Ιατρικές, υγειονομικές εξετάσεις (2009)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Velerefontis »

Αν το ανακαλυψουν αυτοι στις εξετασεις που σου κανουν -και συνηθως το βρισκουν- και υπαγεται σε καποιο απο τα νοσηματα ή ιατρικα προβληματα που περιεχονται στην εγκυκλιο και ειναι λογος αποριψης, τοτε σε κοβουνε
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Και αν αποκρυψεις ενα προβλημα που δεν υπαρχει στην εγκυκλιο και το βρουν αργοτερα ή παθεις κατι μεσα στο στρατο και εισαι αναγκασμενος να το πεις τοτε υπαρχουν κυρωσεις;
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ειναι συγκεκριμενα τα ιατρικα προβληματα για τα οποια αποριπτεσαι. Τωρα εαν σου δημιουργηθει καποιο προβλημα κατα τη διαρκεια της φοιτησης σου το οποιο υπαγεται στους λογους αποπομπης απο τη σχολη, συνερχεται ανωτατη υγειονομικη επιτροπη η οποια αποφασιζει τη συνεχεια ή τη διακοπη της φοιτησεως σου
peny
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από peny »

Κοιτα για να σου εξηγησω καλυτερα προσωπικα ειχα καποιο προβλημα υγειας που δεν συμπεριλαμβανεται σε αυτα που εχει η εγκυκλιος και αντιμετωπιστηκε αλλα για να αποκλειστουν ολες οι πιθανοτητες να το ξαναπαθω πρεπει να περασει ενας χρονος. Οι γιατροι με συμβουλεψαν να μην το πω στις ιατρικες εξετασεις αλλα αν τις περασω και γινει κατι μεσα στο στρατο και αναγκαστω να το πω θα υπαρχουν κυρωσεις;
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Προσωπικη μου γνωμη ειναι, καλυτερα να το αναφερεις. Πολυ πιθανον να μην ειναι κατι σοβαρο. Αν ομως σου εμφανιστει ξανα στη σχολη τοτε πιθανον να καταλαβουν οτι το ειχες παλαιοτερα και να εχεις πειθαρχικες κυρωσεις. Ειναι ομως πολυ γενικο αυτο που γραφεις, αν θες στειλε μου ενα πμ
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από kallitexnis »

Αν δεν αναφέρεις κάποιο πρόβλημα το οποίο μπορεί να φανεί από συγκεκριμένες εξετάσεις σε περίπτωση που επιτύχεις την εισαγωγή σου σε ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ μπορεί 1ον: να σε οδηγήσει στην αναγκαστική παραίτησή σου απ'τη σχολή 2ον: στην απόταξή σου απ'τη σχολή λόγω Ι και 3ον: στις δικαστικές αίθουσες. Σίγουρα είναι άδικο να έχεις κάποιο ιατρικό πρόβλημα και να μην σου επιτρέπει την είσοδό σου στις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά δυστυχώς κινδυνεύεις να δημιουργήσεις πρόβλημα στον εαυτό σου και στους συναδέλφους σου.
ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ »

Στις ακτινογραφειες δν φενετε γιατι πρωτα εβγαλα ακτινογραφιες και δν μ βρεικαν ΤΠτ... Ομως το προβλημα π εχω δν το αναφερει η εγκυκλιος οποτε αν το αναφερω αφου εχω περασει με το καλο και εφοσον δν με ενοχλει μπορει να με διωξουν απο την σχολη; Και αν την τελειωσω την σχολη και μετα εχω προβληματα στην μεση μ υπαρχει περιπτωση να με διωξουν απο τον στρατο; ; αν ξερει καποιος σιγουρα ας μ απαντησει η να μ στειλει πμ...
Anonymous

Αυτοί που εμφανίζουν στο λαίμό σπυράκια λόγω του ξυρίσματος (ψευδοθυλακύτιδα νομίζω το λένε) κόβονται για ΣΣΕ; Έχω το ξαδερφάκι μου έτσι και θέλω να μάθω. Βέβαια εγώ βλέπω και μόνιμους που έχουν αυτό το πρόβλημα. Ξέρει κανείς; Αν και από στρατιωτικό ιατρό μάθαμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Φίλε καλλιτέχνη που έχεις περάσει ξέρεις κανένα που να κόπηκε για αυτό;
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ratatoulis »

Το ξαδερεφακι σου εχεις η μιπος ειναι για σενα η ερωτιση; Τεσπα η προκηρυξη τα λεει καθαρα για τα δερματικα νοσηματα. Μονο για ακμη πολυμορφη Πειραζει, για τετια οχι ειχα δωσει και εγω περσυ και ειχα εναν Παιδι που ειχε Ετσι στον λαιμο τετια σημαδακια, μην Φοβασαι δεν θα κοπεις ΄;)

Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Φιλε μου στις στρατιωτικες σχολες κοβεσαι για σοβαρα νοσηματα, οχι για σπυρακια. Με μια κρεμα φανταζομαι οτι το προβλημα ατιμετωπιζεται. Ο ξαδερφος σου δε θα εχει κανενα προβλημα τουλαχιστον σε αυτο το θεμα
Anonymous

Εχω σε παρα πολυ μικρο βαθμο σκολιωση δηλαδη ισα που πεταει ο ενας ωμος, αλλα στην προκηρηξη διαβασα οτι δεν πρεπει οι υποψηφιοι να εχουν σκολιωση εστω και σε κικρο βα8μο. Τι πιθανοτητες εχω να κοπω; Μπορει να με περασουν χωρις να δωσουν ιδιαιτερη σημασια;
Σας παρακαλω απαντηστε μου γιατι ειναι ονειρο ζωης αυτη η σχολη και θελω να ξερω αν αξιζει να παω στις υγειονομικες εξετασεις αφου εχω κανει τα χαρτια μου ή καλυτερα να το αφησω και να ψαξω για αλλη σχολη;
Anonymous

επισκεπτης έγραψε:Εχω σε παρα πολυ μικρο βαθμο σκολιωση δηλαδη ισα που πεταει ο ενας ωμος, αλλα στην προκηρηξη διαβασα οτι δεν πρεπει οι υποψηφιοι να εχουν σκολιωση εστω και σε κικρο βα8μο. Τι πιθανοτητες εχω να κοπω; Μπορει να με περασουν χωρις να δωσουν ιδιαιτερη σημασια;
Σας παρακαλω απαντηστε μου γιατι ειναι ονειρο ζωης αυτη η σχολη και θελω να ξερω αν αξιζει να παω στις υγειονομικες εξετασεις αφου εχω κανει τα χαρτια μου ή καλυτερα να το αφησω και να ψαξω για αλλη σχολη;

ο ιδιος ειμαι... Ξεχασα να προσ8εσω οτι ειχα δει γιατρο και μου πε οτι δεν θα χω προβλημα στις υγειονομικες αλλα μολις το δα αυτο στην προκηρηξη με ελουσε κρυος ιδρωτας και γι αυτο θελω την βοηθειας σας για να ειμαι σιγουρος
Γιαννηςς
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Γιαννηςς »

Μην φοβασαι δεν προκειτε να σε κοψουν απο κατι τετοιο η εκτος και εχεις μεγαλο προβλημα το οποιο θα φανει στις ακτινογραφιες
Γιαννηςς
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Γιαννηςς »

επισκεπτης έγραψε:
επισκεπτης έγραψε:Εχω σε παρα πολυ μικρο βαθμο σκολιωση δηλαδη ισα που πεταει ο ενας ωμος, αλλα στην προκηρηξη διαβασα οτι δεν πρεπει οι υποψηφιοι να εχουν σκολιωση εστω και σε κικρο βα8μο. Τι πιθανοτητες εχω να κοπω; Μπορει να με περασουν χωρις να δωσουν ιδιαιτερη σημασια;

ο ιδιος ειμαι... Ξεχασα να προσ8εσω οτι ειχα δει γιατρο και μου πε οτι δεν θα χω προβλημα στις υγειονομικες αλλα μολις το δα αυτο στην προκηρηξη με ελουσε κρυος ιδρωτας και γι αυτο θελω την βοηθειας σας για να ειμαι σιγουρος

Να πας και αν σε κοψουν δεν πειραζει δεν θα εισαι ο μονος αν και το προβλημα το οποιο αναφερεις ειναι μικρο
Anonymous

Ισα ισα που φαινεται φιλε γιαννη αλλα ξερεις τωρα εχω αγχωθει γι αυτο το θεμα γιατι η ευελπιδων ειναι και η σχολη πρωτης προτιμησης και δεν 8ελω να την χασω γι αυτο το πραγμα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης