Όριο ηλικίας για προκηρύξεις ΕΠΟΠ (2009)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 17
Νόνη παρατήρησε ότι στην φετινή προκήρυξη έλεγε ως το 1982! Διότι σύμφωνα με την ημέρα κατάταξης που ήταν 19 Ιανουαριου 2009, εισαι 27 χρονων! Αρα δεν μπορεις να εισαι 28 και να μπεις! Επομενως μεχρι και 27... Αδικο! Διοτι θα μπορουσαν να παιρνουν και οσους ειναι 28 χρονων... Τεσπα, ακρη δεν βγαζουμε ποτε με αυτους
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
Δεν ξέρω τι να πώ με αυτά τα όρια ηλικίας !
το 82 ή 28 μου έχουν σπάσει τα νεύρα εγώ είμαι 27 αλλα το 81 μάλλον δεν ξέρω να κάνω προσθεσή και τσάμπα κάθομαι και χτυπιέμαι σε προπονήσης και δείνω ένα σκασμό λεφτά !
έιναι η μόνη μου λίτροση να μπώ ΕΠΟΠ και δεν ξέρω τι να κάνω !
το 82 ή 28 μου έχουν σπάσει τα νεύρα εγώ είμαι 27 αλλα το 81 μάλλον δεν ξέρω να κάνω προσθεσή και τσάμπα κάθομαι και χτυπιέμαι σε προπονήσης και δείνω ένα σκασμό λεφτά !
έιναι η μόνη μου λίτροση να μπώ ΕΠΟΠ και δεν ξέρω τι να κάνω !
ΝΟΝΗ μου γιατι δεν κάνεις ενα τηλ στη στρατολογία ή στο ΓΕΣ, για να σου λύσουν την απορία με το όριο ηλικίας. Φοβάμαι μη σου πουμε κατι που δεν ισχυει και απογοητευθει. Θα ήταν πολυ ασχημο να γίνει αυτό..
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
πήρα τηλ. αλλα άκρη δεν έβγαλα πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω !!! η Αεροπορία παίρνει αν είσαι μέχρη 31,12,1981Μαρίνα1 έγραψε:ΝΟΝΗ μου γιατι δεν κάνεις ενα τηλ στη στρατολογία ή στο ΓΕΣ, για να σου λύσουν την απορία με το όριο ηλικίας. Φοβάμαι μη σου πουμε κατι που δεν ισχυει και απογοητευθει. Θα ήταν πολυ ασχημο να γίνει αυτό..
Περιμενε να βγει τοτε η προκύρηξη και βλέπεις πως θα κινηθεις αργοτερα... Τωρα για κάποιους μήνες διαφορα δεν σε κοβουνε πιστευω..
Καλημέρα, περιμένω την προκήρυξη για εποπ αεροπορίας αλλά το Μάρτη κλείνω τα 28... Οπότε την ξεχνάω λόγω ορίου ηλικίας ή υπάρχει κανένα παραθυράκι για να ελπίζω;
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
α, ξέχασα, το ότι έχω τελειώσει ΑΕΙ μετράει καθόλου; Παρατήνει δηλαδή το όριο;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
γεια σου george δεν το νομίζω αλλα καλό θα ήταν να ρωτήσης ΓΕΣ η Στρατολογία !!! Αν είσαι το 81 πολύ πιθανών να σε πάρουν !!! Εμένα έτσι τουλάχιστων μου είπαν που είμαι του 81 από την στρατολογία !!!george έγραψε: α, ξέχασα, το ότι έχω τελειώσει ΑΕΙ μετράει καθόλου; Παρατήνει δηλαδή το όριο;
Τα ιδια ορια ηλικιας εχουν Γιωτα ολα τα σωματα.
γραψτε λαθος... δν ειδα την 2η σελιδα.286_lele έγραψε:Τα ιδια ορια ηλικιας εχουν Γιωτα ολα τα σωματα.
Νομίζω οτι οτι ισχυει για ολους τους ΕΠΟΠ. Θα σε γελάσω τωρα ειναι 26; Ειναι 28; Αυτή τη στιγμή μου διαφευγει. Εσυ ποσο εισαι αν επιτρεπεται;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 17
Συγνωμη που επεμβαινω, ειναι μεχρι 28, δλδ μεχρι η εκαστοτε προκηρυξη που θα βγαινει πρεπει να εισαι μεχρι 27... Αν εισαι 28 δεν σε παιρνει ηλικιακα, μεχρι δηλαδη 28, οχι και 28
Δεν προκειτε για εμενα. Αλλα ι ηλικια του ειναι στα 42 αλλα εχει επαγγελματικο δηπλωμα!
Ελα βρε ΙΛΛι μου που εισαι να μας δωσεις τα φωτα σου και εχω σπάσει το κεφάλι μου να θυμηθώ το οριο τοση ωρα!illy έγραψε:Συγνωμη που επεμβαινω, ειναι μεχρι 28, δλδ μεχρι η εκαστοτε προκηρυξη που θα βγαινει πρεπει να εισαι μεχρι 27... Αν εισαι 28 δεν σε παιρνει ηλικιακα, μεχρι δηλαδη 28, οχι και 28
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης