Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)
Δηλαδη οποιος εχει το γερο μεσο παλι... απο τις 26 του μηνα δηλαδη κ παλι θα αρχισουν να γινεται μαχη; Ναι αλλα δεν νομιζω καποιος να μπορει να ξερει αν θα μπει σε περιπτωση που ειναι επιλαχων απο τωρα ουτε το βισμα του θα μπορει να κανει απο τωρα τιποτα σωστα;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 26
Με το τηλέφωνο (όπως ακριβώς κάνεις)... Αλλά μη νομίζεται ότι η σειρά μετράει τόσο πολύ... Εγω είμουνα 400 μόρια πάνω απο τον τελευταίο στην ειδικότητα μου και βγήκα επιλαχών κ με αλλαγή ειδικότητας...
Αν έχεις βίσμα βάλτω... Όχι ότι είναι το πιο δίκαιο να κάνεις... Αλλά αν δε βάλεις υπάρχει περίπτωση να σε περάσει κάποιος που έχει ήδη βάλει γιαυτό το σκοπό... ανεξαρτήτος σειράς
Αν έχεις βίσμα βάλτω... Όχι ότι είναι το πιο δίκαιο να κάνεις... Αλλά αν δε βάλεις υπάρχει περίπτωση να σε περάσει κάποιος που έχει ήδη βάλει γιαυτό το σκοπό... ανεξαρτήτος σειράς

Το ξερω οτι η σειρα δεν ειναι αυτη που μετραει να το βαλω το μεσον απο τωρα ομως; Δεν πρεπει να παρουσιαστουν κ μετα;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 26
Με την άποψη ότι ήδη υπάρχουν κενές θέσεις, και πως είναι 100% σίγουρο πως θα αυξηθούν καθώς πολλοί δε θα παρουσιαστούν και άλλοι θα αποχωρήσουν πριν την ορκωμοσία... ενημέρωσε το βισμα να ξέρει από τώρα...ΕΛΕΝΑ έγραψε:Το ξερω οτι η σειρα δεν ειναι αυτη που μετραει να το βαλω το μεσον απο τωρα ομως; Δεν πρεπει να παρουσιαστουν κ μετα;
Γιατι τα χεις παρει... 4 μαλλον απ οτι φαινεται ειναι δυσκολο να μαθεις την σειρα γιατι εγω σημερα παιρνω τηλ κατω κ μιλαει συνεχως η μαλλον τα εχουν κατεβασμενα... Γι αυτο κανε υπομονη κ αν ξερει κατι αλλο καποιος ας το πει κ σε μας pleaseeeeeeeeeeeeeee
Οποιος μαθει τη σειρα επιλαχων ειναι ας μας πει απο που το εμαθε και πως και μη μου πειτε τηλεφωνα ΓΕς γιατι... Ελεος... Ευχαριστω
Παιδια κι εγω επιλαχουσα ειμαι. Πηρα τηλ στο γραφειο κοινου θεσσαλονικης και μου ειπαν οτι την σειρα δεν την μαθαινουμε. Τι να πω; Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.
Την σειρα αυτη δεν προκειται να την μαθουμε πηρα τηλ κ μου ειπαν αυτο το πραγμα. Αρα οτι γινει στα τυφλα...
Καταλαβα παλι αναπηροι επιλαχωντες θα μπουν πολυ ωραια...
ΕΛΕΝΑ ξερεις ποιο ειναι το προβλημα; αν δε μαθω τη σειρα ειμαι... τοτε να μη το ψαχνουμε τσαμπα δωσαμε εξετασεις... Γιατι αν εγω ειμαι 30 σειρα π. Χ και μαθω οτι φυγανε πανα απο 40 (που θα φυγουνε) ετσι και μπει καποιος αλλος στη θεση μου απο βυσμα θα το μετανιωσει πολυ αγρια... αν παλι δε μαθουμε τη σειρα τοτε τρεχα γυρευει και κανε ταματα για ν μπεις... που ηδη τα χω παρει Ελενη γιατι ειμαι εκτος αδικαιολογητα... μη λεω τα ιδια... γαμηθηκα και γαμηθηκα για να προσπαθω να μαθω που ακριβως βρισκομαι με το κωλοσυστημα τους... Τελος παντων
Γεια σας παιδιά, είμαι κανούργιος στο forum.
Εγώ έχω δηλώσει Τεχνίτης Δικτύων Συστημάτων Η/Υ και είμαι επιλαχών με 555 μόρια! Ο τελευταίος που πέρασε είχε 623 μόρια.
Οπότε δεν υπάρχουν πιθανότητες να περάσω ως επιλαχών ε;
Ε, άμα δεν έχεις μέσο!
Ότι έγινε έγινε, δεν θα σκάσουμε γι΄αυτόν τον λόγο!
Εγώ έχω δηλώσει Τεχνίτης Δικτύων Συστημάτων Η/Υ και είμαι επιλαχών με 555 μόρια! Ο τελευταίος που πέρασε είχε 623 μόρια.
Οπότε δεν υπάρχουν πιθανότητες να περάσω ως επιλαχών ε;
Ε, άμα δεν έχεις μέσο!
Ότι έγινε έγινε, δεν θα σκάσουμε γι΄αυτόν τον λόγο!
Παιδια δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε... Δεν έχουμε δικαίωμα ένστασης! ! Το γράφει και η ίδια η προκήρυξη αυτό... Οπότε τρέχα γύρευε είναι η δουλειά... Δεν υπάρχει τρόπος διαφάνειας... Και'γω επιλαχών είμαι με 700μόρια... Απαράδεκτα πράματα σε αυτήν την χώρα
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Παιδιά γνωρίζει κανείς αν κάποιος είναι επιλαχών στην ειδικοτητά του μπορεί να πάει σε άλλη ειδικότητα; Με 645 έμεινα απ έξω. Και ένας γνωστο΄ς στην ίδια ειδικότητα με 476 μόρια τον βάλανε πεζικό και εγώ επιλαχούσα.
Εγω με 670 μόρια με έβγαλαν ακατάλληλη γραμματικών γνώσεων (αρχικά με θεώρησαν κατάλληλη αφού δέχτηκαν τα χαρτιά μου) και απο ότι μου είπαν είμαι επιλαχούσα γενικά!!! Τρέχα γύρευε! αν δεν έχεις μέσον δεν προχωράς! Υπάρχει κάποιος άλλος που να ανήκει στην ίδια κατηγορία με μένα;
Έχω την εντύπωση ότι προτερεότητα έχουν αυτοί που δήλωσαν την ειδικότητα και ας έχει ο άλλος περισσοτερα μόρια! με τα μόρια που έχεις κι εσύ όπως και γώ θα έπρεπε να είμασταν μέσα! δεν πάει έτσι!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες