Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις (2011)
Οι ελξεις δεν ειναι με οποιοδηποτε τροπο... Παω σε λιγο να κανω τα αθληματα για να ειμαι ετοιμος... Αν δηλωσω πεζοναυτης μετα απο ποσες μερες φευγω απο τριπολη και που θα με πανε?
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
pezikarios έγραψε:Οι ελξεις δεν ειναι με οποιοδηποτε τροπο... Παω σε λιγο να κανω τα αθληματα για να ειμαι ετοιμος... Αν δηλωσω πεζοναυτης μετα απο ποσες μερες φευγω απο τριπολη και που θα με πανε;
Σελιδα 44 αν σε πάρουνε πεζοναύτης θα πας στο κέντρο εκπαίδευσης πεζοναυτών μην ρωτήσεις που είναι. Έχει ειπωθεί πολλές φορές
Καταρχάς καλησπέρα σας,Επισκεύτομαι αρκετά συχνά το forum σας και έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο στη δουλειά που έχετε κάνει, κάνετε και θα συνεχίσετε να κάνετε!
Με λένε Μάριο Μάπο, είμαι 17 χρονών και έφτασε και εμένα η ώρα μου να παρουσιαστώ. Θέλω να δηλώσω εθελοντής. Παρακάτω πρόκειται να σας κάνω ορισμένες ερωτήσεις, αν καμία από αυτές αναγράφεται παραπάνω, θα με συγχωρέσετε αλλά ήταν πολλές οι σελίδες και δεν είχα την υπομονή.
Ερώτηση 1η: Όταν παρουσιαστώ στο Κ. Ε. Π. τι πρέπει να κάνω για να δηλώσω εθελοντής και τι για να δηλώσω Ε. Δ.
Ερώτηση 2η: Θέλω να υπηρετήσω Λ. Ο. Κ. είμαι 1.76,88 κιλά. Κάνω 30-35 κάμψεις και 2-3 έλξεις. Με δέχονται;
Ερώτηση 3η: Αν μπω, πρώτα ο θεός, ξεκινάω τη θυτεία μου Μεγάλο Πεύκο;
Ερώτηση 4η: Τι πρόκειται να συναντήσω μπροστά μου; Δε ρωτάω επειδή είμαι αδύναμος χαρακτήρας, απλά θέλω να έχω μια ιδέα, ώστε να είμαι πιο συνειδητοποιημένος.
Αυτά είχα να πω, ελπίζω να έχω μια απάντηση σύντομα.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Με λένε Μάριο Μάπο, είμαι 17 χρονών και έφτασε και εμένα η ώρα μου να παρουσιαστώ. Θέλω να δηλώσω εθελοντής. Παρακάτω πρόκειται να σας κάνω ορισμένες ερωτήσεις, αν καμία από αυτές αναγράφεται παραπάνω, θα με συγχωρέσετε αλλά ήταν πολλές οι σελίδες και δεν είχα την υπομονή.
Ερώτηση 1η: Όταν παρουσιαστώ στο Κ. Ε. Π. τι πρέπει να κάνω για να δηλώσω εθελοντής και τι για να δηλώσω Ε. Δ.
Ερώτηση 2η: Θέλω να υπηρετήσω Λ. Ο. Κ. είμαι 1.76,88 κιλά. Κάνω 30-35 κάμψεις και 2-3 έλξεις. Με δέχονται;
Ερώτηση 4η: Τι πρόκειται να συναντήσω μπροστά μου; Δε ρωτάω επειδή είμαι αδύναμος χαρακτήρας, απλά θέλω να έχω μια ιδέα, ώστε να είμαι πιο συνειδητοποιημένος.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Επικοινωνία:
Μάριος έγραψε:Καταρχάς καλησπέρα σας,Επισκεύτομαι αρκετά συχνά το forum σας και έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο στη δουλειά που έχετε κάνει, κάνετε και θα συνεχίσετε να κάνετε!
Ερώτηση 1η: Όταν παρουσιαστώ στο Κ. Ε. Π. Τι πρέπει να κάνω για να δηλώσω εθελοντής και τι για να δηλώσω Ε. Δ.
Ερώτηση 2η: Θέλω να υπηρετήσω Λ. Ο. Κ. Είμαι 1.76,88 κιλά. Κάνω 30-35 κάμψεις και 2-3 έλξεις. Με δέχονται;
γεια σου φιλος, εγω δεν γνωριζω πολλα, αλλα στις ελξεις ξεκινα προπονηση, θες 4-5 το λιγοτερο, και εχει αρκετες ασκησης με ελξεις, ειναι δυσκολα απο μου εχει πει ο κολλητος μου, οχι πολυ, μεχρι να παρεις το κολαι. Αλλα γενικα αν το γουσταρεις θα αντεξεις,20 καμψεις,4 ελξεις (ανοιχτη λαβη) 1χλμ (σε χρονο 7' νομιζω)
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Γεια σας, εχω καποιες αποριες.
θα καταταγω τωρα Α' ΕΣΣΟ στο ΚΕΤΘ ΑΥΛΩΝΑ
Το θεμα ειναι οτι εχω επιλεγει ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΕΑ
1) Απο οτι ξερω οι μαυροσκουφιδες πανε στον αυλωνα δεν θα επρεπε να παρουσιαστω σε ΚΕΕΔ;
2) Γινετε να αλαξω ειδικοτητα;
1) Απο οτι ξερω οι μαυροσκουφιδες πανε στον αυλωνα δεν θα επρεπε να παρουσιαστω σε ΚΕΕΔ;
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
Μ0Nk έγραψε:Γεια σας, εχω καποιες αποριες.
Στο ΚΕΤΘ πλέον είναι και το 575 Τάγμα Πεζοναυτών που είναι Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων.
Αν θές να πάς Ορεινός, Αμφίβιος ή Αλεξίπτωτα το δηλώνεις εκεί όταν παρουσιαστείς.
Παιδια βοηθηστε λιγο αν μπορειτε, μου ηρθε το χαρτι για να παω στρατο, αναφερει μεσα ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΕΑ και παρουσιαζομαι στο ΚΕΤΘ ΑΥΛΩΝΑ, εγω αρχικα ειχα δηλωσει στο περιοδευων ΛΟΚ (19 χρονων,1.81,75 κιλα και αρκετα γυμνασμενος απο μικρος, πολλα χρονια κολυμβηση, πολεμικες τεχνες, φοιτητης στα ΤΕΦΑΑ τωρα κλπ, εχω μυωπια αλλα θα κανω lazer πριν μπω αρα δεν υπαρχει προβλημα). Τωρα θελω να μαθω, πως και ποτε εγω θα μπορεσω να μεταφερθω στο πευκο η' οπου αλλου θελησουν αυτοι, αρκει να μπω στα ΛΟΚ; Περνανε σιγουρα απο τα κεντρα καποια ατομα και ρωτανε ποιοι θελουνε να πανε ειδικες δυναμεις; Και κατι τελευταιο, ειναι καλο να δηλωσω ΥΕΑ η' θα με εμποδισει στο να γινω λοκατζης; Δεν θελω να ειμαι χαλαρα, θελω οσο το δυνατον πιο δυσκολα γινεται, χωρις να γινω μονιμος (π. Χ. ΟΥΚ) Παιδια οσο το δυνατον πιο γρηγορα βοηθηστε με γιατι μπαινω 09-02...
-
- Α/ΓΕΝ
- Επικοινωνία:
Θα δηλώσεις ότι επιθυμείς να υπηρετήσεις στις καταδρομές και όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν απο μόνα τους.
Μην τρελένεστε ρε αγόρια.
Μην τρελένεστε ρε αγόρια.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
AlexandrosS έγραψε:Παιδια βοηθηστε λιγο αν μπορειτε, μου ηρθε το χαρτι για να παω στρατο, αναφερει μεσα ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΕΑ και παρουσιαζομαι στο ΚΕΤΘ ΑΥΛΩΝΑ, εγω αρχικα ειχα δηλωσει στο περιοδευων ΛΟΚ (19 χρονων,1.81,75 κιλα και αρκετα γυμνασμενος απο μικρος, πολλα χρονια κολυμβηση, πολεμικες τεχνες, φοιτητης στα ΤΕΦΑΑ τωρα κλπ, εχω μυωπια αλλα θα κανω lazer πριν μπω αρα δεν υπαρχει προβλημα). Τωρα θελω να μαθω, πως και ποτε εγω θα μπορεσω να μεταφερθω στο πευκο η' οπου αλλου θελησουν αυτοι, αρκει να μπω στα ΛΟΚ; Περνανε σιγουρα απο τα κεντρα καποια ατομα και ρωτανε ποιοι θελουνε να πανε ειδικες δυναμεις; Και κατι τελευταιο, ειναι καλο να δηλωσω ΥΕΑ η' θα με εμποδισει στο να γινω λοκατζης; Δεν θελω να ειμαι χαλαρα, θελω οσο το δυνατον πιο δυσκολα γινεται, χωρις να γινω μονιμος (π. Χ. ΟΥΚ) Παιδια οσο το δυνατον πιο γρηγορα βοηθηστε με γιατι μπαινω 09-02...
Φτιάξε καφεδάκι και ξεκίνα και διάβαζε
Κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις
Μυωπία, υπερμετρωπιά και αστιγματισμός
ΛΟΚ - Λόχος Ορεινών Καταδρομών
...
Καλησπέρα παιδιά,μια ερώτηση να κάνω και εγώ. Παρουσιάζομαι τον Φεβρουάριο στην Λαμία, όμως θα δηλώσω για πεζοναύτης. Μπορεί να μου πει κάποιο τί περιλαμβάνουν τα ΠΕΝ; Επισής στο χαρτί λέει πως είμαι υποψήφιος δόκιμος αξιωματικός. Δεν ενδιαφέρομαι όμως. Πρέπει να κάνω κάτι πριν πάω Λαμία, ή θα το δηλώσω εκεί;
ευχαριστώ!
ευχαριστώ!
- yandr
- Στρατάρχης
- Επικοινωνία:
Υπάρχουν συζητήσεις για τους Πεζοναύτες και για τους ΥΕΑ
Για να πας απο πεζικο ειδικες δυναμεις τι αθληματα περνας μπορει να μου πει καποιος ακριβως;
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
Peziko.ED έγραψε:Για να πας απο πεζικο ειδικες δυναμεις τι αθληματα περνας μπορει να μου πει καποιος ακριβως;
Αθλήματα για κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις
Παιδια μπορει να μου απαντηση καποις, παρουσιαζομαι αυλωνα αλλα θελω να δηλωσω ειδικες δυναμεις, σε αυτη την περιπτωση τι γινετε που ορκιζομαι; Και ποσο καιρο διαρκει η εκπαιδευση μεχρι να παρεις τον μπερε στις ειδικες δυναμεις?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες