11ο ΣΠ (Σύνταγμα Πεζικού) - Τρίπολη
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Και τι λεει ρε αγορινα ο Παπαδεας; Και κατι τελεθταιο ξερεις και για τιν κρητη τιποτα;
Ο παπαδεας εαν εισαι ενταξει και πανω απ'ολα τυπικος ειναι μια χαρα ο ανθρωπος! Οσο για την κρητη τι αποριες εχεις φιλε μου; Σχετικα παντως με το δοκιμιλικι υπαρχει σχετικη ενοτητα ωπου μπορεις να βρεις ολες τις πληροφοριες που ψαχνεις!
ΥΓ : Ρε μαγκες ειχα ακουσει οτι ο Συνταγμαρχης ξεκινησε την καριερα του 'τοτε' με τον θεσμο των ΔΕΑ.
Ισχυει;
Ξερει κανεις πληροφοριες;
ΥΓ : Ρε μαγκες ειχα ακουσει οτι ο Συνταγμαρχης ξεκινησε την καριερα του 'τοτε' με τον θεσμο των ΔΕΑ.
Ισχυει;
Ξερει κανεις πληροφοριες;
Ρε ψαρακια... Μη μασατε! Πατε να περάσετε την τελευταία καβλαντα της ζωής σας... ΔΕΑ ήμουν και γω. Τριπολη παρουσιαστηκα, πηγα ΣΕΑΠ/ΚΡΗΤΗ, μετα ΕΒΡΟ και μετα εκπ/της στην Τριπολη παλι. Περασαν 13 χρονια και ακομα τα θυμάμαι και θυμαμαι επισης ότι σκεφτομουν και "φοβομουν¨οπως εσεις. Μια ***** ιδεα είναι ο στρατος... Τωρα μαλιστα που τον κανανε *****. Στην Τριπολη ήμουν απο τους σκληρους ΔΕΑ αλλα δικαιος απο ότι λεγανε οι στρατιώτες μου και απο τότε εχω μόνο φιλους. Μη ψαρώνετε και να θυμάστε οτι εσείς μια μέρα θα φυγετε, τα καραβάνια θα είναι εκει για πάντα. ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ... Και δοκιμοι να γίνετε μόνο αν γουσταρετε το Στρατο γιατι αλλιώς θα είστε γραφικοι και οι μονιμάδες ***** θα σας ανεβάζουν μ* θα σας κατεβάζουν...94Δ ΕΣΣΟ.(ΟΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΉΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ)
Γεια σας και εγώ παρουσιάζομαι Τρίπολη στις 10 νοεμβρη θέλω να ρωτήσω μετά από πόσες μέρες γίνεται η ορκωμοσία και μετά από πόσες μέρες φεύγω. Θέλω να έρθω στον τόπο μου τα Χανιά η έστω Κρήτη τι πρέπει να κάνω
Γεια σας παρουσιάζομαι 9 Νοεμβρίου Τρίπολη για δώστε πληροφορίες κινητά χωρίς κάμερα επιτρέπονται; Υπνόσακοι; Άδειες ποτε έχουμε ορκομωσία ποτε γίνεται και άλλα σχετικα Ευχαριστώ.
Το ΚΕΝ είναι πολύ καλό. Πέτρινα κτίρια. Γενικά προσεγμένο.
Εξαίρεση αποτελούν οι χέστρες και γενικότερα τα μπάνια.
Κινητά ΧΩΡΙΣ κάμερα επιτρέπονται.
ΜΕ κάμερα απαγορεύονται και σας τα παίρνουν κατά την εισοδό σας στην πύλη οπότε πάρε κανά μπουρούχι την πρώτη μέρα και στην πορεία βλέπεις.
Την πρώτη σου άδεια θα την πάρεις μετά την ορκομωσία που συνήθως γίνεται μετά τις πρώτες 11 μέρες.
Εξαίρεση αποτελούν οι χέστρες και γενικότερα τα μπάνια.
Κινητά ΧΩΡΙΣ κάμερα επιτρέπονται.
ΜΕ κάμερα απαγορεύονται και σας τα παίρνουν κατά την εισοδό σας στην πύλη οπότε πάρε κανά μπουρούχι την πρώτη μέρα και στην πορεία βλέπεις.
Την πρώτη σου άδεια θα την πάρεις μετά την ορκομωσία που συνήθως γίνεται μετά τις πρώτες 11 μέρες.
Γεια χαρα σε ολους! μερικες ερωτησεις θα ηθελα να κανω και αν θα μπορουσε καποιος εμπειρος να μου απαντησει θα του χρωστουσα χαρη... πρωτον, καποιος απο βορεια Ελλάδα και συγκεκριμενα λαρισα και συν τοις αλλοις προστατης οικογενειας που πηγαινει μετα τη τριπολη; Δευτερον, βοηθαει πουθενα αν καποιος εχει καποιο πτυχιο ανωτατης σχολης; Και τριτον, οι μεγαλυτεροι σε ηλικια (πχ 25-26) τυγχανουν ηπιοτερης συμπεριφορας απο τους μικροτερους; Ευχαριστω πολυ
Γεία χαρά σε όλους παρουσιάζομαι τρίπολη τώρα το Νοέμβριο, ξέρει κανείς να μας πως είναι τώρα
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Καλημερα,
Σημερα με ειπαν οτι παρουριαζομαι 11 νοεμβριου στην 11ο Τριπολη.
Πως ειναι εκει;
Σημερα με ειπαν οτι παρουριαζομαι 11 νοεμβριου στην 11ο Τριπολη.
Πως ειναι εκει;
Ρε παιδια δηλαδη ημαρτον δεν υπαρχει καποιος που ειναι μέσα να μας πςσ ειναι η κατασταση τωρα, ποιοι λοχοι ειναι καλοι πιο οχι, οποιος ξερει ας απαντησει μην γραφετε παπαρολογιες οπως ο άλλος με την ψαροσουπα
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Τελικα εγω δεν παω στο 11ο... Αλλα στο 124 λαθος δικο μου... :D
Καλησπέρα σε όλους. Εγώ υπηρέτησα στο 11ο Γ' ΕΣΣΟ 2008. Λογω ηλικίας 45 μερες όλες Τρίπολη εννοείται. Ημουν τυχερός.2ος Λόχος, Λοχαγός Τζήρος (καλός και πάνω απ'όλα ΣΩΣΤΟΣ) Και διμοιρήτης ανθυπασπιστής Κάγκας.(Απλά ΑΠΑΙΧΤΟΣ). Φαγητό καλό γιατί πέτυχα μάγειρες (2) στη σειρά μου από σχολή ΣΕΦ οπότε μάλλον δεν μπορώ να κρίνω. Για τον τρίτο λόχο οτι είπαν και οι άλλοι... ΜΑΚΡΥΑ. Α... Και για τον Παπαδέα... Αν είσαι τυπικός και εντάξει κηγιέται καλά. Αλλιώς κράτα αποστάσεις.
παιδια αυριο παρουσιαζομαι! Πολυ αγχος! Μπορειτε να μου δωσετε πληροφοριες γρηγορα; Μετα απο ποσες μερες ορκιζομαστε; Πως συμπεριφερονται στους νεοσυλεκτους; Οταν βρεχει πολυ τι γινετε;

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες