Προκήρυξη σπουδαστών ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ (2008)
ΑΚΟΥΣΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ... ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 5
- Επάγγελμα: ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
Στην αρχη μας εβαλαν σε ενα αμφιθεατρο και μας εδωσαν δυο χαρτια στα οποια στο ενα επρεπε να ζωγραφισουμε μια γυναικια και μια ανδρικη φιγουρα και στο αλλο να κανουμε μια αυτοπεριγραφη. Μετα μπαιναμε ενας ενας στην αρχη στο ψυχολογο και μετα στο ψυχιατρο και μας ρωτουσαν διαφορα εμενα με ρωτησε ο πρωτοε γιατι θελω να παω στρατο και αν με ενοχλει που θα ειμαι συνεχεια σε μεταθεσεις. Και αλλος την ιδια ερωτηση μου εκανε αλλα γενικα ειναι πολυ χαλαρες ερωτησεις
eleni sti έγραψε:Στην αρχη μας εβαλαν σε ενα αμφιθεατρο και μας εδωσαν δυο χαρτια στα οποια στο ενα επρεπε να ζωγραφισουμε μια γυναικια και μια ανδρικη φιγουρα και στο αλλο να κανουμε μια αυτοπεριγραφη. Μετα μπαιναμε ενας ενας στην αρχη στο ψυχολογο και μετα στο ψυχιατρο και μας ρωτουσαν διαφορα εμενα με ρωτησε ο πρωτοε γιατι θελω να παω στρατο και αν με ενοχλει που θα ειμαι συνεχεια σε μεταθεσεις. Και αλλος την ιδια ερωτηση μου εκανε αλλα γενικα ειναι πολυ χαλαρες ερωτησεις
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ... ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΘΑ ΗΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 5
- Επάγγελμα: ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
Δεν κανει τιποτα.. :) Και εσυ οτι αλλο θες να με ρωτησεις και το ξερω ευχαριστως να σου απαντησω..
Με ποσοστό 90%; Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής; Σήμερα εδώθη βεβαίωση από το Λύκειο , περί κωσμιωτάτης διαγωγής , χωρίς παραιτέρω λεπτομέρειες...
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΟΧΙ ΥΠΟΔΕΚΑΝΕΑΣ... ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ..Μαρία Αυγουστή έγραψε:Με ποσοστό 90%; Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής; Σήμερα εδώθη βεβαίωση από το Λύκειο , περί κωσμιωτάτης διαγωγής , χωρίς παραιτέρω λεπτομέρειες...
Ευχαριστώ
δηλωση στο λυκειο τον φλεβαρη
δηλωση τις στρατιωτικες σχολες τον απριλη
εξετασεις ψυχοτεχνικων , υγιεονομικων κ αθληματων στον ιουνιο για ολους... το 10% αφορα παλιοτερους αποφοιτους
δηλωση τις στρατιωτικες σχολες τον απριλη
εξετασεις ψυχοτεχνικων , υγιεονομικων κ αθληματων στον ιουνιο για ολους... το 10% αφορα παλιοτερους αποφοιτους
Έχουν σκεφτεί να βάλουν τη Σ. Μ. Υ. ή την Ευελπίδων και στο 1ο Επιστημονικό Πεδίο; Είναι άδικο να ευνοούνται μόνο οι της Θετικής ή της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης γι'αυτές τις σχολές επειδή νομίζουν οι στρατιωτικοί ότι αυτοί που ξέρουν Μαθηματικά είναι πιο έξυπνοι από αυτούς που μπορούν να μάθουν παπαγαλία την Ιστορία σε δευτερόλεπτα!! Γιάτι να βασανιζόμαστε με περίεργους συντελεστές(0,4 Έκθεση και 0,7 Μαθηματικά)για να πετύχουμε το όνειρό μας;
ΞΕΦΥΛΛΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΜΕ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΕΙΔΑ ΟΤΙ Η ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 5ο ΕΠΙΣΤ. ΠΕΔΙΟ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΕΞΕΝΕΨΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ΟΠΟΤΕ ΞΕΦΥΛΛΙΖΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΣΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ 5ο ΠΕΔΙΟ. ΛΟΓΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΟΙΤΑΞΑ ΣΤΟ INTERNET ( ΣΤΟ ΥΠ. ΠΕ. Θ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ) ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ Η ΣΣΕ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ 5ο ΠΕΔΙΟ. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΣΣΕ ΑΛΛΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ 5ο ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ 4ο ΠΕΔΙΟ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤ. ΠΕΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤ. ΠΕΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Παρε θετικη/τεχνολογικη κατευθυνση με μαθημα επιλογης τις "αρχες οικονομιας" αν θυμαμαι καλα για να μπορεις να δωσεις και για 5ο και για 4ο πεδιο!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
καλησπερα ρε παιδια ποτε διενεργουνται οι πκε για τις σχολες των ενοπλων δυναμεων για το ακαδιμαικο ετος 2008;
Πρεπεί να πάρεις τηλέφωνο στη σχολή πρώτης προτίμησης για να σου πει(αν έχουν πρώτα δεχτεί τα χαρτιά σου, γιατί μπορεί να έχουν απορριφθεί)τις ημερομηνίες που θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις σου και την ομάδα που σε έχουν τοποθετήσει. Οι ημερομηνίες ποικίλουν. Σε κάθε περίπτωση, τηλεφωνησέ τους για να μάθεις ή μπες στην ιστοσελίδα της σχολής που έβαλες πρώτη στη στρατιωτική δήλωση.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΣΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ.
συμφωνω με τον καλλιτεχνη γιατι αδικουνται πολλα παιδια
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Φίλε Giannis91 είμαι ένας απ'τους αδικημένους. Φέτος θα ήμουν 3άρι και θα πήγαινα για 4άρι στη ΣΣΕ αλλά δυστυχώς δεν είμαι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες