618 Μ/Κ ΤΠ - Πλάτη Έβρου

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΠΟΛΙΤΗΣ

618 Μ/Κ ΤΠ - Πλάτη Έβρου

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ »

Που ειναι το μηνυμα που περιμενε απαντηση; Απλα διαγραφηκε για αυτη την ευαισθησια μιλουσε! Απλα μας διαγραφετε Ε Λ Ε Ο Σ!
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 1
Επικοινωνία:

618 Μ/Κ ΤΠ - Πλάτη Έβρου

Δημοσίευση από Nassos »

ΠΟΛΙΤΗΣ έγραψε:Που ειναι το μηνυμα που περιμενε απαντηση; Απλα διαγραφηκε για αυτη την ευαισθησια μιλουσε! Απλα μας διαγραφετε Ε Λ Ε Ο Σ!

Τελικά στο 617 ή στο 618 υπηρετεί ο γιός σάς; Αν υπηρετεί στο 618 τότε γιατί γράψατε στο 617;

617 Μ/Κ ΤΠ (Έβρος)

...
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

618 Μ/Κ ΤΠ - Πλάτη Έβρου

Δημοσίευση από yandr »

ΠΟΛΙΤΗΣ έγραψε:Που ειναι το μηνυμα που περιμενε απαντηση; Απλα διαγραφηκε για αυτη την ευαισθησια μιλουσε! Απλα μας διαγραφετε Ε Λ Ε Ο Σ!
άλλος ένας έλεος.

Αν είχα 1 ευρώ κάθε φορά που το διαβάζαμε αυτό στο φόρουμ θα ήμουν παμπλούσιος!

Δε φτάνει που δεν ξέρουν να συμμετέχουν σε φόρουμ, πετάνε και ένα έλεος και ξεμπερδεύουν.
I1

618 Μ/Κ ΤΠ - Πλάτη Έβρου

Δημοσίευση από I1 »

618 μκ τ. Π. Γιωτα1 312. Σε δυο μηνες εχω κανει 6 βολες. Εκανα 6 μερες σκηνακια με κουβερτα βρεγμενη και 5 βαθμους κελισιου. Λιγοι ενοπλοι 2 μεσα μια εξω και που σε ακομα. Η ταβερνα δεν υπαρχει πλεον. Αυτο που μου εκανε μεγαλυτερη εντυπωση ειναι το τρεξιμο μετα το πρωινο.7 μηνες ακομα ειναι πολυ αλλα θα περασει.
ΛΥΤ 618 ΜΚΤΠ 294

618 Μ/Κ ΤΠ - Πλάτη Έβρου

Δημοσίευση από ΛΥΤ 618 ΜΚΤΠ 294 »

ΠΩΩΩ τι μου θυμισατε τωρα... Λοιπον 294 λελε. Απο το τεχνικο στην Πατρα με στειλανε Πλατη. Ρωτάω έναν Εποπ που είναι το 618 ΜΚΤΠ; Και μου λεει "αααα ειναι εύκολο να το βρεις. Πηγαινε στο χαρτη. Βρες την πινεζα... Ε η Πλατη ειναι λιγο παραπανω... Χαχχαχα Τωρα γελαω αλλα τοτε μου κοπηκαν τα ποδια... Ηταν και η εποχη που ειχε σκοτωθει ενας δοκιμος στον Εβρο και τα χα κανει πανω μου... Κανονικα!
Ξεκινησαμε απο Πατρα με λεωφορεια, μετα τρενο κλασικα απο σταθμο Λαρισης και εφτασα στο στρατοπεδο μετα απο 26 ωρες συνολικα!
Λοιπον οσοι πατε εκει μην φοβηθειτε τιποτα... Ηταν εντονη εμπειρια και μεγαλο το δεσιμο μεταξυ των φανταρων. Πολυ σημαντικο. Εκπαιδευση, τρεξιμο, σκοπιες, ασκησεις με αρματα, αντεπιθεσεις σε λοφους στα συνορα, σχοινιακια με 40 βαθμους, τρομερα τοπια, φυλακια απεναντι απο Τουρκία... Και ***** τα σκηνικα. Τοτε βλαστημας την ωρα αλλα η αναμνηση δεν περιγραφεται μετα... Μετα θα ειστε περηφανοι γι αυτο που περασατε και θα σας μεινουν και 2-3 καλοι φιλοι... Φανταστειτε οτι μετα πηρα μεταθεση Αθηνα στην ΜΦΑΤ στο Χαιδαρι και ηθελα να γυρισω πισω στον Εβρο... Μου το λεγανε αυτο πριν και δεν το πιστευα.
Στα αρνητικα ειναι οι Εποπ. Βεβαια εξαρταται που θα πεσεις αλλα υπαρχουν πολλοι κομπλεξικοι τσοπανηδες που θα στα πρηξουν λιγο. Αλλα μεχρι εκει. Αν εισαι σωστος εισαι οκ.
Παρόλο που πηγα μεγαλος και που μου εγινε ο κ... Νααα αν ξαναπηγαινα Πλατη θα πηγαινα...
ΘΗΤΕΙΑ με γραμματα κεφαλαια.
Αλχιας

618 Μ/Κ ΤΠ - Πλάτη Έβρου

Δημοσίευση από Αλχιας »

618ΜΚ ΤΠ... Οτι και να πω ειναι λιγο...312 ειμαι και ακομα τα πραγματα ειναι αισχος. Πολυ προβλεπε και δεν συμαζευεται... Οποιος ερθει καλη τυχη.
Υ. Γ.: Και φυσικα η Συλβια (γνωστη και ως η Βουλγαρα) δεν το εχει κουνισει απο δω.
ερμης

618 Μ/Κ ΤΠ - Πλάτη Έβρου

Δημοσίευση από ερμης »

Παιδια ειμαι σειρα 312 στην πλατη εβρου! Τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα οσο τα περιμενα και πιστευα οτι θα ειναι πριν ενα μηνα που ηρθα εδω αλλα ουτε και οσο τα σκφτεστε καποιοι εκει εξω που ακομη δεν εχετε ερθει εδω... Η αληθεια ειναι οτι ειμαστε αρκετα αποκομμενοι απο τον πολιτισμο... Οι εξοδοι γινονται μονο στο χωριο πλατη στο οποιο υπαρχουν 3 καφε με ιντερνετ μια πιτσαρια και μια ταβερνουλα... Τα σ/κ κατεβαινουμε ορεστιαδα που εκει τα πραγματα γινονται λιγο καλυτερα! Χρειαστηκα περιπου 2 βδομαδες για να καταλαβω που ειμαι... Αλλος μπορει να χρειαστει λιγοτερο η περισσοτερο... Ομςς οσο πιο συντομα τοσο το καλυτερο για να μην τρελαθειτε... Μολις καταλαβετε που ειστε και για ποσο τοτε θα περασετε καλα! Το φαγητο ειναι αρκετα καλο και το κψμ ανω του μετριου! Θερμανση για την ωρα υπαρχει μονο στο πρωτο κτηριο αλλα αν δεν κανω λαθος φτιαχνουν και το δευτερο... Εχω κι εγω μια ανησυχια για το κρυο κλπ αλλα ρε παιδια να σας πω και κατι αλλο; Ειμαστε υποχρεωμενοι να το περασουμε αυτο και θα το περασουμε ολοι μας... Σκεφτειτε οτι μερα που περναει δεν ξαναπερναει και οτι αυτοι οι 9 μηνες θα ειναι οι μοναδικοι 9 μηνες στην ζωη μας που καποιος αλλος καθοριζει τις κινησεις μας... Προσωπικα να σας πω οτι ειμαι 26 χρονων και αφησα μια πολυ καλη ζωη στο εξωτερικο για να υπηρετησω... Ωστοσο καθε μερα στο μυαλο μου λεω οτι ειμαι ακομη πιο κοντα στο τελος! Καλη θητεια σε ολους μας και να θυμομαστε ολοι οτι ολα στη ζωη ειναι μια εμπειρια και πρεπει να παρουμε ενα μαθημα... Αυτοι οι 9 μηνες ισως ειναι για καποιους ενα προπαρασκευαστικο σταδιο για την ζωη τους! Σημασια εχει τι θα κανουμε ολοι μας μετα τον στρατο στην πολιτικη μας ζωη και οχι εκει μεσα...
Δεσ

618 Μ/Κ ΤΠ - Πλάτη Έβρου

Δημοσίευση από Δεσ »

Παιδια παρακαλω... λιγα λογια για το στρατοπαιδο Πλατη Εβρου τι παιζει εκει περα. Παει το αγορι μου με μεταθεση αυριο 8/12/2010 και θα ηθελα λιγες πληροφοριες.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

618 Μ/Κ ΤΠ - Πλάτη Έβρου

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεσ έγραψε:Παιδια παρακαλω... λιγα λογια για το στρατοπαιδο Πλατη Εβρου τι παιζει εκει περα. Παει το αγορι μου με μεταθεση αυριο 8/12/2010 και θα ηθελα λιγες πληροφοριες.

το από πάνω κείμενο ας πούμε δεν σε καλύπτει ;
Αλεξανδρος

618 Μ/Κ ΤΠ - Πλάτη Έβρου

Δημοσίευση από Αλεξανδρος »

Μαγκες και μενα εφυγε το αδερφακι μου και παει τωρα απο καλαματα στην πλατη, και με ολα αυτα που διαβαζω δεν ξερω τι να πρωτοπιστεψω. Απο οτι καταλαβα παντως ειναι θεμα τυχης αν πεσεις σε καλους ανωτερους και σωστα ατομα. Τι να πω, ελπιζω να περασουν γρηγορα...
Λαυαριδης Τασος

618 Μ/Κ ΤΠ - Πλάτη Έβρου

Δημοσίευση από Λαυαριδης Τασος »

248 σειρά 97 Γ ΕΣΣΟ 618 ΜΤΠ χωρίς Κρίτων Μουτζουρέα (διοικητής τότε) Είνε σαν μπουγάτσα χωρίς κρέμα.

Πάντως υπάρχουν ακόμα έντονες και καλές αναμνύσεις.

312

618 Μ/Κ ΤΠ - Πλάτη Έβρου

Δημοσίευση από 312 »

Υπιρετο στο 618 μκ τπ και εχω μονο να σας πω οτι δν υπαρχει χειροτερο στρατοπεδο απο αυτο... Πριξιμο... Βρισιμο... Πικσιμο...28 μερες μεσα 1 εξω! Ψοφοκρυο και καθε μερα εκπεδευση αισχος... ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΑ ΑΝΕΠΙΘΙΜΙΤΩΝ!
Αιας246

618 Μ/Κ ΤΠ - Πλάτη Έβρου

Δημοσίευση από Αιας246 »

Θα μου πει κανεις τι γινετε με τους επιστρατους εκει;

tromy
Πολίτης
Πολίτης

618 Μ/Κ ΤΠ - Πλάτη Έβρου

Δημοσίευση από tromy »

245 σειράΠεστα ρε Τάσο... Δύσκολες μέρες αλλα με πολλές αναμνησεις

Αιας246

618 Μ/Κ ΤΠ - Πλάτη Έβρου

Δημοσίευση από Αιας246 »

Σειρα 246 παω επιστρατος εκει σε ενα μηνα!
απο εκπαιδευση τι λεει αξιζει τον κοπο; Ασκησεις εχει;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες