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ναι αυτο το ξερω ομως εγω πηγα στο σχολειο μου τωρα μετα τις πανελληνιες και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να μου δωσουν τετοιο χαρτι, αλλα θα πρεπει τον Φεβρουαριο να παω να δηλωσω οτι θα συμμετασχω στις πανελληνιες και τοτε θα παρω το χαρτι... Αν ομως με καλεσουν πριν τον φεβρουαριο τι κανω;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν έγραψε: Αν ομως με καλεσουν πριν τον φεβρουαριο τι κανω;

Aναβολή για κοινωνικούς λόγους
Άβαταρ μέλους
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Παιδια τα πραγματα ειναι απλα τελικα, πειρα τηλεφωνο στο στρατολογικο μου γραφειο και μου ειπαν οτι το μονο που χρειαζεται ειναι μια επικυρομενη φωτοτυπια του απολυτηριου λυκειου σας... Θα την πατε και θα παρετε την αναβολη για 2 χρονια περιπου... Εμενα μου ειπαν μεχρι δεκεμβριο του 2013, ελπιζω να σας βοηθησα
Παυλος

Δημοσίευση από Παυλος »

Καλησπέρα,
έδωσα πανελλήνιες πέρυσι όμως δεν πέρασα σε σχολή. Αν πάρω χαρτί από το σχολείο μου ότι θα ξαναδώσω φέτος μπορώ να πάρω αναβολή ενός χρόνου με αυτό το έγγραφο;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Παυλος έγραψε:Καλησπέρα,
έδωσα πανελλήνιες πέρυσι όμως δεν πέρασα σε σχολή. Αν πάρω χαρτί από το σχολείο μου ότι θα ξαναδώσω φέτος μπορώ να πάρω αναβολή ενός χρόνου με αυτό το έγγραφο;

Διάβασε το μήνυμα του δημήτρη

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης