10 αξιωματικοί έχουν πάει Αμερική αυτοί θα είναι οι εκπαιδευτές τις ΕΜΟΔΕ όταν γυρίσουν! Τα 100-120 θα προέρχονται από εποχικοί απαραίτητο κριτήριο να έχουν ειδικές δυνάμεις! Ειρωνικά λοιπόν σου λέω και εγώ μην σπαζεσαι...
Γιατί αποκλείεται ρε φίλε η λογική αυτό λέει να έχει ειδική κατηγορία για τους εποχικούς.Άμα είναι στην ίδια με τους πολίτες τότε οι πολίτες δεν έχουν ελπίδες, πρέπει να έχεις 20 απολυτήριο, ειδικές, προφισενσι και πολύτεκνος για να έχει ελπίδες.
Οι εποχικοί με τη προϋπηρεσία θα μπούνε όλοι.
Τους πολίτες τους συμφέρει να ζητάει συγκεκριμένο αριθμό εποχικών η προκηρυξη.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίρνουν μόρια οι εποχικοί από τη στιγμή που το κύριο αντικείμενο τους είναι οι δασικές. Το ποσοστό πολίτες εποχικών θα το ρυθμίσουν αυτοί εξ αρχής γιατί ο τελευταίος εποχικός θα έχει τουλάχιστον τα τριπλά μόρια από τον πρώτο πολίτη
Sergeant23 έγραψε:10 αξιωματικοί έχουν πάει Αμερική αυτοί θα είναι οι εκπαιδευτές τις ΕΜΟΔΕ όταν γυρίσουν! Τα 100-120 θα προέρχονται από εποχικοί απαραίτητο κριτήριο να έχουν ειδικές δυνάμεις! Ειρωνικά λοιπόν σου λέω και εγώ μην σπαζεσαι...
Έχουν ειδοποιηθεί ήδη μόνιμα στελέχη της ΕΜΑΚ αν θέλουν να ενταχθούν στους δασοκομαντος.
Τυχαίνει να έχω φίλο υπαρχιπυροσβεστη με καμιά 15αρια σχολεία και θητεία πολεμική αεροπορία που τον κάλεσαν, αν επιθυμεί να πάει.
Ρε άνθρωπε 10 θα είναι οι εκπαιδευτές συν τους επικεφαλής που θα είναι παλιοί απο εμακ κτλπ και 120 άτομα νέα με απαραίτητο κριτήριο ειδικές δυνάμεις και εμπειρία εποχικού πυροσβέστη! Έτσι έχουν πει. Και ναι είμαι κομάντο 14 μήνες ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ δόκιμος και μετά 3 χρόνια οβα 2ΜΑΛ! Μην σπαζεσαι! Για ρώτα τον φίλο σου στην φωτιά Βαρυμπόμπη είχαν αρνάκι στην ψησταριά εκεί στην ΕΜΑΚ γιατί δεν τους είδα να επιχειρούν...