Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 56
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Φίλε κοναν21 οι υπηρεσίες που θα κάνεις δεν είναι συγκεκριμένες παίζει ρόλο και σε ποιο τμήμα θα τοποθετηθείς
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 15
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Τα γενια 3 ημερων επιτρεπονται?
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Οχι μεσα στην σχολη οταν τελειωσει την σχολη καποιος ειδικος φρουρος...
-
- Στρατηγός
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Αν δεν φαίνονται στο επιτρέπουνε αλλιώς θα φας πρόστιμο
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Ρωταω γιατι εχω δει αστυνομικους οχι απλα με γενια 3 ημερων αλλα με κανονικα γενια... Και εγω θα ηθελα να αφηνω γενια 3 ημερων... Γ'αυτο.
-
- Στρατηγός
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Εγώ πάντως που έχω 2 φίλους δεν τους αφήνουνε και μάλιστα έχουνε φάει και πρόστιμα επειδή είχανε πάει αξύριστοι
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Δεν υπαρχει ενστολο σωμα-πλην του ναυτικου που να επιτρεπονται τα γενια! με ποια λογικη δηλαδη θα επιτρεπονταν στους ε. φ ! δυσκολο να εχεις δει αστυνομικους ενστολους με γενια περισσοτερο της μιας μερας ! πολλοι συναδερφοι, κακως βεβαια, δεν ξυριζοντε καθε μερα αλλα μερα παρα μερα ! αν γινει αντιληπτο απο προισταμενο τους καλει σε απολογια κ τρωνε προστημο.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Εγω προσωπικα οταν ειχα παει να βγαλω ταυτοτιτα αυτο που μου εβγαλε ειχε μεγαλα γενια... Και πριν λιγο καιρο ειδα και εναν αλλο στο ιδιο αστυνομικο τμημα ο οποιος ειχε γενια... Και ο αλλος που μου ειχε βγαλει τευτοτιτα ενω εχουν περασει 4 χρονια παραμενει να εχει γενια...
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Με την εκδοση ταυτοτητων ασχοληται το τμημα ασφαλειας! Εμεις μιλαμε παντα για ενστολους ! Εννοηται οτι σε υπηρεσιες ασφαλειας εχουν γενια-μουστακια-σκουλαρικια κ οτιδηποτε χρειαζεται για να αποκρυψουν την ταυτοτητα τους.
νομιζω οτι κ ολοι το γνωριζουν αυτο...
μην μου πεις τωρα οτι εχεις δει κ καποιον αδειουχο να εχει γενια...
νομιζω οτι κ ολοι το γνωριζουν αυτο...
μην μου πεις τωρα οτι εχεις δει κ καποιον αδειουχο να εχει γενια...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Δικιο εχεις μαλλον εκανα λαθος! Στο αστυνομικο τμημα της περιοχης μου ειχα παει τι να πω...
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Σε καθε περιοχη που υπαρχει αστυνομικο τμημα υπαρχει κ τμημα ασφαλειας εντελως ανεξαρτητο με διαφορετικες αρμοδιοτητες διοικητη κ προσωπικο κ υπαγεται διοικητηκα σε αλλη υποδιευθυνση. Δηλαδη εντελως διαφορετικη υπηρεσια στην οποια οι ενστολοι για να πανε πρεπει να μετατεθουν.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Μονο μεσα στην σχολη απαγορευετε... Οταν βγεις απο την σχολη και παλιοσεις λιγο κανεις οτι θελεις... Ενταξει δεν αφηνεις πολλα γενια γιατι προκαλεις αλλα μπορεις να αφησεις!
-
- Στρατηγός
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Τι να παλιώσεις δημήτρη; Δεν είσαι φαντάρος... Αστυνομικός είσαι
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Ειδικοί φρουροί (ΕΦ)
Ενωω να περασει λιγος καιρος... Δεν γινετε να πας σε ενα τμημα και αμεσος να κανεις οτι θελεις... Πρεπει να περασει λιγος καιρος... Ενωειτε οτι η αστυνομια δεν ειναι στρατος! Γ'αυτο μπορεις να κανεις καποια παραπανω πραγματα στην αστυνομια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης