Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2008Α)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
Μην απογοητεύεσαι. Άλλωστε στο στρατό οι σπουδές μετράνε μόνο σε συγκεκριμένες ειδικότητες. Στο όπλο σου και στην ειδικότητα σου εκπαιδεύεσαι μέσα στον στρατό οπότε...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 14
Ακριβώς, όπως τα λέει το παλικάρι... Εντάξει δηλαδή, μην τα ισοπεδώνουμε κ όλα!!! Όλοι για μία θέση παλεύουμε κ δεν υπάρχουν διακρίσεις σε μορφωμένους κ μη, όλοι έχουμε τα ίδια δικαιώματα!!!kallitexnis έγραψε: Μην απογοητεύεσαι. Άλλωστε στο στρατό οι σπουδές μετράνε μόνο σε συγκεκριμένες ειδικότητες. Στο όπλο σου και στην ειδικότητα σου εκπαιδεύεσαι μέσα στον στρατό οπότε...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Καλημέρα παιδιά σε 'ολους. Τι κάνετε; Να σας ρωτήσω μήπως ξέρετε πόσες αιτήσεις γίνανε σύνολο για επόπ.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
Μπορείς να βασιστείς σε κάποιον γι'αυτό; Μόνο το ΓΕΣ το ξέρει αυτό. Άλλοι λένε ότι είναι 1.500 άλλοι 9.500... Ποιός ξέρει...MARINAIIII έγραψε:Καλημέρα παιδιά σε 'ολους. Τι κάνετε; Να σας ρωτήσω μήπως ξέρετε πόσες αιτήσεις γίνανε σύνολο για επόπ.
Εγω ρε φιλε ομως δεν ξερω τι θα πει τριτοβαθμια εκπαιδευση! Εγω γυμνασιο εβγαλα και αυτο με το ζορι! Αυτη τη προκυρηξη την περιμενα 1 χρονο περιπου! και συνεχεια ακουγα " αυτο το μηνα θα βγει" και δεν εβγαινε ποτε! Και να σου πω κατι; Τις σπουδες που εκανες εσυ δεν τις εκτιμαω καθολου! Τις φτινω κιολας αμα θες! Υπαρχουν παλικαρια με πτυχια πολλα τα οποια ενω ξερουν τι ειναι δεν το παιζουν! Ειναι σωστοι κ βαζουν τον εαυτο τους μαζι με ολους τους αλλους! Εγω δεν η8ελα να δημιουργηθει ολο αυτο αλλα με αναγκασε ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ! Ο καθ'ενας ξερει τα ορια του! Ξερει ποσο αντεχει και ξερει τι ζηταει! Γιαυτο αλλωστε δηλωσα ΕΔ! Στεναχωριεμαι οταν βλεπω ατομα μορφωμενα να μιλανε ετσι! Ειναι κριμα.. Ειλικρινα.. Μεσα σου μπορει να εισαι μορφωμενος αλλα εισαι και βρωμικος! Αυτα απο εμενα.. Δ θελω να συνεχιστει αλλο.
Υπάρχει και ένα που γράφει 125.000 
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
yandr έγραψε:Υπάρχει και ένα που γράφει 125.000
καλα αυτο αποκλειεται!!! Το 9.500 με 10.000 μου φαινεται πιο αληθηνο
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
τι 9.500 τι 10.000, και να μαθεις στην τελικη ακριβως τι εγινε; να ξερεις οτι πολλοι που στειλνουνε τα χαρτια τους δεν ερχονται στις εξετασεις για πολλους κ διαφορους λογους. τον ιανουαριο θα ξερεις ακριβως ποσες αιτησεις και αναλυτικα με νουμερα ποσοι δεν ηρθαν, ποσοι περασαν κτλπ.
-
- Στρατηγός
Καλώς ήρθες στο φόρουμ ως μέλοςlolita έγραψε:τι 9.500 τι 10.000, και να μαθεις στην τελικη ακριβως τι εγινε; να ξερεις οτι πολλοι που στειλνουνε τα χαρτια τους δεν ερχονται στις εξετασεις για πολλους κ διαφορους λογους. τον ιανουαριο θα ξερεις ακριβως ποσες αιτησεις και αναλυτικα με νουμερα ποσοι δεν ηρθαν, ποσοι περασαν κτλπ.

Aυτα που εγραψα μεχρι εδω ξερω ότι ειναι σκληρα και δεν τα συνηθιζω. Δεν ειναι του χαρακτήρα μου. Αλλα βλέπω ότι μερικοι ''σπάζονται'' πολύ εύκολα. Γνωρίζουν τι εστι στρατός; αυτα θα τα αντιμετωπίζετε σε καθημερινή βάση. Όσοι έχουν υπηρετήσει γνωρίζουν καλά. Οι υπόλοιποι ας φροντίσουν να ενημερωθούν...
YΓ: Φίλε Κων/νε να ξερεις ότι οι Πτυχιουχοι ανεβάζουν το επίπεδο των ΕΠ. ΟΠ. Γι αυτο να παρακαλάτε να περασουν όσο το δυνατόν περισσότερη. Η αντιμετώπιση απο τους ανωτέερους θα ειναι καλύτερη για όλους.
YΓ: Φίλε Κων/νε να ξερεις ότι οι Πτυχιουχοι ανεβάζουν το επίπεδο των ΕΠ. ΟΠ. Γι αυτο να παρακαλάτε να περασουν όσο το δυνατόν περισσότερη. Η αντιμετώπιση απο τους ανωτέερους θα ειναι καλύτερη για όλους.
-
- Στρατηγός
Γιατί δεν μου απαντάς; Θα ήθελα να μου απαντήσεις...a kala έγραψε:Aυτα που εγραψα μεχρι εδω ξερω ότι ειναι σκληρα και δεν τα συνηθιζω. Δεν ειναι του χαρακτήρα μου. Αλλα βλέπω ότι μερικοι ''σπάζονται'' πολύ εύκολα. Γνωρίζουν τι εστι στρατός; αυτα θα τα αντιμετωπίζετε σε καθημερινή βάση. Όσοι έχουν υπηρετήσει γνωρίζουν καλά. Οι υπόλοιποι ας φροντίσουν να ενημερωθούν...
πολλοι θα κανουν τις 30 καμψεις με την ψυχη τους!
-
- Στρατηγός
Κωνσταντίνε μου ειλικρινά σου εύχομαι να πάνε όλα καλά... Το ξέρω ότι θα αγαπήσεις πολύ τη δουλειά σου διότι θα το κάνεις με πολύ ζήλο!!! Ούτως ή άλλως φαντάροι θα είμαστε όλοι, δεν θα υπάρχει διάκριση σε μορφωμένος ή μη, όλοι θα έχουμε τις ίδιες υποχρεώσεις!!! Κοίτα εσύ να είσαι καλά προπονημένος κ τίποτα να μην χαλάει τη ζαχαρένια σουΚωσταντινος έγραψε: πολλοι θα κανουν τις 30 καμψεις με την ψυχη τους!

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
στο νταλιπη μου ειπαν σημερα οτι οι αιτησεις ειναι περιπου 8000
Παιδια να ρωτησω κατι; στα αποτελεσματα σας, σας βγαλανε κ ειδικοτητα; εμενα το μονο που μου λεει ειναι ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ κ οτι δινω στις 29/10 ... σημαινει κατι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης