625 ΤΠ - Ιωάννινα (Τεθωρακισμένα)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: διάβασμα,κυνήγι,πουλιά
Κάποτε είμουν και΄και΄γω στον 3ο Λόχο. Τη μου θυμήσατε

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
- Ενδιαφέροντα: θεατρο-ποδοσφαιρο-γυναικες
- Επάγγελμα: ξενοδοχειακος υπαλληλος
- Επικοινωνία:
Κυριοι καλησπερα κ καλη χρονια... Να σας θυμησω οτι ειμαι απλι εξω με αδειουλα... Πωγ μρε παιδια με κουραζουνε εκει π[ερα αστα να πανε... Τεσπα παληκαρια να στε καλα κ καλη χρομνια να χουμε κ του χρονου σπιτια μας
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Καλησπέρα παίδες... Παρουσιάζομαι στο 625 ΤΠ στις 10-2-09... Αντε με το καλό να έρθω να σας βρω... Κανένα σχόλιο για το κέντρο; Τπτ που να προσέξω; ;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
Νεο καλος ναπας... Χαλαρωσε δεν ειναι τιποτα σπουδαιο... Ειναι μεχρι να ορκιστεις κ το παν ειναι να εισαι προβλεπε... Χαλροσε κ απολαυσε το... Ψαξε να βρεις κ κανα να μπενετε μαζι γιαναχειςπαρεα... Ειναι μεγαλο καλο αυτο...
-
- Στρατιώτης
Ευχαριστώ νά'σαι καλα... Να σου πω την αλήθεια δεν είμαι καθόλου αγχωμένος... Τώρα το τι θα γίνει οταν με το καλό θα μπω θα δείξει... Οσο για την παρέα που ανέφερες ειναι ακόμη 4-5 γνωστοί μου απο Μέγαρα που θα παρουσιαστούν στις 9/2/09 στο Πεζικό. Αλλά μαυροσκούφης μέχρι στιγμής μόνο το δικό μου χαρτί λέει πάνω... Για να δούμε...
Μπορει να μου πει καποιος τι ακριβως θα κανοθμε οταν μπουμε στο κεντρο κ ποσες μερες μετα περιπου ειναι η ορκομοσια;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
Παιδια καλησπερα... Κ καλη θητεια ναεχετε. Να κανονιζετε συνεχεια βδομαδα με βδομαδα για καφε για να βρισκεστε κ αν τα λετε πο συχνα. Τ απραγαματ ειναι ευκολα πανω... Θα σας τρεξουνε λιγο στην αρχη αλλα μετα θα ειστε καθημερινη εξοδου μεχρι να ερθουν οι μεταθεσησας... Αν μπορειτε κ θελετε καντε κατι να μειντε αμεταθετο... ατομα απο τον προηγουμενη εσσο τωρα βρισκοντε σε ολλα τα συνορα της ελλαδος κ τους παιζει 1-30... εγω ημουνα ο οργανωτηςτης προηγουμενης εσσο... Παιδια ενας χρονος ειναι θα περασει... Χαλαροστε κ απουλαυστε τον,
30 μέσα 1 έξω; ! Πωπω, χοντρή εμπλοκή!
Πραγματικά εύχομαι στα παιδιά κουράγιο. Χειρότερο πράγμα δεν υπάρχει.
Πραγματικά εύχομαι στα παιδιά κουράγιο. Χειρότερο πράγμα δεν υπάρχει.
Μπαινω γιαννενα αδερφια στις 9/2/09 με ειδικοτητα οδ. Αυτ. Και χωρις διπλωμα. Τι παιζει εκει ξερει κανεις; Ελπιζω να περασουμε δεν ειναι τπτ 365 μερες-52 εβδομαδες -12 μινες- δεν πιστευω να θελετε και σε ωρες. Καλο στρατωτικο να εχουμε
-
- Στρατιώτης
Καλημέρα παίδες... Επιτέλους σπίτι μου με άδεια ορκομωσίας... Το 625 ΤΠ και ειδικότερα ο 3ος Λόχος που με βάλανε είναι πολύ καλός. Ο Λοχαγός τυπικότατος χωρίς να τρέχει τους πάντες και στη συνέχεια εμάς, και γενικότερα επικρατεί ένα όμορφο κλίμα. Αυτά για την ώρα...
625ΤΠ >3ος Λόχος >7ος Θάλαμος
625ΤΠ >3ος Λόχος >7ος Θάλαμος
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα σε ολους! Για το στρατοπεδο ιωαννινων τη γνωμη εχετε, εχει υπηρετησει κανεις εκει; Γιατι εχω ακουσει τα χειροτερα.
-
- Στρατιώτης
Καλησπερα φίλε Σωτήρη... Παρουσιάστηκα στις 10-2-09 στο 625ΤΠ στο Πέραμα Ιωαννίνων και μετατέθηκα μόλις προχτές. Οτι και αν σου έχουν πει για το 625 ειναι ψεμματα. Θεωρείται ενα απ'τα πιο προβλεπόμενα στρατόπεδα Της χώρας αλλά ειναι μια χαρά. Ειδικά ο 3ος λόχος που Ήμουν εγώ ήταν άψογος. Τυπικός αλλα και ο πιο χαλαρός ίσως Λόχος του 625ΤΠ. Τα δε Γιάννενα είναι ίσως το ιδανικότερο μέρος για εξόδους στρατιωτών. Πολύ νέος και ωραίος κόσμος να συναντήσεις και ειδικότερα φοιτητόκοσμος. Οπότε γενικά είναι ένα καλό κέντρο για να καταταγείς αν τύχει να πας εκεί. Για οτι άλλο χρειαστείς απο πληροφορίες εδώ είμαστε.
Ελατε μαγκες μια χαρα ειναι στα γιαννενα. Εγω ειχα μπει πριν κανα 2 μηνο μεσα τον φλεβαρη και ηταν μια χαρα εκτος απο το κρυο που με ειχε ριξει τελειως. Προσπαθηστε να μπειτε στον 5 λοχο ειναι ζωαρα και πολυ καλους αξιωματικους εχει. Απο φαγητο δεν λεει κατι το ιδιαιτερο αλλα στις εξοδους θα δειτε πολλες ωραιες παρουσιες γιατι εχει πολυ φοιτητικο κοσμο. Καλη θητεια να εχετε μαγκες και ολα θα περασουν πολυ γρηγορα
Παιδια μηπως μπορει να μας πει κανεις παλιος τι παιζει με την εκπαιδευση; Και αν τελικα ολοι καταληγουν οδηγοι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες