Εποχικοί πυροσβέστες

Συζητήσεις για την Πυροσβεστική, τους Εθελοντές και Εποχικούς Πυροσβέστες, την ΕΜΑΚ, ΔΑΕΕ και τους μισθούς / μεταθέσεις
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Εποχικοί πυροσβέστες

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλά αντιπαρερχομαι τις ασυναρτησίες σου κοινώς πίπες και σου ξαναλέω. Δεν θα τον βάλουν ούτε τηλεφωνήτρια ούτε να κάθεται θα γίνει μάχιμος απλά σιγά μη ρισκάρουν αυτοί να οδηγήσει κάποιος ο οποίος δεν γνωρίζει σοβαρεψου ρε όρνιο για όνομα του Θεού και της Παναγίας. Άκουσε εκεί θα του ακυρώσουν την σύμβαση; Που τα έχεις δει αυτά; Και λες στον άνθρωπο ότι θα τον διώξουν, καλά δεν ντρέπεσαι καθόλου; Προφανώς και η ερώτηση ήταν ρητορική για το αν ντρέπεσαι καθώς φαίνεται οτι δεν έχεις παιδεία και τρόπους για να λες τέτοια πράγματα σε έναν άνθρωπο πού θέλει να πιάσει δουλειά και προφανώς αναγκάστηκε να δηλώσει οδηγός γιατί είχε παραπάνω μόρια, επικίνδυνε!
Επισκέπτης

Φίλε έχεις πρόβλημα η δεν καταλαβαίνεις τι γραφω, ούτε τη βάση στο σχολείο από ότι φαίνεται, δεν θα ασχοληθώ τώρα με σένα. Εσυ προτρέπεις συναδέλφους να γίνουν αργοσχολοι και να δηλώνουν οδηγοί ενώ δεν θα οδηγήσουν πότε, πραγματικά είσαι τυχερός που δεν είναι ιδιωτική η Πυροσβεστική γτ ούτε απέξω δεν θα περνούσες.
Επισκέπτης

Δεν είπα ότι θα τον/την διώξουν, του έγραψα τις περιπτώσεις. Εδω δεν έχουν διώξει άλλους για χειρότερα. Τωρα εσύ όταν το κάνουν και οι υπόλοιποι οδηγοί πήγαινε στη φωτιά με γαϊδούρια. Γτ ο οδηγός έχει ευθύνη του οχήματος, των συναδέλφων και εφόσον πηγές σε φωτιά θα ξέρεις ότι είναι ο πρώτος που παίρνουν από το κέντρο επιχειρήσεων να δώσει εικόνα.
Επισκέπτης

Το δεν έχω τα μόρια οπότε μπαίνω οδηγός γτ έχω πληρώσει το δίπλωμα δεν ξέρω εάν σου φαίνεται φυσιολογικό εσένα αλλά είναι εντελώς λάθος. Οποτε επικίνδυνος είσαι εσύ όχι εγώ.
Kakarot
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από Kakarot »

Ξέρει κανένας εδώ μέσα πώς είναι ο μισθός και τα έξτρα για να προγραμματίσουμε τη χρονιά μας για όσους πρέπει να νιακιαδουν σπίτι
Επισκέπτης

Ο μισθός είναι λογικά με την αύξηση 1000 φέτος πέρσι 956 και μετά είναι οι φωτιές. Τα νυχτερινά είναι 80 ευρώ και οι υπερωρίες αναλόγως πόσα πρόσθετα θα κάνεις και πόσα νυχτερινά. Αυτα εξαρτώνται από φωτιές και δείκτη επικινδυνότητας. Καθε χρόνο αυξάνονται κατά τον Αύγουστο και φυσικά δώρα Χριστουγέννων και αδειες-επιδοματα άδειας δεν παίρνουμε. Αυτα για να γνωρίζετε αυτοί που θα μπείτε τώρα τα οικονομικά σας πανω-κατω.
Επισκέπτης

Και τις άδειες πρέπει να σας τις δώσουν υποχρεωτικά γτ δεν πληρωνονται
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 30, 2025 11:40 am Να μάθουν να οδηγούν γτ δήλωσαν οδηγοί τότε δηλαδή παιδιά να έχουμε λίγο ενσυναίσθηση. Καο εγώ όταν μπήκα δεν ήμουν έμπειρος αλλα δεν ζήτησα να γίνω τηλεφωνήτρια. Να έχουμε αίσθηση καθήκοντος όλοι μπορούν να οδηγήσουν όχι αύριο αλλά σε 2 μήνες με εύκολο φυλάκιο και προοδευτικά να πηγαίνουν σε δύσκολες περιοχές υποθετικά. Κανεις δεν σου λέει να τρέχεις η να ανάβεις στο βουνό εάν δεν είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις αλλά αυτό απέχει από το να φας θέση οδηγού και να κάθεσαι τηλέφωνο ενώ δεν υπάρχουν οδηγοί.
Αυτό που λένε ότι όσοι οδηγοί δεν μπορούν να οδηγήσουν θα τους κάνουν τηλεφωνητές από πού προκύπτει; Τους βάζει στους σταθμούς να σηκώνουν τα τηλέφωνα?
Επισκέπτης

ΜΗ λέτε ότι σας κατέβει οι εποχικοί δεν ανακατεύονται με τηλέφωνα κτλ (δεν εκπαιδεύονται σε engage) κτλ. Απλά αν δουν ότι δεν τραβάει στα μεγάλα θα τον βάζουν οδηγό κρόνου, οδηγό διοικητή κτλ που εκεί θέλει β κατηγορία. Πάλι θέση οδηγού θα καλύπτει
Mars

Δημοσίευση από Mars »

Επειδή δεν απαντήθηκε η ερώτηση την ξανά θετο, ενημερώστε μας λίγο οι παλιοί τι παίζει από υπηρεσίες κάθε πότε πηγαίνεις κτλπ.
Καλή επιτυχία σε όλους!
Επισκέπτης

11 υπηρεσίες η 10 το μήνα 15 ώρες. Τωρα πως θα τις δουλέψεις ανάλογα τις ανάγκες λογικά θα δουλεύεις π. Χ.1/4/7/10 και πάει λέγοντας. Επιφυλακες οπότε σε καλέσουν και 24 ώρα εάν κανείς αντί 15 ώρα αυτά τα λίγα.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 30, 2025 7:46 pm 11 υπηρεσίες η 10 το μήνα 15 ώρες. Τωρα πως θα τις δουλέψεις ανάλογα τις ανάγκες λογικά θα δουλεύεις π. Χ.1/4/7/10 και πάει λέγοντας. Επιφυλακες οπότε σε καλέσουν και 24 ώρα εάν κανείς αντί 15 ώρα αυτά τα λίγα.
Άρα από ότι καταλαβαίνω τα 15ωρα είναι ανα τρείς ημέρες, επομένως τα 24ωρα αδερφέ ανα πόσες μέρες είναι;
Επισκέπτης

Το ίδιο είναι τουλάχιστον στη Δίπυν και στο κλιμάκιο που ήμουν και φυσικά θα βάλεις πλάτη σε μεγάλη φωτιά και τα κανονίζετε σε άλλο μήνα. Μη μπείτε με τη νοοτροπία τελείωσαν οι ώρες μου δεν έρχομαι επιφυλακή. Εγω είχα κάνει 3 νυχτερινά τζαπα αλλά την επόμενη σεζόν οπότε ζητούσα κάτι το έπαιρνα εκτός από δύσκολους μήνες.
Επισκέπτης

Εάν δεν κάνεις 15 Ώρο και κάνεις 24 Ώρο δεν παίρνεις ρεπό απλά πληρώνεσαι 80 ευρώ από τις 22:00-05:30 που είναι το Γ οκτάωρο συν πληρώνεσαι υπερωρίες. Σου λέω ότι γίνεται στη Δίπυν μου. Απλα να ξέρεις ανάλογα το διοικητή επειδή υπάρχει κενό μεταξύ 05:30-07:30 σχολουσαμε συνήθως 07:30 και πληρωνονασταν υπερωρίες. Τωρα εαν δουλεύεις άλλου και δεν έχει φωτιά εγώ προσωπικά ζητούσα να σχολιάσω π. Χ.06:30 γτ δούλευα 08:00 σε άλλη δουλειά και φυσικά δεν υπήρχε συμβάν. Σε φωτιά φίλε πήγαινα 06:00 για να αλλάξουμε τους προηγούμενους και είχε τύχει να σχολιάσω την επόμενη 10:00.
Mars

Δημοσίευση από Mars »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 30, 2025 8:26 pm Το ίδιο είναι τουλάχιστον στη Δίπυν και στο κλιμάκιο που ήμουν και φυσικά θα βάλεις πλάτη σε μεγάλη φωτιά και τα κανονίζετε σε άλλο μήνα. Μη μπείτε με τη νοοτροπία τελείωσαν οι ώρες μου δεν έρχομαι επιφυλακή. Εγω είχα κάνει 3 νυχτερινά τζαπα αλλά την επόμενη σεζόν οπότε ζητούσα κάτι το έπαιρνα εκτός από δύσκολους μήνες.
Μιας πού ήσουν δεν μας λες και τη παίζει με χρήματα καθαρά; Επίσης μια άλλη ερώτηση σε μια μεγάλη πυρκαγιά ενδέχεται να σε στείλουν έστω και αν είναι σε άλλο νομό; Η ισχύει μόνο για τούς μόνιμους αυτό; Άνοιξε μας λίγο τα ματια αδερφέ!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης