Σημείωμα κατάταξης (2019)
Σημείωμα κατάταξης
Ναι, και αν θελεις να γινεις ΔΕΑ τους το λες/συμπληρωνεις[εγγραφα] θα Σε ρωτησουν κιολας, αν δεν θες απλα τους το λες και το γραφεις και στα πιθανα ερωτηματολογια που πολυ πιθανον θα συμπληρωσεις.
Σημείωμα κατάταξης
Παιδιά κι εμένα τόσο στο katataxi.army όσο και στο Σημείωμα Κατάταξης δεν μου γράφει μονάδα τοποθέτησης, αλλά μόνο Σημείο Υποδοχής!!1. Τι σημαίνει αυτό; Ότι η Μονάδα μου δεν έχει βγει ακόμη?
2. Υπάρχει τρόπος να την μάθω νωρίτερα ή τώρα μόνο στο Κέντρο πια όταν καταταγω;
Help!!!

2. Υπάρχει τρόπος να την μάθω νωρίτερα ή τώρα μόνο στο Κέντρο πια όταν καταταγω;
Help!!!

Σημείωμα κατάταξης
Ακριβώς δεν έχει βγει ακόμα η μονάδα σου.Θα πας εκεί και θα σου πούνε.
Σημείωμα κατάταξης
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε!Έχοντας μιλήσει με γνωστούς από προηγούμενες ΕΣΣΟ, νόμιζα ότι τη Μονάδα τοποθέτησης μας την ξέρουμε πλεον όλοι μας απ'την αρχη.
Για αυτό δεν μου κολλουσε και ρωτησα! Το συστημα ακομη βγαζει κενή την Μονάδα...
Οπότε όπως λες, στο κεντρο θα τη μαθω μάλλον
Για αυτό δεν μου κολλουσε και ρωτησα! Το συστημα ακομη βγαζει κενή την Μονάδα...
Οπότε όπως λες, στο κεντρο θα τη μαθω μάλλον

Σημείωμα κατάταξης
Στο katataxi.army.gr ούτε εμένα γράφει πια τη μονάδα, αλλά εμφανίστηκε εχθές όταν έβαλα τα στοιχεία μου στο stratologia.gr.
https://www.stratologia.gr/el/katataksi
https://www.stratologia.gr/el/katataksi
Σημείωμα κατάταξης
; Φιλε Cenarses, πράγματι στο stratologia.gr έχουν ανανεωθεί τα στοιχεία, αλλά εμένα πάλι μου βγάζει μόνο το σημείο που υποχρεούμαι να παρουσιαστω. Και όχι τη Μονάδα τοποθέτησης...
Σημείωμα κατάταξης
Γεια σας! Πηρα τηλεφωνο στο αστυνομικο τμημα της γειτονιας μου αφου με παρεπεμψε στο αρμοδιο τμημα ο υπαλληλος μου ειπε οτι εφοσον δε με εχουν παρει τηλεφωνο σημαινει δεν εχει ερθει ακομα... Πριν λιγο περασα και ο φυλακας μου ειπε, αποψε μετα τις 10 το βραδυ και αυριο μετα τις 8 το πρωι θα υπαρχει ατομο για ενημερωση.
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπερα. Παρουσιαζομαι 7/5 στην Κω αλλα δυστυχως δεν εχω ειδοποιηθει απο το ΑΤ της περιοχης μου για το σημειωμα, τους εχω επισκεφθει 2 φορες και δεν βρισκουν σημειωμα με το ονομα μου. Δεν εχω λαβει ουτε mail, ενω οι μερες περνανε και χρειαζονται διαδικασιες για τις οποιες ειναι απαραιτητο να το εχω στην κατοχη μου.
Εποικοινωνησα με τη στρατολογια και μου ειπαν οτι μπορω να το παρω απο το Ρουφ την Τριτη και αν δεν εχω καποια ειδοποιηση στο ενδιαμεσο... Εχει τυχει σε αλλον τετοια περιπτωση, ειναι γενικα εφικτο αυτο; Προσωπικα αν το γνωριζα θα ειχα παει εδω και μερες...
Εποικοινωνησα με τη στρατολογια και μου ειπαν οτι μπορω να το παρω απο το Ρουφ την Τριτη και αν δεν εχω καποια ειδοποιηση στο ενδιαμεσο... Εχει τυχει σε αλλον τετοια περιπτωση, ειναι γενικα εφικτο αυτο; Προσωπικα αν το γνωριζα θα ειχα παει εδω και μερες...
Σημείωμα κατάταξης
Έχουν τα σημειώματα κατάταξης και απλά δεν βρίσκουν το δικό σου;
Σε αυτήν την περίπτωση είναι πιθανό να χάθηκε το σημείωμα σου στην διαδρομή. Πήγαινε απλά στρατολογία να το παραλάβεις όπως σου είπανε.
Σε αυτήν την περίπτωση είναι πιθανό να χάθηκε το σημείωμα σου στην διαδρομή. Πήγαινε απλά στρατολογία να το παραλάβεις όπως σου είπανε.
Σημείωμα κατάταξης
Ναι έχουν παραλάβει και παραδώσει τα περισσότερα σημειώματα απο το Α. Τ. μου είπαν να ξαναπάω την Τριτη
Τελικά πήγα από σήμερα κιόλας στην στρατολογια και μου εκτύπωσαν άλλο,5 λεπτά διαδικασία
Τελικά πήγα από σήμερα κιόλας στην στρατολογια και μου εκτύπωσαν άλλο,5 λεπτά διαδικασία

- Giorgossss
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Σημείωμα κατάταξης
Καλημερα παιδια, παρουσιαζομαι Κω στο 282 Μ/Κ Τ/Π, στο katataxi army γραφει ως μοναδα τοποθετησης το 282, το ερωτημα ειναι, θα υπηρετησω εκει ολους τους μηνες που πρεπει να κανω παραμεθοριο, η θα παρουσιαστω εκει και μετα απο λιγες μερες θα με στειλουν αλλου πχ ψεριμο νισυρο κλπ;
Σημείωμα κατάταξης
Γεια σας!
Ελαβα την αναβολη μου στις 15/04/2019, η οποια ειναι μεχρι το 2023, καθως ειμαι φοιτητης στο Εθνικο Μετσοβιο Πολυτεχνειο Αθηνας. Στις 18/04/2019 μου τηλεφωνησαν, με μεγαλη μου εκπληξη, απο το ΑΤ της περιοχης μου για να παραλαβω ενα στρατολογικο σημειωμα. Αμεσως καλεσα στη στρατολογικη υπηρεσια της περιοχης μου και τους ανεφερα το περιστατικο και μου ειπαν οτι εχει γινει λαθος στο συστημα και να αγνοησω το σημειωμα καθως η αναβολη μου ισχυει κονονικα και οτι το σημειωμα που εστειλαν ειναι ακυρο. Σημερα,3/5/2019, με καλεσαν ξανα απο το ΑΤ της περιοχης μου και μου ειπαν οτι πρεπει οπωσδηποτε να παραλαβω το σημειωμα καθως ειναι η τελευταια δυνατη μερα παραλαβης, καθως γραφει οτι στις 6/05/2019 πρεπει να παρουσιαστω για καταταξη. Πηγα στο ΑΤ να το παρελαβω και τους ανεφερα οτι μου ειχαν πει απο τη στρατολογικη μου υπηρεσια, δηλαδη οτι το χαρτι δεν ισχυει και οτι εχει γινει λαθος. Ο αξιωματικος στο τμημα τσεκαρε ο ιδιος στο PC του, μεσα απο το site της stratologia.gr, οτι οντως εχω λαβει αναβολη, ωστοσο μου ειπε οτι ηταν υποχρεωμενος να με καλεσει να το παραλαβω, καθως σε περιπτωση μη-παραλαβης θα επρεπε να κινηθουν νομικες διαδικασιες κτλ. Επισης μου ειπε να καλεσω για αλλη μια φορα το γραφειο στρατολογιας μου για παν ενδεχομενο.
Θα ηθελα να ρωτησω εαν εχει συμβει σε καποιον αλλο κατι παρομοιο; Επισης, καθως επεται Σαββατοκυριακο, με το ΓΣΥ μου μπορω να επικοινωνησω το γρηγοροτερο τη Δευτερα (6/05/2019), που ειναι και η μερα η οποια αναγραφεται ως ημερομηνια παρουσιασης μου, πιστευετε οτι υπαρχει πιθανοτητα να προκυψει καποιο προβλημα ή θα εχουν καταλαβει απο τη αρμοδια υπηρεσεια καταταξης οτι εχω αναβολη μεχρι το 2023;
Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας και σας ευχομαι οτι καλυτερο!
Ελαβα την αναβολη μου στις 15/04/2019, η οποια ειναι μεχρι το 2023, καθως ειμαι φοιτητης στο Εθνικο Μετσοβιο Πολυτεχνειο Αθηνας. Στις 18/04/2019 μου τηλεφωνησαν, με μεγαλη μου εκπληξη, απο το ΑΤ της περιοχης μου για να παραλαβω ενα στρατολογικο σημειωμα. Αμεσως καλεσα στη στρατολογικη υπηρεσια της περιοχης μου και τους ανεφερα το περιστατικο και μου ειπαν οτι εχει γινει λαθος στο συστημα και να αγνοησω το σημειωμα καθως η αναβολη μου ισχυει κονονικα και οτι το σημειωμα που εστειλαν ειναι ακυρο. Σημερα,3/5/2019, με καλεσαν ξανα απο το ΑΤ της περιοχης μου και μου ειπαν οτι πρεπει οπωσδηποτε να παραλαβω το σημειωμα καθως ειναι η τελευταια δυνατη μερα παραλαβης, καθως γραφει οτι στις 6/05/2019 πρεπει να παρουσιαστω για καταταξη. Πηγα στο ΑΤ να το παρελαβω και τους ανεφερα οτι μου ειχαν πει απο τη στρατολογικη μου υπηρεσια, δηλαδη οτι το χαρτι δεν ισχυει και οτι εχει γινει λαθος. Ο αξιωματικος στο τμημα τσεκαρε ο ιδιος στο PC του, μεσα απο το site της stratologia.gr, οτι οντως εχω λαβει αναβολη, ωστοσο μου ειπε οτι ηταν υποχρεωμενος να με καλεσει να το παραλαβω, καθως σε περιπτωση μη-παραλαβης θα επρεπε να κινηθουν νομικες διαδικασιες κτλ. Επισης μου ειπε να καλεσω για αλλη μια φορα το γραφειο στρατολογιας μου για παν ενδεχομενο.
Θα ηθελα να ρωτησω εαν εχει συμβει σε καποιον αλλο κατι παρομοιο; Επισης, καθως επεται Σαββατοκυριακο, με το ΓΣΥ μου μπορω να επικοινωνησω το γρηγοροτερο τη Δευτερα (6/05/2019), που ειναι και η μερα η οποια αναγραφεται ως ημερομηνια παρουσιασης μου, πιστευετε οτι υπαρχει πιθανοτητα να προκυψει καποιο προβλημα ή θα εχουν καταλαβει απο τη αρμοδια υπηρεσεια καταταξης οτι εχω αναβολη μεχρι το 2023;
Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας και σας ευχομαι οτι καλυτερο!
Σημείωμα κατάταξης
Επισης στη σελιδα της στρατολογιας, στη εφαρμογη "Ενημέρωση στρατευσίμων για την κατάταξή τους" μου βγαζει:
"Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία. "
Γνωριζει καποιος εαν αυτο το μηνυμα υποδεικνυει οτι οντως ειμαι σε καθεστως αναβολης;
Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!
"Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία. "
Γνωριζει καποιος εαν αυτο το μηνυμα υποδεικνυει οτι οντως ειμαι σε καθεστως αναβολης;
Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!
Σημείωμα κατάταξης
Γειά σου συνάδελφε (και εγώ ΕΜΠ :P) Πήγαινε από το Ρουφ να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση άμεσα, ότι και να σου πούμε εδώ υποθέσεις θα είναι..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες