Βάσεις - μόρια για ΣΙ / ΣΜΑ (2010)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Στρατός και θητεία
γιαννης γιαννενα

Δημοσίευση από γιαννης γιαννενα »

Χαιρετώ Και Πάλι!να Ρωτήσω Κάτι Άλλο Άσχετο

ισχύει Οτι τα Τατουάζ Απαγορεύονται; Σε οποιοδήποτε σημείο;

supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από supermario »

Η βαση της σχολης στην ειδικη κατηγορια λετε να υπερβει τα 17.500 λογω του μικρου αριθμου εισακτεων (9-10) ; Ή μηπως επειδη ειναι καινουργια και δεν την ξερουν πολλοι δεν θα ειναι τοσο ψηλα; ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Δευ Ιούλ 26, 2010 2:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
kapas

Δημοσίευση από kapas »

Παιδια λετε να ειναι πιο ψηλα απο 18500 μορια στο 4ο πεδιο για την γενικη σειρα η σχολη των ελεγκτων αεραμυνας; Ποια απ'τις δυο θεωρειτε καλυτερη; ΣΥΔ ή τους ελεγκτες αεραμυνας; Την ΣΥΔ την πιανω για 376 μορια, αν και πιστευω οτι λογω της αποκαταστασης που προσφερει, δεν θα την πιασω...

Ναι, οπως καταλαβατε, φετος τελειωσα και εγω...

Ευχαριστω για τις πληροφοριες που βρηκα στο forum!
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

kapas έγραψε:Παιδια λετε να ειναι πιο ψηλα απο 18500 μορια στο 4ο πεδιο για την γενικη σειρα η σχολη των ελεγκτων αεραμυνας; Ποια απ'τις δυο θεωρειτε καλυτερη; ΣΥΔ ή τους ελεγκτες αεραμυνας; Την ΣΥΔ την πιανω για 376 μορια, αν και πιστευω οτι λογω της αποκαταστασης που προσφερει, δεν θα την πιασω...

Ναι, οπως καταλαβατε, φετος τελειωσα και εγω...

Ευχαριστω για τις πληροφοριες που βρηκα στο forum!
το συζητας ρε φιλε; Εννοειται η ελεγκτων αεραμυνας γιατι ειναι αξιωματικοι...
ρ

Δημοσίευση από ρ »

Στην αεροπορια εχει ελαχιστη σημασια αν καποιος ειναι αξιωματικος η υπαξιωματικος απο σχολη...
Kapas

Δημοσίευση από Kapas »

Και εγω ετσι λεω... Αλλα δεν νομιζω να την πιανω την ελεγκτων αεραμυνας...18539 εχω στο 4ο και απο οτι ακουω θα ειναι σιγουρα πολυ υψυλοτερα... Οποτε με βλεπω ή για ΣΥΔ ή για αξιωματικος αστυνομιας...
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

ρ έγραψε:Στην αεροπορια εχει ελαχιστη σημασια αν καποιος ειναι αξιωματικος η υπαξιωματικος απο σχολη...
γιατι; Ανθυποσμηναγοι οι αποφοιτοι της στυα κτλ γινονται στα 19 χρονια ευδοκιμης υπηρεσιας ενω οι αξιωματικοι στα 22... Δεν υποβαθμιζω σε καμια περιπτωση τους υπαξιωματικους τεχνικους γιατι χωρις αυτους δεν μπορει να σταθει η αεροπορια... Οι αξιωματικοι ομως διαταζουν τους υπαξιωματικους και εχουν καλυτερα λεφτα... Οι μισθολογικες διαφορες γινονται πιο αισθητες με την παροδο των ετων νομιζω... Πως λοιπον εσυ λες οτι δεν εχει μεγαλη διαφορα; Για εξηγησε μου γιατι δεν ειμαι σχετικοσ...

ρ

Δημοσίευση από ρ »

Η αντιμετωπιση ειναι η ιδια, οι υπαξιωματικοι απο σχολη βλεπε ΣΥΔ μπαινουν πολλες φορες με περισσοτερα μορια απο τους αξιωματικους... Ολα γινονται σε κλιμα φιλιας και συνεργασιας καμια σχεση με διαταγες κτλ... Παντα μιλαω για αεροπορια...

Οι μισθολογικες διαφορες σε αξ/κους υπαξ/κους και ΕΠΟΠ με τα επιδοματα κτλ ειναι μικρες ειδικα στους μικρους βαθμους...

Απο Ικαρων ιπταμενοι-ελεγκτες και μηχανικοι-ΣΣΑΣ-ΣΑΝ (γιατροι, φαρμακοποιοι, οδοντιατροι, ψυχολογοι, οικονομικοι, κτηνιατροι, νοσηλευτες

-ΑΕΙ (διοικητικοι, δικαστικοι, μετεωρολογοι, εφοδιαστες) ελαχιστοι ξεπερνουν το βαθμο του σμηναρχου, ειτε φευγουν ειτε αποστρατευονται και απο ΣΤΥΑ-ΣΥΔ ολοι φτανουν ως αντισμηναρχοι με τα 2/3 του μισθου του ταξιαρχου + επιδοματα+ εικονικα φυλλα πορειας και αν εχουν τελειωσει ΑΕΙ συναφες με την ειδικοτητα ως την ανωτατη βαθμιδα...

Αν μπεις στην ΠΑ θα τα δεις στην πραξη

...

Δημοσίευση από ... »

Καλησπερα σε ολους Ήμουν και εγώ ένας από τους πολλούς που έδωσαν πανελλήνιες φέτος το 2010.

Έβγαλα 16,831 μόρια και στοχεύω καθαρά για Σχολή Ικάρων Γενική σειρά - Ιπτάμενοι

Θα ήθελα και εγώ να μάθω τι παίζει με εσάς παιδιά! Πώς τα πήγατε στους βαθμούς; !

Λέτε να πέσουν οι βάσεις; Έχω πιθανότητες να μπω; !

...

Δημοσίευση από ... »

Γεια σε ολους,

Εγω ζηταω το εξης απλο:

Μπορει καποιος να δωσει μια σαφη απαντηση συμφωνα με τα μορια που πρεπει να πειασει καποιος για να μπει στην ΣΙ ως μηχανικος;

Εχω διαβασει ολο το forum και μια συγκεκριμενη απαντηση δεν εχω παρει...

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

Τα μορια βρε συ ρωτας. Κανεις δε ξερει εφοσον δεν εχουν βγει η βασεις. Τωρα αν θες στο περιπου δες τις αλλες χρονιες. Λογικα πανω απο 18.5 σιγουρα λεω εγω. σαφη απαντηση μη περιμενεις. Δε εξαρταται απο μαςΕικόνα

ΜΑΡΙΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ »

Στα ποσα μορια εφτασαν οι σχολες ελεγκτων αεραμηνας φετος
ΒΑΣΩ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από ΒΑΣΩ »

ΜΑΡΙΑ έγραψε:Στα ποσα μορια εφτασαν οι σχολες ελεγκτων αεραμηνας φετος

ειδικη κατηγορια ειναι 18607. Και γενικη σειρα 18915...

ΒΑΣΩ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από ΒΑΣΩ »

... έγραψε:Γεια σε ολους,

Εγω ζηταω το εξης απλο:

Μπορει καποιος να δωσει μια σαφη απαντηση συμφωνα με τα μορια που πρεπει να πειασει καποιος για να μπει στην ΣΙ ως μηχανικος;

Εχω διαβασει ολο το forum και μια συγκεκριμενη απαντηση δεν εχω παρει...

ειδικη κατηγορια 18760... Γενικη σειρα 19040

ΒΑΣΩ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από ΒΑΣΩ »

Ικαρων ιπταμενοι (ΣΙ) γενικη σειρα 17363... Ειδικη κατηγορια 15554
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης