9Κ/21: Πόσα μόρια έχουμε;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Kostas_91
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Kostas_91 »

Καλησπέρα σας παιδιά. Θελω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει. Ειμαι τέκνο ατόμου με αναπηρία 80τοις 100 και άνω, στην ειδική κατηγορία θα βγάλει λίγες θέσεις. Σε περίπτωση πχ που βγάλει θέση για Χαλκίδα και πχ Κορυδαλλό δεν έχει θέση για αυτή τη κατηγορία εγώ μπορώ να το δηλώσω σαν επιλογή τον Κορυδαλλό; Η επειδή είμαι σε αυτή την ειδική κατηγορία και δεν έχει βγάλει θέση δεν μπορώ να το δηλώσω ως επιλογή;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από D.Y.K »

Grigoris_guard έγραψε:

Έχω τελειώσει και τεχνικός δασκής προστασίας

Κοιτάζοντας το πρόγραμμα σπουδών της ειδικότητας με μια γρήγορη ματιά διαπιστώνω ότι δεν έχεις και άδικο. Θα μπορούσε να το μοριοδοτεί και αυτό.

MakisD
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από MakisD »

Εχω τον αδερφό μου για εξωτερικούς Κανει μονο χωρίς εντοπιότητα εχει δημόσιο ιεκ στέλεχος Ασφαλείας προσώπων και υποδομών. Εχει προϋπηρεσία 16 μήνες έχει ελπίδες και αγγλικά και πληροφορική
jimmy commando
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από jimmy commando »

Τα ιδιωτικά ΙΕΚ στέλεχος ασφαλείας με πιστοποίηση λαμβάνονται υπόψη ή όχι ;
Άβαταρ μέλους
Grigoris_guard
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14
Επάγγελμα: Δ.Ε Φύλακας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Grigoris_guard »

D.Y.K έγραψε:Κοιτάζοντας το πρόγραμμα σπουδών της ειδικότητας με μια γρήγορη ματιά διαπιστώνω ότι δεν έχεις και άδικο. Θα μπορούσε να το μοριοδοτεί και αυτό.

Ναι και εγώ το πιστεύω αυτό ότι θα έπρεπε να μοριοδοτείται. Για τους λόγους ότι οι απόφοιτοι αυτής της ειδικότητες όταν διορίζονται στη δασική υπηρεσία ασκούν καθήκοντα προανακριτικού υπαλλήλου εγώ έχω μάθει να συντάσσω πρωτόκολλα και εκθέσεις μηνύσεως επίσης πώς να παίρνω μία κατάθεση και υπάρχει στο πρόγραμμα επίσης το μάθημα της σκοποβολής της πρακτικής εφαρμογής στην ειδικότητα που μαθαίνεις πολλά πρακτικά πράγματα και άλλα πολύ ενδιαφέροντα θέματα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Αύγ 04, 2021 6:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
FILAKES_KASSANDRAS
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από FILAKES_KASSANDRAS »

Μαγκες καντε ολοι χαρτια ειδικα αν εχετε ιεκ... ΕικόναΕικόναΕικόνα το ιεκ ειδικος δασικης προστασίας δεν κολλάει με την δουλεια μας.

Menidiatis55
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Menidiatis55 »

13 και ένα δέκατο πτυχιο 52 μήνες προϋπηρεσία β2 αγγλικά acdl Πιστεύω κάτι να γίνει πολύ δύσκολο μεν βλέπουμε
Menidiatis55
Στρατιώτης
Στρατιώτης

13 και ένα δέκατο πτυχιο 52 μήνες προϋπηρεσία β2 αγγλικά acdl! Ενδιαφέρομαι για Κορυδαλλό Θήβα Χαλκίδα και βολο. Όλα και εξωτερικούς και εσωτερικός και φύλακας ότι υπάρχει
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

13,1 τι πτυχίο; Απολυτήριο λυκειου εννοείς ή πιστοποίηση ιεκ;
Menidiatis55
Στρατιώτης
Στρατιώτης

EcoMike έγραψε:13,1 τι πτυχίο; Απολυτήριο λυκειου εννοείς ή πιστοποίηση ιεκ;

Ναι συγνώμη εγώ φταίω δεν το είπα απολυτήριο λυκείου

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από D.Y.K »

jimmy commando έγραψε:Τα ιδιωτικά ΙΕΚ στέλεχος ασφαλείας με πιστοποίηση λαμβάνονται υπόψη ή όχι ;

Ναι.

Omiros91
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Omiros91 »

Στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας και υποδομών επιπέδου 5 proficiency καλή γνώση γερμανικών και καί τέσσερα χρόνια προϋπηρεσία.
Malosi
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Malosi »

Τσακάλια μου βοηθήστε με λίγο εγώ πτυχίο λυκείου 13 1270 ημέρες εργασίας λοουερ τι μόρια βγάζω; Και που μου προτείνετε να κάνω για να έχω ελπίδες! Αθήνα μένω αλλά δηλώνω παντού Δεν έχω θέμα! Ευχαριστώ και τσακάλια Μου.
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Omiros91 στην 6κ δεν είχες κάνει; Την προϋπηρεσία την έχεις από τη πιστοποίηση και μετά;

Omiros91
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Omiros91 »

EcoMike έγραψε:Omiros91 στην 6κ δεν είχες κάνει;Την προϋπηρεσία την έχεις από τη πιστοποίηση και μετά;

Μην μου την θυμίζεις την 6κ. Ναι μετά από την πιστοποίηση. Λοιπόν πάω στο γραφείο για να μου κάνουν την αίτηση, Εγώ είμαι άχρηστος από αυτά... Ο αθεόφοβος ενώ του πήγα την πιστοποίηση του στελέχους υπηρεσιών ασφαλείας και το πτυχίο μου το απολυτήριο δηλαδή Με έβαλε κύριο τίτλο με απολυτήριο λυκείου με αποτέλεσμα όταν βγήκαν τα αποτελέσματα ήμουν στους απορριπτέους πήγα σε άλλο γραφείο και μου είπε ότι το προηγούμενο γραφείο σου έκανε βλακεία. Και έχασα τήν θέση τσάμπα. Φέτος θα την κάνω μόνος...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες