523 ΤΠ - Μαυροδένδρι Κοζάνης
Δεν ξερω ποτε παρουσιαζομε αλλα απο τα κεντρα μου ηπαν οτι θα παψ μαυροδεντρη.
Απ' ότι βλέπω στα λεγόμενά σας δεν θα περάσουμε και άσχημα εμείς οι νέοι. Εύχομαι καλη θητεία σε όλα τα παιδιά, καλό κουράγιο και πάνω απ' όλα υπομονή.2010 ΕΣΣΟ Δ'
Καλή αντάμωση στα όμορφα.
Καλή αντάμωση στα όμορφα.
Σε γενικές γραμμές καλά είναι παιδιά... Μην αγχώνεστε... Στρατόπεδο είναι βέβαια, έχει τρέξιμο, ψυχική πίεση, αλλά αφού τα κατάφερα εγώ, πιστέψτε με, μπορεί ο καθένας...
Δίκιο έχεις.
Γεια σας παιδια μπαινω β ΕΣΣΟ 3/5/2011 στο μαυροδενδρι 523 ΤΠ αλλα μ εχουν για σωμα καταταξης τεθωρακισμενα μπορει να μ πει καποιος τι γινετε κ καποια πληφορεια ευχαριστω πολυ
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
πανος έγραψε:Γεια σας παιδια μπαινω β ΕΣΣΟ 3/5/2011 στο μαυροδενδρι 523 ΤΠ αλλα μ εχουν για σωμα καταταξης τεθωρακισμενα μπορει να μ πει καποιος τι γινετε κ καποια πληφορεια ευχαριστω πολυ
Γεια σου Πάνο, και εμένα 3/5 Τεθωρακισμένα Κοζάνης οδηγός αυτοκινήτου.
τα λεμε και εδώ με κανα δύο παιδιά της σειράς μας:
/forum/forum_posts.asp?TID=8330&PN=1
Καλησπερα παιδεια παρουσιαζομαι 2/5/2011 523 ΤΠ - Μαυροδένδρι Κοζάνης και ειμαι απο Τρικαλα θα ηθελα να μαθω μερικα πραγματα...
Για παραδειγμα πως ειναι τα πραγματα εκει και Εαν μπορω να παρω τα αυτοκινιτο μου μαζι... Ευχαριστω
Για παραδειγμα πως ειναι τα πραγματα εκει και Εαν μπορω να παρω τα αυτοκινιτο μου μαζι... Ευχαριστω
Απαγορεύεται η δημοσίευση ονομάτων Αξιωματικών.
Nasso γνοριζεις να μου πεις ομως; Αν ειναι να γραφτω να μου στειλεις προσωπικο μηνυμα
Δεν γνωρίζω, αλλά και να γνώριζα δεν θα σ'το έλεγα.
Γεια σας παιδια και εγω 22/11/2011 523 τπ πεζικο κοζανι απο θεσσαλονικι ιπαρχι κανενας να ποθ παροθσιαζετε αυτην την περιοδο; Ελπιζω να ειναι κλ και να μην φαμε μεγαλι πικρα
Καλησπέρα σε όλους! Λοιπόν λίγα λόγια για το 523ΤΠ! Καλές εγκαταστάσεις, για Στρατόπεδο πάντα. Ήρεμα γενικότερα. Το φαγητό δεν ήταν και τέλειο αλλα τρωγοταν! Εγω μπήκα 2010 Γ ΕΣΣΟ 312 σειρά! Γρήγορα πέρασαν οι μέρες εκει και τα στελέχοι τότε Τα περισσότερα ήταν νορμαλ, αυτα αλλάζουν βέβαια με την πάροδο του χρόνου. Μια συμβουλή σε οποίον θέλει να ακούσει, η αλήθεια είναι ότι το στρατόπεδο στέλνει πολυ Έβρο, εγω προσωπικά προτημουσα νησιά και για αυτο δήλωσα κιόλας και με έστειλαν νησί! Λέσβο! Πέρασα καλα παρότι σε μαύρο τάγμα! Αυτή βέβαια είναι η άποψη μου! Καλή θητεία και ο στρατός δεν είναι τίποτα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες