ΚΕΔΒ - Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων
και γω απο αθηνα ειμαι! ναι και γω αυτο καταλαβα οτι θα πεσει πολυ πηξιμο... Παιζει να μαστε στον 1ο λοχο επειδη μπαινουμε την πρώτη μέρα; Κατι τετοιο καταλαβα αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.. Ο πρωτος ειναι ο σχετικά καλυτερος από τους αλλους! Ασκησεις αβερτα και οι υπηρεσιες πολλές!
Δεν μπορώ να βρώ αν υπάρχει τρόπος να σου στείλω personal message σε αυτό το forum ώστε να ανταλάξουμε στοιχεία επικοινωνίας και να τα πούμε αναλυτικότερα... Αν μπορέσεις να βρείς κάτι, ενημέρωσε με!
Αλλιώς θα τα πούμε στις 11 του μηνός μέσα :)
Αλλιώς θα τα πούμε στις 11 του μηνός μέσα :)
apapan έγραψε:Δεν μπορώ να βρώ αν υπάρχει τρόπος να σου στείλω personal message σε αυτό το forum ώστε να ανταλάξουμε στοιχεία επικοινωνίας και να τα πούμε αναλυτικότερα... Αν μπορέσεις να βρείς κάτι, ενημέρωσε με!
Σε κανένα forum δεν μπορείς να στείλεις προσωπικό μήνυμα αν δεν έχεις πρώτα εγγραφεί.
Με λίγα λόγια, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό για να ανταλλάξετε μηνύματα.
Ευχαριστώ yandr!
Προφανώς PM χωρίς εγγραφή είναι αδύνατο, αλλά είχα ξεχάσει ότι δεν έχω εγγραφεί στο forum.
Προφανώς PM χωρίς εγγραφή είναι αδύνατο, αλλά είχα ξεχάσει ότι δεν έχω εγγραφεί στο forum.
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα Αντώνη και Νίκο, κι εγώ μπαίνω 11/8 ΚΕΔΒ Καλαμάτα. Κάποιος γνωστός μιας φίλης μου ήταν πριν λίγο καιρό εκεί (προηγούμενη σειρά) και δεν έκανε τόσα παραπόνα όσα βλέπω εδώ στο φόρουμ, μετά ήρθε Χαιδάρι για κανά μήνα και τώρα έφυγε για Μυτιλήνη πριν λίγες εβδομάδςες νομίζω. Έχω ακούσει όμως ότι έχει κέντρο εκπαίδευσης και στον Πύργο, αλλά δε το έχω διασταυρώσει. Χαιδάρι ήξερα κι εγώ... Αντώνη κι εγώ από Αθήνα είμαι...
θα πιξεις... χαχαχαχαχαχχααα... χωρις πλακα, καλα ειναι θα περασεις ωραια μην τους ακους
Και εγώ παιδιά 11/8 Καλαμάτα. Ο ξαδερφός μου που ήταν εκει μέχρι πρίν 2 εβδομάδες μου είπε ότι πέρασε αφάνταστα. Τον πήγαινε 1 μέσα 2 έξω.
Καλημέρα παιδιά! Κι εγώ μπαίνω 11/8. Όλα καλά θα πάνε, μην σκάτε. Τα λέμε εκεί.
Κώστας
Κώστας
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΗΚΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ;
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Κ ΑΠΟ ΚΑΨΩΝΙΑ;
ΕΓΩ ΜΠΑΙΝΩ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ Κ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Κ ΑΠΟ ΚΑΨΩΝΙΑ;
ΕΓΩ ΜΠΑΙΝΩ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ Κ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.
γειά σας!! ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα αν μπορεί κανείς να με βοηθήσει.. το αγόρι μου στις 11 αυγούστου παρουσιάστικε στη θήβα και σήμερα θα πάει ως διαβιβαστής στη Καλαμάτα και μετά Κάλυμνο! μπορεί να μου δώσει κάποιος πληροφορίες για Καλαμάτα(πώς ειναι τα πράγματα εκεί, αν είναι αυστηρά, αν εχει αγγαρίες και οτι άλλο νομίζετε οτι θα βοηθούσε) και μετά αν γίνεται και για Κάλυμνο για να ξέρω και εγω τι παίζει και να ενημερώσω και το αγόρι μου τι γίνεται!! ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων:))))))
Δεν είναι άσχημα στην Καλαμάτα. Αν γίνονται τα προβλεπόμενα, εμφάνιση, κρεβάτι στρωμένο και δεν πουλάς μαγκιά και νταηλήκια, καλά είναι. Καθαρά είναι, πληντήριο, σίδερο για τα ρούχα έχει, το φαί είναι πολύ καλό αλλά σχετικά λίγο γιατί ο μ******ς που είναι στα μαγειρία είναι ευθυνόφοβος και βάζει λίγο γιατί "πάντα δε φτάνει" και στο τέλος πετάνε ταψιά και ταψιά φαγητού.
Ο διοικητής είναι καλός και όχι κανένας καραβανάς. Τα άλλα στελέχη σε γενικές γραμμές είναι καλά. Έχει και 2-3 βλάκες που ρίχνουν καμπάνες γιατί δεν τους χαιρέτησες και κάτι χαζομάρες τέτοιες αλλά είναι λίγοι. Αυτό το καιρό όμως επειδή έφυγε κόσμος δεν έχει πολλές εξόδους γενικά.
Και να μην ξεχάσω, απο τις ανηφόρες θα κάνει πόδια ο μικρός!
Ο διοικητής είναι καλός και όχι κανένας καραβανάς. Τα άλλα στελέχη σε γενικές γραμμές είναι καλά. Έχει και 2-3 βλάκες που ρίχνουν καμπάνες γιατί δεν τους χαιρέτησες και κάτι χαζομάρες τέτοιες αλλά είναι λίγοι. Αυτό το καιρό όμως επειδή έφυγε κόσμος δεν έχει πολλές εξόδους γενικά.
Και να μην ξεχάσω, απο τις ανηφόρες θα κάνει πόδια ο μικρός!
Λάθος!
ο μάγειρας καλός είναι και καλά μεγειρεύει. Ο παπάρας που βάλαν για εστιάτορα είναι ο βλάκας. Αυτός με τα γυαλιά!
ο μάγειρας καλός είναι και καλά μεγειρεύει. Ο παπάρας που βάλαν για εστιάτορα είναι ο βλάκας. Αυτός με τα γυαλιά!
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες που δωσατε σχετικα με την Καλαματα!! Μηπως ξερει κανεις τιποτα για Καλυμνο συγκεκριμενα για Αστυπαλαια; Προσπαθησα να βρω πληροφοριες στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα τιποτα για Αστυπαλαια παρα μονο πληροφοριες για το νησι!! Αν ξερει καποιος το οτιδηποτε να ενημερωσει και μας:D!! Ευχαριστω και παλι!!!
Παιδια μου ηρθε το χαρτι Καλαματα Διαβιβασεις. Εχω ακουσει οτι παλευεται αν και θα βγω Ι3 απο τα γονατα(Ημουν ζωηρο παιδακι). Ειναι καλα;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Και εγω παρουσιαζομαι 10/11 Καλαματα διαβιβασεις. Εχω ακουσει οτι ολα ειναι καλα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες