Μάγειρας στο στρατό
Μάγειρας στο στρατό
Δήλωσε το και αν είσαι τυχερός, στη περίπτωση δηλαδή που δεν επαρκούν οι επαγγελματίες μάγειρες (από σχολές μαγειρικής), τότε θα σε πάρουνε.
Να ξέρεις όμως ότι σαν μάγειρας θα είσαι στο πόδι από το πρωϊ μέχρι το βράδι.
Να ξέρεις όμως ότι σαν μάγειρας θα είσαι στο πόδι από το πρωϊ μέχρι το βράδι.
Μάγειρας στο στρατό
Γεια σας παιδες. παρουσιαζομαι κορινθο μεσα νοεμβρη.
εχω τελειωσει μαγειρικη (ιεκ). ποιες οι πιθανοτητες να μπω η να μην μπω δηλωνοντας το στο στρατο;
εχω τελειωσει μαγειρικη (ιεκ). ποιες οι πιθανοτητες να μπω η να μην μπω δηλωνοντας το στο στρατο;
Μάγειρας στο στρατό
ΚΑΓΓΕΛΟΣ έγραψε:Γεια σας παιδες. Παρουσιαζομαι κορινθο μεσα νοεμβρη.
εχω τελειωσει μαγειρικη (ιεκ). Ποιες οι πιθανοτητες να μπω η να μην μπω δηλωνοντας το στο στρατο;
Από τη στιγμή που έχεις πτυχίο, γιατί να μην σε δεχτούν;
Όσοι κατέχουν πτυχίο μαγειρικής και έχουν προηγούμενη εμπειρία σε μαγειρεία είναι σίγουρο ότι επιλέγονται ως μάγειρες.
...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
Μάγειρας στο στρατό
Γιατί είναι μπουρδέλο η κατάσταση. Είδα εγώ παληκάρι που είχε βγάλει ιεκ σχολή οδηγών και τον κάνανε μάγειρα. Και μάγειρα που τελείωσε σχολή να τον κάνουνε οδηγό
επίσης εμένα χωρίς δίπλωμα οδήγησης με κάνανε driver
...

...
Μάγειρας στο στρατό
Γεια. κατεταγη στο 585 ΤΠ αργος ορεστικο 16-11-2010 εχω πτυχιο τεχνικος μαγειρικης απο ιεκ και επισιτιστηκων ξενοδοχειακων απο επας θα παρω την ειδικοτητα αυτη. δηλωσα κυπρο ευχαριστω. αν θα παω κυπρο θα εχω την ειδικοτητα αυτη.
Μάγειρας στο στρατό
natrio έγραψε:Γεια. Κατεταγη στο 585 ΤΠ αργος ορεστικο 16-11-2010 εχω πτυχιο τεχνικος μαγειρικης απο ιεκ και επισιτιστηκων ξενοδοχειακων απο επας θα παρω την ειδικοτητα αυτη. Δηλωσα κυπρο ευχαριστω. Αν θα παω κυπρο θα εχω την ειδικοτητα αυτη.
Όσοι έχουν πτυχίο μαγειρικής συνήθως γίνονται μάγειρες.
Για να πάς Κύπρο σαν μάγειρας πρέπει να είσαι και Ενοπλος (Ι1, Ι2)
Μάγειρας στο στρατό
Παιδιά, εγώ εχω ακομα λιγο καιρο για το στρατο αλλα θελω να ρωτησω...
εχω τελιωσει σχολη μαγειρκης (ιεκ) αλλα περιμενω για την ημερομηνια πιστοποιησης για να δωσω για το πτυχιο...
υπαρχει περιπτωση να με παρουν μαγειρα στο στρατο ;
δεν εχω καποια προυπυρεσια εκτος απο τις πρακτικες που εκανα για τη σχολη,2 καλοκαιρια
εχω τελιωσει σχολη μαγειρκης (ιεκ) αλλα περιμενω για την ημερομηνια πιστοποιησης για να δωσω για το πτυχιο...
υπαρχει περιπτωση να με παρουν μαγειρα στο στρατο ;
δεν εχω καποια προυπυρεσια εκτος απο τις πρακτικες που εκανα για τη σχολη,2 καλοκαιρια
Μάγειρας στο στρατό
Ναι φίλε υπάρχει περίπτωση.
Μάγειρας στο στρατό
Τι να σου πώ τώρα;
Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά με αυτά τα πράγματα!
Μάγειρας στο στρατό
Οταν θα παρουσιαστεις θα το αναφερεις οτι εχεις βγαλει τει μαγειρικης και θα σε παρουνε, τι στο δ#$%λο τοσο μ!@@#ες 8α ειναι?
Μάγειρας στο στρατό
D.Y.K έγραψε:Τι να σου πώ τώρα;
φιλε Chrisss Και εγω θα συμφωνησω με την ανωτερω αποψη. Θεμα τυχης ειναι. Πολλες φορες το λαμβανουν υπ'οψιν, πολλες οχι. Και εγω σαν εποπ που ειμαι, ειχα προυπηρεσια μηχανικου αυτοκινητων και την ειχα καταθεσει εκτος του πτυχιου που πιστοποιουσε τις σπουδες μου στη συγκεκριμενη ειδικοτητα, και τελικα κατεληξα ενα πασπαρτου στο πεζικο.
Μάγειρας στο στρατό
Γεια σας, θελω μια αμεση απαντηση γιατι την τεταρτη παρουσιαζομαι. Ειμαι μαγειρας με χαρτι απο σχολη, εχω δουλεψει και σαν πρακτικη ς ενα 5αστερπξενοδεοχειο της αθηνας, Για να παω σε λεσχη αξιωματικων πρεπει να κανω καποια συγκεκριμενη ενεργεια;
Μάγειρας στο στρατό
βαλε μεσο.χρηστος έγραψε:Γεια σας, θελω μια αμεση απαντηση γιατι την τεταρτη παρουσιαζομαι. Ειμαι μαγειρας με χαρτι απο σχολη, εχω δουλεψει και σαν πρακτικη ς ενα 5αστερπξενοδεοχειο της αθηνας, Για να παω σε λεσχη αξιωματικων πρεπει να κανω καποια συγκεκριμενη ενεργεια;
- Αλεξανδρος_9007
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Μάγειρας στο στρατό
χρηστος έγραψε:Γεια σας, θελω μια αμεση απαντηση γιατι την τεταρτη παρουσιαζομαι. Ειμαι μαγειρας με χαρτι απο σχολη, εχω δουλεψει και σαν πρακτικη ς ενα 5αστερπξενοδεοχειο της αθηνας, Για να παω σε λεσχη αξιωματικων πρεπει να κανω καποια συγκεκριμενη ενεργεια;
ποιο ευκολο να γινεις στην μοναδα σου βοηθος μαγειρα παρα να μπεις στην λεσχη αξιωματικων! Βρες ενα βυσμα οπωσδηποτε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες