Τατουάζ και στρατιωτικές σχολές
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 3
Νωμιζω οτι δεν υπαρχει προβλημα... Σε κοβουν μονο αν φαινετε με την καλοκαιρινη στολη
-
- Ταγματάρχης
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
19adonis92 έγραψε:Νωμιζω οτι δεν υπαρχει προβλημα... Σε κοβουν μονο αν φαινετε με την καλοκαιρινη στολη

Παιδια εχω μια απωρια... Εχω τατουαζ στο στηθος μου και θελω να περασω στυα... Λετε να υπαρξει καποιο προβλημα;
Εχω ενα τατουαζ αρκετα εμφανες και μεγαλο στο στηθος μου και θελω να περασω μονυμος υπαξιωματικος ουκ θα με κοψουν;
Παιδια εχω μια απωρια... Εχω τατουαζ στο στηθος μου και θελω να περασω στυα... Λετε να υπαρξει καποιο προβλημα?
-
- Ταγματάρχης
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior

-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Fanis έγραψε:Για τα τατου ξερεται κατι;
οταν μπαινεις δεν πρεπει να εχεις τιποτα.
μετα σαν αξιωματικος μπορεις να εχεις παντου εκτος κατω απο το μπρατσο και στο λαιμο.
δηλαδη να μην Φαινεται με το θερινο πουκαμισο
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Γεια σας παιδεια, εγω θελω να μπω σχολη ευελπιδων στα σωματα, αλλα εχω ενα πολυ μικρο τατουαζ στην εσωτερικη μερια του καρπου μου, λετε να με κοπσουν;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Εγω θελω να βαλω αγελαδινο χαλκα στην μυτη, να ξυρισω το μαλλι και κανω tribal τατουαζια στο κεφαλι οπως ο Kerry King. Μπορω μετα να παω ευελπιδων; Μην στεναχωριεστε ομως. Εαν δεν μπορεσετε να μπειτε στρατιωτικες σχολες, τοσα τσιρκα υπαρχουν. Ολο καπου θα βρειτε να δειξετε το ταλεντο σας... ...
αχααχαχ πες τα ρε φιλε! Ελεος πια! Δν παλευονται...ΔΕΑ_ (ΤΘ) _ΤΑΜΜΥ έγραψε:Εγω θελω να βαλω αγελαδινο χαλκα στην μυτη, να ξυρισω το μαλλι και κανω tribal τατουαζια στο κεφαλι οπως ο Kerry King. Μπορω μετα να παω ευελπιδων; Μην στεναχωριεστε ομως. Εαν δεν μπορεσετε να μπειτε στρατιωτικες σχολες, τοσα τσιρκα υπαρχουν. Ολο καπου θα βρειτε να δειξετε το ταλεντο σας...
ΕΛΛΑΣ
-
- Υπολοχαγός
Οντως ο καθενας το μακρυ κ το κοντο του... Ο στρατος ειναι μια νοοτροπια με την οποια δεν εχουν καμια σχεση αυτες οι (κατ εμε) αηδιες
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
ΔΕΑ_ (ΤΘ) _ΤΑΜΜΥ έγραψε:Εγω θελω να βαλω αγελαδινο χαλκα στην μυτη, να ξυρισω το μαλλι και κανω tribal τατουαζια στο κεφαλι οπως ο Kerry King. Μπορω μετα να παω ευελπιδων; Μην στεναχωριεστε ομως. Εαν δεν μπορεσετε να μπειτε στρατιωτικες σχολες, τοσα τσιρκα υπαρχουν. Ολο καπου θα βρειτε να δειξετε το ταλεντο σας...
λίγοι στο στρατό έχουν τατουάζ;
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Οχι στο στρατο δν εχουν λιγοι... Απλα αυτοι πιστευω τα εκαναν μετα! Πιστευω το 90% απο αυτους... Μν πω το 100%Black_Knight έγραψε:ΔΕΑ_ (ΤΘ) _ΤΑΜΜΥ έγραψε:Εγω θελω να βαλω αγελαδινο χαλκα στην μυτη, να ξυρισω το μαλλι και κανω tribal τατουαζια στο κεφαλι οπως ο Kerry King. Μπορω μετα να παω ευελπιδων; Μην στεναχωριεστε ομως. Εαν δεν μπορεσετε να μπειτε στρατιωτικες σχολες, τοσα τσιρκα υπαρχουν. Ολο καπου θα βρειτε να δειξετε το ταλεντο σας...
λίγοι στο στρατό έχουν τατουάζ;
ΕΛΛΑΣ
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Εγω προσωπικα φιλε Black Knight σε 17 μηνες δεν ειχα δει κανενα να εχει τατουαζ. Πολυ πιθανον να εχει κοσμος και να το εχει κανει σε σημειο που δεν φαινεται. Το σχολιο μου πηγαινε στο εξης: Εχουν αναφερει εδω μεσα καποια παιδια υπο ποιες προυποθεσεις επιτρεπεται ενα τατουαζ και σε ποια μερη του σωματος. Δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι να ανατρεξει καποιος στις σελιδες του θεματος και να ενημερωθει απο το να κοπαναει που εχει τατουαζ και αν επιτρεπεται?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες