Επιλαχοντες ΕΜΟΔΕ (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Επιλαχοντες ΕΜΟΔΕ (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

nektarios2024 έγραψε: Τρί Νοέμ 12, 2024 2:14 pm Κανενα νεο και οτι εμαθα ηταν απο γνωστους.
Αυτό που έμαθες είναι από έγκυρη πηγή?
StrawDHat

Δημοσίευση από StrawDHat »

Η υπόθεση έχει πάει στο υπουργείο εσωτερικών και μέχρι πριν λίγες μέρες αυτό που ίσχυε ήταν ότι θα πάρουν όλους τους επιλαχόντες, τώρα οι εποχικοί βάλανε λυτούς και δεμένους για να μην πάρουν καθόλου επιλαχόντες και να ξανά βγεί καινούργια προκήρυξη και το υπουργείο εσωτερικών είναι 50-50.
nektarios2024

Δημοσίευση από nektarios2024 »

Εαν συμβαινει αυτο ξεφτιλα τι τους πειραξαμε εμεις που ειμαστε 190ατομα και στο φιναλε εμεις δεν τους παιρνουμε τις θεσεις σε μια προκυρηξη
αυτοι εχουν περισσοτερα μορια.
PyRos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7
Ενδιαφέροντα: ....
Επάγγελμα: Αγροτης

Δημοσίευση από PyRos »

Όταν βγήκε το φεκ έλεγε 650 θέσεις... Ότι φεύγει θα καλύπτεται. Τώρα μιλάνε για 300 νέες θεσεις πως θα πάρει 190 από επιλαχοντες; Και τ θα μείνουν 110 για νέα προκήρυξη; Είναι αντισυνταγματικο καταρχήν.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Δεν είναι αντισυγματικο!
nektarios2024

Εχουμε κανενα νεο ολοι κανουν την προσπαθεια τους εθελοντες εποχικοι εμεις :; :
Konjs

Δημοσίευση από Konjs »

:!: Καλησπέρα παιδιά! Είμαι κι εγώ επιλαχών της εμοδε. Ας δώσει αν είναι ευκολο κάποιος ένα όνομα να τον βρω στα σοσιαλ και να οργανωθούμε σε μια ομαδική.
nektarios2024

Ειδατε ο χρυσοχοιδης με προεδρικο διαταγμα αμεσως 600 θεσεις μπραβο σου λεει εγω εχω κενα θα παρω ατομα στο υπουργειο κλιματικης κρισης
δεν εχει κενα γιατι δεν κανουν κατι :; :
Konjs

Δημοσίευση από Konjs »

Σας είπα να οργανωθούμε να φτιάξουμε μια ομαδική. Τώρα τι κάνει το δικαιοσύνης κι όλα αυτά δεν με ενδιαφέρει. Εγώ βλέπω ότι καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια.
nektarios2024

Καλημερα λετε να βγει αληθινο το σαιτ βλοκο που εγραψε 300 δασοκομαντος οι οποιοι οι 190 επιλαχοντες εμοδε οι υπολοιποι διαγωνισμο + 150 οδηγοι.
αντε να δουμε ανακοινωθηκε ο προγραματισμος προσληψεων 2025
PyRos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7
Ενδιαφέροντα: ....
Επάγγελμα: Αγροτης

Δημοσίευση από PyRos »

Και οι 300 και οι 150 θα είναι νέοι διαγωνισμοι...
Kjs

Δημοσίευση από Kjs »

PyRos έγραψε: Παρ Νοέμ 29, 2024 2:54 pm Και οι 300 και οι 150 θα είναι νέοι διαγωνισμοι...
εσυ πυρρο που μιλάς για αντιστβταγνατικοτητες μηοως είσαι κομμένος στα αθλήματα και κόπτεσαι να βγει καινουρια ;
Emode2025

Δημοσίευση από Emode2025 »

Λοιπόν παιδιά ούτε κοροϊδεύω ούτε το παίζω έξυπνος δν έχω κάποιο λόγο άλλωστε δεν θα κερδίσω κάτι όποιος θέλει με πιστεύει όποιος θέλει όχι. Απλά επειδή κ εγώ πέρυσι πέρασα την ίδια φάση με εσάς σας τ λέω για να νιώσετε οι επιλαχόντες λίγο καλύτερα. Από έγκυρες πηγές θα πάρει τους επιλαχόντες …όχι όμως όλους…θα πάρει συγκεκριμένο αριθμό …μου είχαν πει πόσους αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς γύρω στους 140-150 κάπου εκεί. Τώρα δίκαιο ή άδικο δεν ξέρω καθόλου ο κάθε ένας το κοιτάει από την μεριά του…κ εγώ πολίτης ήμουν πέρυσι ήρθε η σειρά μ στον πίνακα κ μπήκα άλλοι μ λένε ότι είναι άδικο π μπήκα εγώ κ δν μπήκε ένας εποχικός. Αλλά για να έφτασε η θέση κ ν πάω για αθλήματα πάει να πει ότι κόπηκαν πάρα μα πάρα πολλοί εποχικοί πιο πριν άρα εγώ τους φταίω; ΟΧΙ οπότε παιδιά μην ακούτε κανένα για ποιο είναι δίκαιο κ πιο άδικο κάνεις δεν κλέβει κανενός τη θέση όλοι μπαίνουν με την αξία τους τα μόρια τους και την θέληση τους …καλή επιτυχία σε όλους
Kakol

Δημοσίευση από Kakol »

Λίγο υπομονή κάντε παιδιά θα ξεκαθαρίσουν όλα σε λίγες μέρες χθες κάλεσαν +3 επιλαχόν για εμοδε πρέπει να παρουσιαστούν μέχρι 15 του μήνα. Μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι θα βγει καινούργιος διαγωνισμός 300 + 150 οδηγούς γενικών 4 νέες εμοδε θα ενισχυθούν από παλιές Θεσσαλονίκη Αθήνα και ίσως Κοζάνη. Για τους επιλαχόντες θα πρέπει να σέβεστε τους εποχικούς πυροσβέστες και θα βγει καινούργια προκήρυξη εποχικών περίπου Απρίλιο που θα μπορείτε να μπείτε πρώτα εκεί γιατί σίγουρα θα έχει 400 κενά πέραν τούτου νέος διαγωνισμός εμοδε θα βγει η αρχές του άλλου μήνα αθλήματα αξιοκρατικά όπως 2024
StrawDHat

Δημοσίευση από StrawDHat »

Kakol έγραψε: Πέμ Ιαν 02, 2025 11:42 pm Λίγο υπομονή κάντε παιδιά θα ξεκαθαρίσουν όλα σε λίγες μέρες χθες κάλεσαν +3 επιλαχόν για εμοδε πρέπει να παρουσιαστούν μέχρι 15 του μήνα. Μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι θα βγει καινούργιος διαγωνισμός 300 + 150 οδηγούς γενικών 4 νέες εμοδε θα ενισχυθούν από παλιές Θεσσαλονίκη Αθήνα και ίσως Κοζάνη. Για τους επιλαχόντες θα πρέπει να σέβεστε τους εποχικούς πυροσβέστες και θα βγει καινούργια προκήρυξη εποχικών περίπου Απρίλιο που θα μπορείτε να μπείτε πρώτα εκεί γιατί σίγουρα θα έχει 400 κενά πέραν τούτου νέος διαγωνισμός εμοδε θα βγει η αρχές του άλλου μήνα αθλήματα αξιοκρατικά όπως 2024
Που κολλάει ο σεβασμός στους εποχικούς με το αν θα πάρει τους επιλαχόντες ρε φίλε;
Όσοι είναι επιλαχόντες με το σπαθί τους μάζεψαν τα μόρια και πέρασαν και τα αθλήματα. Επίσης μέσα στους επιλαχοντες είναι και πολλοί εποχικοί. Οπότε μην τα μπερδεύεις, δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες